Horoscop Urania zilnic: miercuri, 19 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 19 februarie 2014


Berbec:

Miercuri, 19 februarie 2014, vei fi receptiv la ideile noi. Prieteniile se pot schimba într-un serios parteneriat. Dacă îţi planifici acţiunile cu atenţie vei avea parte de stabilitate. Nu lăsa pe nimeni să-ţi stea în drum!


Taur:

Starea ta emoţională va fi fluctuantă datorită unor fleacuri. Nu exagera în privinţa situaţiilor în care sunt implicaţi şi banii! Încearcă să-ţi foloseşti energia în proiecte noi!


Gemeni:

Astăzi, 19 februarie 2014, confuzia în legătură cu sentimentele personale sunt cauza fricţiunilor din cadrul relaţiei tale. Nu poţi ignora situaţia. Trebuie să vorbeşti despre problemele care te ţin deoparte.


Rac:

Nevoia ta de dragoste te va arunca în braţele unei persoane care reprezintă o alegere proastă. Fii prudent! Atracţia şi romantismul nu vor aşa de pline de pasiune cum ai crezut tu.


Leu:

Miercuri, 19 februarie 2014, dacă te vei duce într-un club mai deosebit vei avea şansa să participi la discuţii interesante, la întâlniri speciale şi vei avea şansa să cunoşti o persoană deosebită pe care o cauţi de mult timp. Natura ta generoasă va atrage noi iubiţi.


Fecioară:

Nu te lăsa atras în mijlocul bârfelor! Şeful tău nu vede cu ochi buni pe cei care se bucură de nenorocirea altcuiva. Vezi-ţi de treaba ta şi vei culege beneficiile!


Balanţă:

Astăzi, 19 februarie 2014, păstrează-ţi spiritul viu! Lărgirea orizontului cunoaşterii îţi va aduce şi încrederea în propria persoană. Alătură-te unei persoane cu experienţă şi acesta te va ajuta să-ţi dezvolţi talentele ascunse!


Scorpion:

Problemele legale te presează. Banii se pot face numai datorită unor investiţii solide. Nu subestima pe nimeni care te provoacă! Fii cu ochii şi urechile deschise!


Săgetător:

Partenerul tău este supărat pentru că petreceţi prea puţin timp împreună. Plănuieşte o ieşire undeva în oraş numai pentru voi doi! Este timpul să reaprinzi flacăra.


Capricorn:

Plănuieşte-ţi acţiunile cu atenţie! Poţi să faci schimbări în carieră care îţi vor aduce mai mulţi bani şi care îţi vor îmbunătăţi viaţa. Vei stabili prietenii de durată.


Vărsător:

Stilul tău impecabil va fi urmat şi de ceilalţi. Eşti capabil să simţi care vor fi tendinţele în viitor şi ai abilitatea înnăscută de a le urma.


Peşti:

Este timpul să faci acele schimbări de care tot vorbeşti. Ai nevoie să fii înconjurat de alte lucruri care să-ţi ridice moralul. Asigură-te că ai lăsat un loc în care să lucrezi la hobby-urile tale!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS