Horoscop Urania zilnic: luni, 10 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 10 februarie 2014


Berbec:

Luni, 10 februarie 2014, şansele unui parteneriat există dar trebuie mai întâi să pui totul pe hârtie. Promisiuni fără acoperire şi o lipsă de bani s-ar putea să pună obstacole în calea ta.


Taur:

Nu te lăsa intimidat de nimeni. Luptă pentru drepturile tale şi fă-ţi cunoscute părerile. Problemele cu partenerul pot conduce spre o înstrăinare. Dacă este cazul, lasă-l să plece.


Gemeni:

Astăzi, 10 februarie 2014, imaginaţia ta se schimbă de zece ori pe minut. Încearcă să foloseşti acest lucru aşternând pe hârtie tot ceea ce îţi trece prin gând. Poţi să te consideri angajat în domeniul scrisului. Ai nevoie de o relaxare creatoare.


Rac:

Fii prudent când este vorba de a ajunge la o înţelegere în ceea ce priveşte proprietăţile sau investiţiile personale. Nu trebuie să-i laşi pe alţii să vorbească în locul tău sau să-ţi folosească banii în acţiuni riscante.


Leu:

Luni, 10 februarie 2014, nu reacţiona exagerat în situaţii în care este implicat partenerul tău. Ia act de toate faptele înainte de a trece la acţiune. Poate că partenerul tău nu-ţi înţelege intenţiile. Va trebui să fii deschis dacă vrei să ţi se înţeleagă punctul de vedere.


Fecioară:

Munca ta va fi răsplătită aşa cum se cuvine dacă vei renunţa să fii cinic. Prezintă-ţi ideile cu o atitudine pozitivă şi nu-ţi fie teamă să-l dai la o parte pe cel care încearcă să-ţi fure locul.


Balanţă:

Astăzi, 10 februarie 2014, nu lăsa pe alţii să te atragă în cheltuieli costisitoare. Vizitează-ţi prietenii în care ai încredere şi cere-le părerea în legătură cu situaţia ta actuală. Nu lua decizii pripite.


Scorpion:

Ai tendinţa să te întorci la momentul care ţi-a creat emoţii. Nu poţi rezolva problemele dacă le eviţi în mod sistematic. Scrie-ţi gândurile dacă altfel nu le poţi exprima.


Săgetător:

Ar trebui să fii numai urechi astăzi. Observă conversaţiile din jurul tău, mai ales la serviciu. Vei fi surprins cât de mult vei avea de câştigat. Fă-ţi timp să verifici toate detaliile care privesc cel mai recent proiect.


Capricorn:

Fă câteva investigaţii mai înainte de a-ţi învesti banii într-o nouă aventură. Poţi să te extinzi singur. Nu te lăsa atras de alţii în cauze despre care nu ştii nimic.


Vărsător:

O drastică alterare a situaţiei tale se va produce dacă vei neglija detaliile mici dar importante în legătură cu serviciul tău. Fii pregătit să faci schimbări dacă este necesar.


Peşti:

Stabilitatea emoţională va fi tulburată datorită schimbărilor intervenite în viaţa ta personală. Nu te confrunta cu situaţiile menţionate dacă nu eşti sigur că ai înţeles exact consecinţele probabile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS