Horoscop Urania zilnic: luni, 24 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 24 februarie 2014


Berbec:

Luni, 24 februarie 2014, ar fi bine să păstrezi doar pentru tine viaţa personală sau ceea ce simţi în legătură cu colegii de serviciu sau cu şeful. Gelozia este evidentă şi vei constata că o persoană la care te aşteptai mai puţin, vrea să se amestece în treburile tale, provocând conflicte.


Taur:

Energia ta este la maxim şi poţi obţine multe din lucrurile pe care ţi le-ai pus în gând. Rezolvă-ţi corespondenţa! Implică-te în acţiunile de grup care te stimulează!


Gemeni:

Astăzi, 24 februarie 2014, poţi să faci o schimbare de domiciliu. Investiţiile în proprietăţi se vor dovedi fructuoase. Partenerul este supărat din cauza deciziilor tale. Poate că ar fi bine să discuţi şi cu ceilalţi despre planurile tale.


Rac:

Dacă nu te vei concentra suficient asupra lucrurilor pe care trebuie să le faci te va costa scump. Un umăr ţi-a cam înţepenit. Ai grijă de tine!


Leu:

Luni, 24 februarie 2014, probabil că te interesează în mod special cineva cu care lucrezi. Încearcă să fii discret! Nu-ţi neglija îndatoririle de serviciu numai ca să petreci mai mult timp cu această persoană. Mai bine cere un transfer dacă situaţia îţi scapă de sub control.


Fecioară:

Vei fi afectat emoţional de anumite aspecte în care ai crezut profund. Nu spune lucruri pe care le vei regreta mai târziu. Nu trebuie să fii din cale afară de critic cu cei pe care îi iubeşti.


Balanţă:

Astăzi, 24 februarie 2014, vei face cu uşurinţă redecorări, renovări sau chiar o mutare de locuinţă. Este un timp favorabil pentru distracţii. Găseşte calea prin care să faci rost de venituri suplimentare.


Scorpion:

Activităţile în colectiv te vor îndrepta către noi şanse în domeniul afacerilor şi poate chiar o legătură romantică. Vei face rost de informaţii valoroase de la cei cu care stai de vorbă.


Săgetător:

Nu exagera, este posibil ca renumele de care te bucuri să nu fie bine privit. Fii atent să nu te îmbraci prea strident şi să-i faci pe ceilalţi să râdă.


Capricorn:

Călătoriile se află sub auspicii favorabile. Dacă este posibil amestecă utilul cu plăcutul. Din contactul cu străini, cunoştinţele tale se vor îmbogăţi şi vei avea idei noi.


Vărsător:

O serie de venituri ţinute secret vor intra în patrimoniul tău. Poţi să faci donaţii dar nu te angaja pe viaţă. Fii atent la cei care îţi oferă prea mult! Îi poţi ajuta pe cei care sunt mai puţin norocoşi ascultându-le problemele, nu plătindu-le datoriile.


Peşti:

Eşti sentimental. Nu te folosi de şantajul sentimental pentru a obţine ceea ce vrei. Partenerul tău se poate supăra la fel de rău ca şi tine. Încearcă să fii cinstit în ceea ce te priveşte!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS