Horoscop Urania zilnic: marţi, 21 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 21 ianuarie 2014


Berbec:

Marţi, 21 ianuarie 2014, vei avea ceva probleme legate de acte sau de locuri aflate la depărtare. În acest moment ai forţa de a convinge pe oricine şi de a-l molipsi de entuziasmul tău. Nu este momentul să te îngrijoreze evoluţia lucrurilor. Dacă altfel nu se poate, rezolvă numai lucrurile aflate la îndemână.


Taur:

Cu toate că eşti presat de câteva probleme personale, astăzi ţi se vor deschide noi posibilităţi financiare. Tot ce vei face va ieşi bine. Dacă eşti obosit sau stresat, amână rezolvarea unor probleme pe mâine. Poate că atunci vei găsi soluţii mai bune.


Gemeni:

Astăzi, 21 ianuarie 2014, discuţiile se vor dovedi fructuoase în ceea ce priveşte viitorul tău. Dacă ceva te nelinişteşte, mai analizează o dată totul înainte de a lua o decizie. Constrângerile legate de viaţa de acasă sau de proprietăţi se vor rezolva atunci când nu vei mai fi supus la o presiune aşa mare. Nu este exclus să te muţi în altă locuinţă.


Rac:

Din punct de vedere financiar eşti într-o perioadă fastă. Orice afacere îţi va reuşi. Relaţiile tale cu câteva persoane sunt încordate şi îţi vei face griji din această cauză. Partenerii - sau lipsa lor - vor face ca situaţia să pară mai dificilă. Nu lua hotărâri astăzi.


Leu:

Marţi, 21 ianuarie 2014, cei cu care împărţeai responsabilităţile sunt în acest moment copleşiţi de probleme. Deoarece ai mult de lucru şi nu te mai ajută nimeni, eşti tentat să îi judeci aspru pe toţi. Încearcă să îţi schimbi gândurile. Lasă uşile deschise şi vei fi surprins chiar tu de întorsătura favorabilă pe care o va lua situaţia. Odihneşte-te mai mult.


Fecioară:

O zi care ar putea decurge sub semnul iubirii, în orice formă a sa. Poate fi vorba de maximă toleranţă şi înţelegere faţă de suferinţa altuia, de a-ţi dori să sprijini sau să ajuţi fără rezerve.


Balanţă:

Astăzi, 21 ianuarie 2014, este sărbătoare pentru tine. Întinde-ţi aripile şi zboară cât mai sus. Vei fi fericit într-o legătură sentimentală. Toată lumea este mulţumită dar tu ştii că încă nu ai rezolvat toate problemele financiare. Rezolvarea lor va apare legată de proprietăţi sau de acte notariale.


Scorpion:

Primirea unor bani va permite să îţi aranjezi lucrurile din casă. Partenerul sau perechea ta este foarte stresată în acest moment. Dacă îţi va transmite şi ţie această stare nu vei mai fi capabil să rezolvi nimic. Păstrează-ţi simţul umorului şi nu îi lăsa pe cei din jur să îţi pună la îndoială planurile de viitor.


Săgetător:

Lipsa de bani te va forţa să mai avansezi o treptă. Vei prelua noi responsabilităţi. Chiar dacă nu toţi te vor ajuta să îţi duci la capăt planurile, ai destulă energie să o faci singur. Cu entuziasmul tău vei reuşi să îi convingi că ai dreptate. Grijile ţi-ar putea afecta sănătatea.


Capricorn:

Norocul te va însoţi la muncă şi în privinţa banilor astfel încât vei începe o viaţă nouă. Câteva probleme te vor îngrijora totuşi. Analizează mai întâi cauzele şi apoi hotărăşte ce faci. Evită să gândeşti negativ, mai ales pentru că de fapt, nu ai de ce să fii îngrijorat. Dacă te simţi obosit odihneşte-te mai mult.


Vărsător:

Astăzi eşti stăpân pe situaţie. Având în vedere relaţiile excepţionale cu partenerul sau cu perechea ta, vă veţi simţi minunat împărţind împreună planurile de viitor. Este momentul să vă bucuraţi împreună cu prietenii de succesele tale.


Peşti:

În acest moment chiar nu ai chef decât de cei din familie. Totuşi evită să faci planuri sau proiecte împreună cu perechea ta sau cu un partener. Propune-ţi noi ţinte în cariera ta. Şi pe acasă poţi să mai faci câte ceva nou. Eşti de-a dreptul copt pentru noi orizonturi în viaţa ta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS