Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 22 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 22 februarie 2014


Berbec:

Sâmbătă, 22 februarie 2014, dacă îi vei sprijini în eforturile pe care le fac, copiii te vor face să te simţi foarte mândru de ei. Poată vei găsi şi un membru din familie mai în vârstă care să te ajute.


Taur:

Fă ceea ce trebuie să faci de unul singur şi nu-i mai bate la cap pe cei pe care îi iubeşti. Se pare că nu eşti în stare să priveşti lucrurile în faţă. Evită discuţiile în contradictoriu, găsindu-ţi de lucru şi renunţând la încăpăţânarea ta atunci când este vorba de probleme de familie.


Gemeni:

Astăzi, 22 februarie 2014, este posibil să ai probleme cu străinătatea. Încearcă să eviţi conflictele cu colegii sau cu angajaţii. Tensiunea va fi destul de stresantă. Fii atent la ce mănânci dacă nu vrei să ai probleme cu stomacul!


Rac:

Durerile de cap îţi vor crea probleme atât pe plan fizic cât şi mental. Nu-ţi depăşi bugetul! Va trebui să faci ordine în domeniul financiar dacă nu vrei să ai griji în plus.


Leu:

Sâmbătă, 22 februarie 2014, eşti afectat de faptul ca partenerul tău se plânge că eşti prea prietenos sau că îţi place să flirtezi. Încearcă să-i acorzi mai multă atenţie. În felul acesta vei evita neplăcerile din viaţa socială.


Fecioară:

Evită discuţiile cu colegii! Tendinţa de a fi critic şi de a avea prea multe păreri îţi va aduce o reputaţie proastă. Trebuie să fii pregătit să îi accepţi pe ceilalţi aşa cum sunt şi să nu-i judeci pentru modul în care fac lucrurile.


Balanţă:

Astăzi, 22 februarie 2014, implică-te în acţiuni ale unor organizaţii care te pot ajuta să întâlneşti oameni importanţi. Căldura şi generozitatea ta vor atrage reprezentanţii se#ului opus.


Scorpion:

S-ar putea să ai probleme dacă îi vei crede pe oamenii pe cuvânt. Pune pe hârtie orice înţelegere la care ajungi. Cei care vorbesc mult te vor părăsi imediat, dovedindu-ţi că sunt neserioşi.


Săgetător:

Spontaneitatea ta va atrage atenţia celorlalţi. Dacă aştepţi evenimente sociale fi pe fază şi vei avea parte de aventuri. Eşti dornic de concursuri iar felul tău cinstit de a fi te va ajuta să câştigi. Fii doar tu însuţi!


Capricorn:

Nu îi lăsa pe ceilalţi să te convingă să faci lucruri care sunt împotriva felului tău de a fi. Fă o analiza detaliată a investiţiilor pe termen lung. Trebuie să-ţi pui banii la loc sigur!


Vărsător:

Pregăteşte ceva mai special pentru tine şi pentru partenerul tău. O seară în familie sau o ieşire în aer liber vor fi stimulatoare pentru conversaţii şi pentru consolidarea legăturii.


Peşti:

Nu te mai ocupa de fleacuri! Convenţiile cu instituţiile oficiale ale statului te vor ajuta să-ţi pui ordine în documente. Negocierile din domeniul afacerilor vor avea rezultate favorabile dacă eşti hotărât şi ai bine stabilite criteriile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS