Horoscop Urania zilnic: duminică, 23 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 23 februarie 2014


Berbec:

Duminică, 23 februarie 2014, ştiţi foarte bine ce vreţi de la viaţă şi mai ales, ştiţi cum să obţineţi ce vă doriţi, dar astăzi vă forţaţi norocul, având pretenţii exagerate.


Taur:

Pentru că nu vă place să vorbiţi despre alţii, s-ar putea să fiţi privit cu suspiciune de colegii care comentează şi critică pe toată lumea.


Gemeni:

Astăzi, 23 februarie 2014, este adevărat că sunteţi creativ şi original şi aveţi o mulţime de calităţi, dar poate că ar fi bine să îi lăsaţi pe ceilalţi să vă laude!


Rac:

Nu insistaţi să clarificaţi, azi, o situaţie care vă deranjează! Argumentele dvs. nu sunt destul de puternice sau dvs. nu sunteţi destul de convingător.


Leu:

Duminică, 23 februarie 2014, aveţi multe de făcut, dar, chiar acum, nu aveţi chef de muncă! Şi uite-aşa, vă alegeţi cu restanţe pentru luni!


Fecioară:

Primiţi informaţii contradictorii care, în loc să vă ajute în luarea unei decizii, mai tare vă încurcă. Nu va rămâne decât să vă bazaţi pe intuiţie.


Balanţă:

Astăzi, 23 februarie 2014, partenerul nu este încântat de lista de cumpărături pe care aţi stabilit-o, dar dvs. aveţi convingerea că tot ce e trecut acolo este absolut necesar.


Scorpion:

Luna este în zodia dvs., alături de Saturn, „Profesorul zodiacului”, dar asta nu înseamnă că e bine să „daţi lecţii” şi să îi criticaţi pe cei din jur!


Săgetător:

Plecaţi într-o călătorie pe care o pregătiţi şi-o aşteptaţi de multă vreme... Atenţie la acte, bani şi bagaje! Mercur este, încă, retrograd.


Capricorn:

Înarmaţi-vă cu răbdare: întâlnirile trecute, deja, în agendă, se amână sau partenerii de afaceri se răzgândesc şi un proiect comun se anulează.


Vărsător:

Aveţi noroc: primiţi bani drept recompensă pentru un serviciu pe care l-aţi făcut, cu mai mult timp în urmă, unui prieten.


Peşti:

Astrele v-au pregătit un weekend „de vis” alături de persoana iubită. Închideţi telefonul, renunţaţi la Internet şi televizor şi profitaţi de aceste zile frumoase!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS