Horoscop Urania zilnic: luni, 20 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 20 ianuarie 2014


Berbec:

Şi cele mai bune planuri mai scârţâie câteodată. Vei fi foarte necăjit pentru că nişte bani promişi nu mai sosesc. Cei din jurul tău nu îşi dau seama tot atât de repede ca tine de modul în care evoluează lucrurile. Încearcă să nu fii sarcastic cu ei, ci tolerant.


Taur:

Eşti prea nerăbdător în ceea ce priveşte evoluţia evenimentelor. Nervii îşi pot spune cuvântul şi cu cât ai urcat mai sus cu atât mai rău o să cazi. Poţi strica o prietenie sau un parteneriat dacă nu te apuci serios de treabă. Lasă ironia deoparte şi împărtăşeşte-le celorlalţi cum crezi tu că trebuie schimbate lucrurile în bine.


Gemeni:

Astăzi, 20 ianuarie 2014, nu este cazul nici să acţionezi pripit, nici să alergi prea mult căci s-ar putea să ieşi din joc. Gândeşte-te bine înainte să vorbeşti. Încearcă o apropiere conservatoare a subiectelor şi nu forţa lucrurile căci nu vei mai reuşi să le finalizezi. Dacă este posibil evită călătoriile cu avionul.


Rac:

Chiar dacă eşti în miezul problemelor nu grăbi rezolvarea lor. Fii conştient că poziţia aceasta îţi oferă beneficii dar şi multe obligaţii sau necazuri pe care va trebui să le accepţi. Lucrurile bune cer timp pentru a fi duse la bun sfârşit. În ce priveşte pe cei din jur, nu uita că „vorba dulce mult aduce”.


Leu:

Luni, 20 ianuarie 2014, fii pregătit pentru schimbări majore în toate domeniile. Partenerii vor fi de neînţeles, planurile de călătorie nesigure, proiectele de birou fără finalizare. Chiar dacă eşti nerăbdător, cei din jur se vor mişca încet. Fii amabil cu cei ce încearcă să te ajute. Trebuie să reuşeşti să îţi stăpâneşti nervii.


Fecioară:

Astăzi vei avea parte de câteva conflicte. Încearcă să fii amabil cu colegii, partenerii, perechea ta sau copii. Gândeşte-te bine înainte de a deschide gura căci altfel îţi vor ieşi vorbe urâte. Încearcă să abordezi situaţiile în alt mod şi nu uita că muştele trag mai degrabă la miere decât la oţet.


Balanţă:

Astăzi, 20 ianuarie 2014, şedinţele de lucru vor avea rezultate excelente. Datorită lor vei ieşi ca undelemnul la suprafaţă, dar nu te arunca cu capul înainte, cel puţin nu încă. Neînţelegerile cu partenerii par să se agraveze. Dacă îţi trece prin cap să le rezolvi pe cale legală, te sfătuiesc să mai amâni lucrurile.


Scorpion:

Este momentul să te dedici mai mult unui partener sau perechii tale. Discuţiile cu el nu vor fi uşoare întrucât amândoi aveţi câte o idee formată despre cum trebuie să evolueze lucrurile. Nu refuza o mână de ajutor şi încearcă să înţelegi şi punctul de vedere al celuilalt. Graba va strica treaba.


Săgetător:

Dacă te vei consulta cu cei din jur nu este exclus să găseşti rezolvarea la problemele tale financiare. Este posibil ca ei să fii trecut pe unde tu nu ai fost încă. Agitaţia şi nerăbdare vor strica lucrurile. Încearcă să mai găseşti şi altceva de lucru. Adesea neplăcerile apar când mergi prea repede sau prea departe.


Capricorn:

Ai grijă căci azi ţi se vor scurge banii printre degete. Eşti nervos şi te vei descărca pe prieteni sau pe cei din casă. Dacă chiar crezi că îţi vei descărca nervii făcând cumpărături, poate te rezumi totuşi la a cumpăra nişte mărunţişuri pentru casă. Ia-o uşor, nici Roma nu s-a construit într-o singură zi.


Vărsător:

Eşti predispus să grăbeşti prea tare lucrurile şi să fii sarcastic. Dacă nu te controlezi vei strica tot ce ai construit până acum. Percepi mult mai acut decât ceilalţi modul de desfăşurare a evenimentelor din jurul tău dar trebuie să acţionezi cu tact şi în timp pentru a reuşi ce ţi-ai propus.


Peşti:

Chiar dacă ceilalţi sunt nerăbdători şi agresivi tu rămâi amabil şi liniştit. Totuşi, trebuie mai degrabă să împingi lucrurile înainte, decât să păstrezi calmă situaţia existentă. Ai grijă căci perechea ta va fi şi ea nerăbdătoare şi ironică. Cel mai bun lucru este să mergi încet şi sigur, dar din ce în ce mai departe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS