Horoscop Urania zilnic: duminică, 2 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 2 februarie 2014


Berbec:

Duminică, 2 februarie 2014, problemele financiare te copleşesc. Te simţi deprimat, presat de evenimente sau prins în capcană. Rămâi pe poziţie şi nu dispera. Nu lua lucrurile prea personal sau să amanetezi viitorul. Dacă poţi să faci asta, vei fi surprins cât de aproape şi la îndemână îţi sunt soluţiile. Aşteaptă până mâine şi vei vedea că se vor schimba datele problemei. Nu uita că a-ţi face griji nu ajută la nimic.


Taur:

Te simţi descurajat, deprimat şi foarte obosit. Dacă aceste sentimente le datorezi implicării în aspecte care ţin de editarea publicaţiilor sau de distribuirea lor, să ştii că până mâine lucrurile se vor schimba de-a dreptul spectaculos. Trebuie doar să faci câţiva paşi în spate şi să revezi tot ce a s-a trecut mai înainte de a înţelege lecţiile pe care trebuia să le înveţi. Dacă totul ar fi uşor nu ar mai exista provocări care să-ţi mărească potenţialul intelectual.


Gemeni:

Astăzi, 2 februarie 2014, ţine capul sus, păstrează-ţi simţul umorului şi pregăteşte-te pentru noile scopuri propuse. Nu trebuie să-ţi faci griji în ceea ce priveşte veniturile suplimentare, pentru că vei beneficia de noi oportunităţi mai înainte de sfârşitul acestei săptămâni. Rezolvă toate problemele legate de viaţa ta publică. Ia decizii importante în privinţa carierei proprii şi fă un efort să îmbini în mod armonios munca şi viaţa de familie. Dacă petreci prea mult timp singur te vei scufunda în borcanul cu melancolie.


Rac:

Situaţiile legate de muncă în colectiv îţi vor limita posibilităţile de a demonstra ceea ce eşti în stare să faci. Simţi că te-ai înecat în locul cel mai comun al exprimării propriei personalităţi. Concentrează-te şi ai grijă de responsabilităţile care îţi revin, atât în cadrul parteneriatelor cât şi în cadrul colectivului. Dacă poţi să faci asta, vei avea succes la serviciu şi vei putea cu adevărat să dai drumul forţei tale creatoare. Aşteaptă până mâine ca să iei deciziile privind viitorul tău.


Leu:

Duminică, 2 februarie 2014, este posibil să găseşti o nouă plăcere în activităţile din viaţa publică. Sociabilitatea şi şarmul tău îţi vor aduce mari recompense în domeniul încheierii contractelor şi în privinţa surselor de venituri. Vei putea sărbători un nou mod de a trăi mai uşor, datorită înţelegerilor care promiteau să facă viaţa mai puţin stresantă. Eşti capabil să-ţi dai seama ce este corect în cariera ta. Ai încredere în instinctele tale în privinţa a ceea ce vor cei mai mulţi oameni.


Fecioară:

În domeniul parteneriatului se pare că există probleme şi rezolvarea lor este departe. Poţi să stabileşti înţelegeri mai bune în privinţa activităţilor din domeniul financiar şi scopurilor urmărite. Vei realiza că eşti foarte norocos să ai pe cineva în viaţa ta care te poate ajuta în legătură cu obligaţiile publice şi care să te îndrume în luarea deciziilor din domeniul carierei. Nu lăsa ca grijile mărunte să te împiedice să-ţi exprimi dorinţa de dragoste şi nevoia de exprimare a ideilor creatoare.


Balanţă:

Astăzi, 2 februarie 2014, găseşte-ţi un ajutor temporar pentru că proiectele îţi răpesc prea mult din timpul disponibil. Trebuie să te ridici deasupra oricăror dispute mărunte pentru a te concentra asupra întregului tablou. Nu lăsa ca mândria să-ţi stea în drumul proiectelor de grup care te vor sprijini să faci următorul pas către succes. Poate că simţi nevoia să te odihneşti puţin. Nu-ţi fie teamă că nu vei face ceea ce trebuie.


Scorpion:

Solicitările poate că sunt prea mari, iar presiunea sub care te afli acum este atât de intensă încât simţi că nu mai suporţi. Dacă apare o situaţie favorabilă privind viaţa de familie sau obligaţiile publice, nu te lăsa împiedicat de partenerul sau de jumătatea ta să profiţi de avantajele noilor oportunităţi. Dacă alţii încearcă să-ţi distrugă visele, asta se întâmplă pentru că ei se simt în nesiguranţă. Trebuie să te înconjori de oameni care să-ţi favorizeze spiritul creator.


Săgetător:

Asigură-te că ai luat deciziile bazându-te pe fapte şi nu pe sentimente. Te afli în postura de a-ţi crea o reputaţie de invidiat. Acum este momentul să scoţi la lumină mai multe dintre planurile tale. Dacă ai îndoieli în privinţa următorului pas pe care trebuie să îl faci, încearcă să micşorezi volumul de muncă puţin câte puţin până când vei vedea „luminiţa”. A acorda atenţie detaliilor este greu mai ales când visele par atât de atrăgătoare, dar tu trebuie să perseverezi mai mult ca niciodată. Trebuie să fii conştient de propria valoare şi de ceea ce meriţi.


Capricorn:

Pui foarte mult orgoliu în privinţa stabilităţii financiare şi poate că vei simţi că nu primeşti ceea ce meriţi. Nu face greşeala să spui lucruri pe care să le regreţi mai târziu. Gândeşte-te mai bine la ceea ce vrei şi de ce ai nevoie. Şefii vor lua în consideraţie părerile tale şi vor fi mai înclinaţi să răspundă standardelor tale. Felicită-te singur.


Vărsător:

Fii pregătit să pui bazele unui parteneriat. Nu face presiuni într-o posibilă relaţie care este mai fragilă. Legăturile puternice se clădesc acordându-i celuilalt suportul şi cerându-l la rândul tău. Nu fugi şi nu acţiona impulsiv. Poate că eşti nervos sau poate că te simţi supărat din cauza presiunii de acasă sau a dificultăţilor create de proprietăţile imobiliare sau de terenuri. Încearcă să te descarci într-un mod civilizat.


Peşti:

Ia-o pe un alt drum, asumându-ţi rolul decizional. Dacă eşti implicat în discuţii privind viaţa de familie sau proprietăţile asupra imobilelor sau terenurilor, nu ezita să-ţi exprimi părerile. Te simţi agitat şi poate că simţi nevoia unei schimbări, dar nu lăsa ca neliniştea să te facă să fugi sau să ignori dreptul tău de a te exprima. Concentrează-te asupra îmbunătăţirii stilului de viaţă. Norocul tău vine odată cu noile oportunităţi apărute în carieră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS