Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 1 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 1 februarie 2014


Berbec:

Sâmbătă, 1 februarie 2014, eşti puţin deprimat, te simţi frustrat şi depăşit de evenimente. Nu lăsa ca grijile financiare să te împiedice să acţionezi. Nu este momentul să judeci nici oamenii nici situaţiile. În zilele următoare lucrurile se vor limpezi singure. Este necesar să termini treburile începute acasă. Puţină distracţie nu îţi va strică.


Taur:

Astăzi multă lume o să te calce pe bătături. Nu te vei simţi bine nici acasă nici în societate. Dacă ţi s-au pus prea multe în spinare fă o pauză şi hotărăşte-te ce poţi şi ce nu poţi să faci. Trage linie şi rupe relaţiile cu persoanele ce au senzaţia că tu trebuie să faci totul. Dacă ai grijă de tine însuţi şi ceilalţi vor avea.


Gemeni:

Astăzi, 1 februarie 2014, nu este momentul să te exteriorizezi. Situaţia financiară nu numai că nu pare a fi fericită dar chiar se îndreaptă către un final dezastruos. Nu dispera căci lucrurile se pot schimba dintr-o clipă în alta. Odihneşte-te o clipă, două şi aşteaptă o zi mai bună ca să discuţi problemele cu care te confrunţi.


Rac:

Fă-ţi timp ca să te întâlneşti cu oamenii importanţi ce decid lucrurile la servici. O să cunoşti pe cineva care îţi va aprecia calităţile. Încearcă să analizezi care vor fi paşii următori cu această persoană. Dacă eşti presat de parteneri sau de perechea ta vei simţi că ceva lipseşte din relaţia voastră. Nu lua hotărâri pripite şi da vina pe tine însuţi.


Leu:

Sâmbătă, 1 februarie 2014, nu este exclus să te simţi apăsat de sarcinile pe care le ai. Dacă ai senzaţia că ţi se cere să faci prea mult este momentul să te odihneşti puţin. Chiar şi partenerul sau perechea ta îţi cer mai mult decât de obicei. Nu trebuie să treci cu vederea că şi ei se supun la aceleaşi eforturi. Totul poate fi din cauza oboselii. Fă numai ce eşti în stare.


Fecioară:

O locuinţă nouă sau un ambient nou o să-ţi facă foarte bine în aceste momente. Acum trebuie să ştii să te vinzi. Dacă lucrurile nu cad aşa cum trebuie, fă un pas înapoi şi aşteaptă o ocazie mai bună. Amână hotărârile pentru mai târziu. O mică pauză îţi va face mult bine.


Balanţă:

Astăzi, 1 februarie 2014, este cazul să îţi întinzi antenele şi să profiţi de orice ocazie care se prezintă pentru a face mai mulţi bani. Ai o poziţie care te ajută să îţi pui în valoare calităţile. Capacitatea ta de a prinde pulsul vremurilor şi de a şti ce vor sau ce au nevoie oamenii te va ajuta enorm în munca pe care o faci. Nu fi îngrijorat şi nu te supune la prea mare efort.


Scorpion:

Te simţi la strâmtoare în ceea ce priveşte casa, prietenii, partenerii şi situaţiile în care e vorba de bani sau de relaţii. Eşti tentat să laşi totul baltă sau să iei hotărâri pripite. Încearcă să fii înţelegător cu cei din jur. Valoarea ta este mult mai mare decât îţi închipui tu. Priveşte în sufletul tău şi fă-l să strălucească cât mai tare.


Săgetător:

Condiţiile incerte te vor face să te simţi nervos. Dacă nu eşti sigur de cele ce urmează să faci este momentul să te odihneşti înainte de a reevalua situaţia. Se pare că lucrurile nu sunt chiar aşa rele cum îţi imaginezi tu. Pentru a putea fi în deplinătatea forţelor tale este cazul să ai grijă de sănătatea ta şi de ce mănânci.


Capricorn:

Concentrează-ţi atenţia către realizările financiare. Nu te îngrijora dacă vei avea de-a face cu situaţii noi sau neaşteptate. Vei avea o surpriză în ceea ce priveşte capacitatea ta de a te adapta şi de a face faţă situaţiei. Drumul pe care eşti te va conduce pe culmi. Nu sări etapele.


Vărsător:

Necazurile de acasă îţi vor tăia entuziasmul de a te apuca de lucruri noi. Ai nevoie de cineva care să te ajute. Nu lua hotărâri pripite căci îţi vei pune singur piedici în drum. Dacă te simţi încolţit încearcă să îţi revizuieşti planurile de viitor. Sănătatea ar putea fi unul din motivele deziluziilor tale.


Peşti:

Astăzi eşti foarte vulnerabil şi uşor de lovit. Încearcă să eviţi orice discuţie în contradictoriu. Dacă realizezi că eşti ca o oglindă pentru cei din jur, vei putea înţelege ce vor şi ce fac. Toleranţa de care dai dovadă te va împiedica să te simţi jignit de cei din jur. Poate că este cazul să îţi acorzi singur un bonus.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS