Horoscop Urania zilnic: luni, 17 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 17 martie 2014


Berbec:

Te simţi ciudat zilele acestea. Nivelul de ostilitate din aer depinde de felul în care te comporţi. Mişcă-te mai încet, dar ar fi bine să te gândeşti şi la o portiţă de scăpare.


Taur:

Încearcă să te priveşti aşa cum te privesc ceilalţi. Nu este o imagine proastă, dar vei fi cu siguranţă surprins. Un străin va înţelege cu greu lumea ta. Poate că îţi vei face timp să-i explici.


Gemeni:

Astăzi, 17 martie 2014, o neînţelegere poate transforma aliaţii în duşmani. Cinstea neînsoţită de tact poate părea un act de ostilitate. Oricine se află în dificultate atunci când se confruntă cu o experienţă neplăcută. Ceilalţi poate că simt nevoia să ştie că îţi pasă de ei.


Rac:

Atât timp cât ceilalţi se descurcă singuri de ce îţi faci griji degeaba? Un plus de optimism nu-ţi strică. Foloseşte-ţi hazul pentru momentele în care vei avea nevoie de el.


Leu:

Luni, 17 martie 2014, beneficiezi de mult timp cu care poţi să faci ce vrei. Fii atent ce fac asociaţii tăi sau rivalii dacă vrei să strângi dovezi în privinţa lucrurilor pe care le pun la cale. Pregăteşte-te pentru o explozie de senzaţii!


Fecioară:

Astrele vorbesc despre oamenii care te înconjoară în acest timp. Fecioara este atrăgătoare, mai mult la birou decât la munca de jos. Laudă-te cu munca grea pe care o faci atunci când ştii că acest lucru va impresiona pe cineva.


Balanţă:

Astăzi, 17 martie 2014, o persoană orbită de lumina unei revelaţii este ca cel care dă din umeri spunând „prea târziu”. Poţi vedea încotro se îndreaptă curentul dar nu ai timp să-l urmezi. Afacerile nu te vor aştepta.


Scorpion:

Activităţile în grup se vor desfăşura sub semnul camaraderiei şi a înţelegerii generale. Fiecare persoană va aduce cu sine ceva aparte astfel încât să arate că sunt fericiţi că iau parte la joc. Când este vorba de glume toată lumea ştie măcar una.


Săgetător:

Caută bine în cărţi înainte de a încerca să stabileşti noi recorduri. Şi gloria şi eşecul te vor face remarcat dar numai una dintre ele îţi poate aduce atenţia pe care ţi-o doreşti tu. Poate că pentru moment ar fi mai bine să nu faci nimic.


Capricorn:

A venit primăvara! Totul a înfrunzit, păsările au cuibărit şi sărbătoarea pluteşte în aer. Dacă ai de gând să-ţi întemeiezi o familie, să porneşti o afacere sau să te muţi, acum este momentul. Primul pas este definitiv atunci când îl faci din toată inima.


Vărsător:

Vărsătorii vor avea parte de mai multă disciplină. Marile idei abia aşteaptă să se transforme în bani. Odată ce ţi-ai luat avânt, îţi vei regăsi şi vechiul entuziasm.


Peşti:

Complimentele şi recompensele pot fi o adevărată povară atunci când te distrag de la munca pe care ar trebui să o faci. Peştii, de felul lor conştiincioşi, nu sunt făcuţi pentru rolul de lider astăzi. Propunerile tale contează foarte mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS