Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 21 martie 2014


Berbec:

Vineri, 21 martie 2014, acţiunile dumneavoastră se pot dovedi ineficiente în această zi, de acea vă sfătuiesc că deocamdată să renunţaţi la ideea schimbării. Nu este momentul potrivit pentru discuţii serioase sau parteneriate noi. Rezultatul ar putea fi chiar opusul a ceea ce aşteptaţi. Seara vă găseşte în compania partenerului de cuplu sau a unei noi cuceriri.


Taur:

Ziua de azi se anunţă a fi destul de uşoară atât fizic, cât şi psihologic. Veţi avea motive să zâmbiţi şi să vă bucuraţi de micile plăceri ale vieţii. În cazul în care vă veţi găsi într-un impas, un prieten apropiat vă va sări în ajutor şi vă va susţine în decizia pe care urmează să o luaţi. Nu vă neglijaţi viaţa sentimentală, este posibil ca partenerul de cuplu să se simtă abandonat.


Gemeni:

Astăzi, 21 martie 2014, după mai multe proiecte obositoare şi numeroase ore peste program, vă pregătiţi să adunaţi roadele muncii dumneavoastră. O discuţie serioasă cu partenerul de cuplu vă poate schimba viitorul relaţiei voastre. Înainte de a hotărî dacă sunteţi decis să treceţi la următorul nivel, asiguraţi-vă că aţi ascultat cu atenţie tot ce avea de zis persoana iubită. Numeroase surprize vor veni după această conversaţie.


Rac:

Astăzi nu este o zi excelentă pentru Raci. Chiar dacă vă începeţi ziua cu zâmbetul pe buze, problemele de la locul de muncă vă pot schimba imediat starea de dispoziţie. În loc să faceţi alegerile potrivite pentru dumneavoastră, vă lăsaţi ghidat de partenerii de afaceri şi ascultaţi părerea lor. Învăţaţi să vă urmaţi impulsurile, să vă ascultaţi forţa interioară şi să nu mai depindeţi de nimeni.


Leu:

Vineri, 21 martie 2014, pentru dumneavoastră contează cel mai mult personalitatea unei persoane şi nu aspectul exterior. Vă lăsaţi ghidat de emoţii şi de sentimente în această zi. Veţi fi mai sensibil ca niciodată şi veţi găsi sprijin şi confort în sânul familiei şi al prietenilor apropiaţi. O discuţie cu o persoană importantă vă poate face să înţelegeţi adevăratul sens al vieţii.


Fecioară:

Astrele vă oferă astăzi oportunitatea de a vă face ordine în gânduri şi de a restabili pacea interioară. Nu încercaţi să vă controlaţi visele, ci învăţaţi să vă stăpâniţi impulsurile şi ieşirile nervoase. Lucrurile nu stau tocmai bine pe plan profesional, relaţiile cu colegii de muncă se răcesc o dată cu trecerea timpului. Este important să faceţi dumneavoastră primul pas pentru rezolvarea conflictelor.


Balanţă:

Astăzi, 21 martie 2014, aveţi parte de numeroase schimbări pe plan profesional, iar partenerii de afaceri aproape că vă conving să acceptaţi noul proiect. Încercaţi să amânaţi cu câteva zile discuţiile serioase cu colegii de muncă în ceea ce priveşte planul profesional pentru următoarea perioadă. Trebuie să fiţi calm şi pregătit pentru orice deplasare neaşteptată de la locul de muncă.


Scorpion:

Astăzi este o zi perfectă pentru a visa cu ochii deschişi şi nu pentru a vă planifica viitorul. Calmul şi liniştea interioară vă vor ajuta să găsiţi rezolvări la cele mai dificile probleme. Colegii de muncă vă vor propune o colaborare interesantă, de pe urma căreia veţi avea numeroase beneficii. Înainte de a lua o decizie finală, consultaţi-vă cu partenerul de cuplu.


Săgetător:

Trebuie să ştiţi că ceea ce contează cu adevărat nu sunt laudele proprii, ci cele venite din partea rivalilor. Latura sensibilă este mai dezvoltată ca niciodată, iar vechile obiceiuri sunt gata să iasă din nou la iveală. Este important să aveţi suport moral în această perioadă, în special spre seară când primiţi o veste neaşteptată. Învăţaţi să vă controlaţi ieşirile nervoase.


Capricorn:

Aveţi parte de o zi obişnuită la locul de muncă. Dacă vreţi să cereţi o mărire de salariu sau vă doriţi să faceţi parte dintr-un proiect important, acum este momentul să vă destăinuiţi superiorilor. Este posibil să primiţi ceea ce vă doriţi. Pe de altă parte, viaţa sentimentală nu este tocmai roz. Partenerul de cuplu se simte neglijat; o discuţie serioasă poate rezolva această problemă.


Vărsător:

Viaţa profesională este mai înfloritoare ca niciodată. După o perioadă destul de dificilă, sunteţi gata să faceţi noi investiţii şi să acceptaţi colaborări importante. Indiferent de deciziile pe care urmează să le faceţi, asiguraţi-vă că partenerul de cuplu este alături de dumneavoastră şi că aveţi aceleaşi dorinţe şi aspiraţii în viaţă. Spre seară veţi avea parte de o surpriză neaşteptată din partea unui membru de familie.


Peşti:

Singurul mod de a înţelege ce se întâmplă cu dumneavoastră şi de a vă face ordine în gânduri şi în viaţă este să faceţi o pauză de la muncă şi să plecaţi într-o scurtă vacanţă. Lăsaţi timpul să decidă pentru dumneavoastră. Este important să vă setaţi priorităţile şi să ştiţi ce vreţi să faceţi pe viitor. De asemenea, aceasta este o perioadă foarte bună pentru a vă face o nouă relaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS