Horoscop Urania zilnic: luni, 27 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 27 ianuarie 2014


Berbec:

Luni, 27 ianuarie 2014, cu toate că lucrurile merg bine în ceea ce priveşte relaţiile cu partenerii, colegii şi perechea ta, vei avea ceva dificultăţi în ceea ce priveşte banii. Nerăbdarea ta nu va rezolva nimic. Poate laşi pe un partener sau pe jumătatea ta să se ocupe de latura financiară a vieţii tale.


Taur:

Necazurile generate de o asociere te îndeamnă să laşi totul baltă. Poate că este mai bine să îţi înfrângi teama şi să iei taurul de coarne. Dacă vei schimba macazul este posibil să îndrepţi lucrurile. Este adevărat că vei stârni gelozia unora şi vei avea parte de o competiţie neloaială.


Gemeni:

Astăzi, 27 ianuarie 2014, ai grijă să nu forţezi lucrurile. Dacă presezi prea tare o persoană sau rezolvarea unei situaţii, acestea s-ar putea întoarce împotriva ta. Farmecul şi amabilitatea ta vor duce la rezolvarea problemelor. Ai grijă să nu îţi pui piedică singur.


Rac:

Trebuie să ai grijă să nu faci eforturi prea mari căci îţi vei afecta sănătatea. Nu este exclus să îţi curgă banii printre degete şi să ajungi într-o situaţie mai grea decât cea de acum. Fii practic şi moderat. O călătorie îţi va aduce noi posibilităţi, noi prieteni şi o altă perspectivă asupra lucrurilor.


Leu:

Luni, 27 ianuarie 2014, relaţiile cu o serie de persoane par nesigure pentru moment. Faptul că nu ştii cum vor reacţiona îţi poate afecta liniştea şi viaţa acasă. Încearcă să faci faţă situaţiei. Cu puţin umor şi ocupându-te de problemele zilnice la fel ca până acum, vei reuşi să treci peste această zi.


Fecioară:

Ca să reuşeşti să îţi termini treaba o să fii nevoit să apelezi la cele mai moderne utilaje disponibile. Abordează problemele legate de acte, bani sau călători cu cât mai multă linişte în suflet. Atât eficienţa ta la birou cât şi sănătatea ta depind de determinarea cu care vei păstra calea cea dreaptă.


Balanţă:

Astăzi, 27 ianuarie 2014, sosirea unor bani pe care altcineva ţi datora îţi aduce linişte în suflet şi în casă. Azi este o zi perfectă pentru a încerca să faci cât mai mulţi bani. Dacă te cerţi cu un partener sau cu perechea ta din cauza unor supărări pe care le au ei sau pentru că ei cheltuiesc prea mulţi bani, vei avea regrete în viitor.


Scorpion:

Nu lăsa pe nimeni să îţi schimbe hotărârile. Eşti tentat să cheltuieşti banii în mod necumpătat. Este momentul să te stăpâneşti. Încearcă să te odihneşti şi să elimini stresul din viaţa ta. Un partener îţi poate aduce siguranţă şi iubirea de care ai nevoie în viaţă. Bucură-te de această nouă situaţie.


Săgetător:

Astăzi eşti plin de o energie nebănuită. Dacă nu profiţi de acest lucru vei da de o parte nişte oameni sau nişte afaceri ce îţi vor aduce mari câştiguri în viitor. Fii foarte atent şi precaut când discuţi cu ceilalţi. Fii mai degrabă moderat decât aventuros. Supărarea sau nemulţumirea te vor arunca în braţele unei iubiri nedorite.


Capricorn:

Eşti atât de bucuros în legătură cu nişte persoane încât nu observi că unele dintre ele nu acţionează în interesul tău. Ai grijă cu cine vorbeşti despre viaţa ta personală. Vei descoperi că cineva face totul ca să te sape. Concurenţa şi gelozia o să facă parte din viaţa ta la birou. Încearcă să îi descoperi pe cei care nu se simt în largul lor în prezenţa ta.


Vărsător:

Visurile sunt o parte importantă din viaţa ta. Dacă îţi imaginezi o anumită situaţie financiară că va deveni realitate, dacă reuşeşti să îţi construieşti starea mentală adecvată. Ai grijă să nu grăbeşti lucrurile şi nu renunţa chiar înainte ca ele să se întâmple. Plănuieşte cum vrei să se desfăşoare evenimentele.


Peşti:

Este vulnerabil şi prea sensibil în acest moment dar poţi totuşi să îţi realizezi visurile dacă îţi urmezi instinctele. Amână călătoriile şi nu acţiona prematur. Încearcă să priveşti situaţiile cu umor pentru a nu fi tentat să dai bir cu fugiţii. Este momentul să aduci mai multă linişte şi armonie în întâlnirile cu prietenii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS