Horoscop Urania zilnic: luni, 17 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 17 februarie 2014


Berbec:

Luni, 17 februarie 2014, schimbările în domeniul profesional sunt la ordinea zilei. Nu lua decizii care să-ţi afecteze statutul! Ai nevoie de timp ca să-ţi consolidezi poziţia mai înainte de a-ţi încerca şansele. Gândeşte-te la consecinţe!


Taur:

Din legătura pe care ai stabilit-o cu cineva mai matur se va naşte o poveste de dragoste. Ai grijă de aspectele legale care te presează în legătură cu investiţiile!


Gemeni:

Astăzi, 17 februarie 2014, felul tău superficial de a fi va ieşi la suprafaţă dacă te vei lăsa dominat de emoţii în ceea ce ce priveşte relaţia cu partenerul tău. Ieşi în oraş şi distrează-te! Timpul petrecut împreună cu prietenii apropiaţi va fi de mare ajutor.


Rac:

Iubitul tău este imprevizibil. Va trebui să faci o serioasă analiză a propriilor motivaţii! Sunt foarte uşor de făcut greşeli. Încearcă să nu exagerezi!


Leu:

Luni, 17 februarie 2014, pur şi simplu vei uimi pe cineva care nu te cunoaşte foarte bine. Natura ta energică va atrage atenţia în cadrul grupului. Foloseşte acest talent ca să spui ceva care să merite atenţia!


Fecioară:

Problemele personale sau cele de la şcoală ori de la job nu îţi vor da mari bătăi de cap, inspiraţia ta fiind la cote înalte. Însă, pentru ca totul să meargă uşor, este bine să fii atent la toate detaliile şi să pui totul pe hârtie.


Balanţă:

Astăzi, 17 februarie 2014, schimbarea stilului de viaţă va fi în favoarea ta. Conştiinţa propriei valori se va dezvolta prin studii de filozofie, precum şi prin discuţii cu oameni care ştiu despre ce este vorba.


Scorpion:

Nu te implica în aventuri de natură financiară! Vei avea probleme de consens cu grupul din care faci parte! Consolidează-ţi poziţia, îmbunătăţindu-ţi imaginea. Nu lăsa pe nimeni să profite de pe urma ta!


Săgetător:

Partenerul tău este pe punctul de a te părăsi dacă nu eşti cinstit cu el. Va trebui să faci faţă situaţiei pe care tu însuţi ai creat-o. Lucrurile vor lua o întorsătură ciudată dacă nu faci un efort să îmbunătăţeşti situaţia.


Capricorn:

Cineva cu care lucrezi va încerca să arunce pe umerii tăi şi responsabilităţile lui. Limitările din carieră te vor afecta şi financiar. Ai grijă de tine dacă nu vrei să ajungi pe drumuri!


Vărsător:

Păstrează-ţi calmul indiferent cât de greu ţi se va părea! Dacă chiar ai ajuns la capătul răbdării, apucă-te să faci ceva util, de exemplu curăţenie. Va ajuta tuturor!


Peşti:

O mică plimbare împreună cu prietenii sau cu familia te va ajuta să te refaci după o lungă perioadă de stres cauzată de problemele de la serviciu. Ocupă-te puţin şi de tine! Îţi va face bine!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS