Horoscop Urania zilnic: duminică, 12 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 12 ianuarie 2014


Berbec:

Duminică, 12 ianuarie 2014, este cazul să te pui în fruntea bucatelor. Dacă cei din jur nu îţi recunosc meritele şi calităţile, este momentul să te ocupi tu de acest lucru. Nimeni nu o să-ţi conteste spusele. Energia pe care o emani este pătrunzătoare şi foarte importantă în exprimarea talentelor tale. Nu numai că vei străluci ca o stea la birou dar vei simţi şi ce doresc sau ce au nevoie cei de acasă.


Taur:

Pune-te la patru ace şi fii gata să profiţi de noi situaţii în care îţi vei promova ideile. Poţi fi mândru de ceea ce ai realizat până acum. Capacitatea ta de a analiza detaliile îţi va permite să alegi situaţiile ce îţi vor aduce mai mulţi bani. Simţi nevoia de a împărtăşi celor din jur lucrurile ce trebuiesc cunoscute. Eşti pe cale să te gândeşti la o casă departe de casă.


Gemeni:

Astăzi, 12 ianuarie 2014, întâlnirile şi discuţiile pe care le vei purta astăzi vor fi fructuoase. Ceea ce vei spune şi vei face îţi va marca reputaţia pentru mult timp de acum încolo. Arată-ţi calităţile de conducător. Ai mult şarm şi putere de convingere în discuţiile cu ceilalţi. Mai mult decât atât, le aduci la cunoştinţă tot felul de lucruri pe care nu le cunoşteau şi îi convingi de corectitudinea punctului tău de vedere. Călătoriile îţi vor permite să atragi de partea ta mai mulţi oameni.


Rac:

Este foarte important să aştepţi momentul potrivit pentru tine şi chiar să îţi muşti limba. Chiar dacă ştii exact ce meriţi pentru eforturile depuse, este necesar să laşi deocamdată pe altcineva să se ocupe de partea financiară a vieţii tale. Se pare că un partener sau perechea ta doreşte să se ocupe de problemele care nu îţi fac nicio plăcere. Lasă pe altcineva să preia conducerea şi să împingă lucrurile spre succes.


Leu:

Duminică, 12 ianuarie 2014, problemele financiare sunt puţin cam încurcate în acest moment dar poţi să le dirijezi în aşa fel încât să îţi aducă profit în viitorul apropriat. Nu te lăsa doborât de vorbele unei persoane rău voitoare. Toate bârfele din lume se vor duce în vânt dacă ştii să fii ferm pe poziţie. Eşti nevoit să iei hotărâri pentru toţi cei din jurul tău.


Fecioară:

Îndreaptă-ţi atenţia către proiecte sau lucrări ce îţi vor permite să te exprimi mai liber în viaţă. În acest fel ţi se vor recunoaşte calităţile pe care le ai. Trebuie să îţi faci singur reclamă şi să faci cunoscute realizările tale de până acum. Succesul tău va fi egal cu valoarea pe care o vei da timpului şi abilitaţilor tale.


Balanţă:

Astăzi, 12 ianuarie 2014, convingerile tale intime vor fi foarte importante în următoarea fază a carierei tale. Încearcă să pui cât mai bine în cuvinte, puternicele tale sentimente. Degeaba ai nişte sentimente puternice vis-a-vis de un anume lucru dacă nu le împărtăşeşti. Nicio iubire secretă nu se va arăta pentru moment. Trebuie să îţi creezi aura ce va permite dezvoltarea unei relaţii sentimentale perfecte. Încă nu este momentul să ieşi la rampă.


Scorpion:

Concentrează-te asupra visurilor tale privind cum ţi-ar place să locuieşti şi să trăieşti. De-a lungul timpului ai tot visat la ce fel de casă ţi-ar plăcea să ai. Încearcă să pui pe hârtie casa ta ideală. Desenează un plan, o schiţă. Nu este exclus să ţi se realizeze în mod neaşteptat dorinţele. Se pare că vei da peste ocazia perfectă dar departe de locul unde stai acum.


Săgetător:

Încearcă să fii mai concret în problemele tale financiare. Vei lua nişte decizii radicale în ceea ce priveşte banii pe care îi gestionezi împreună cu altcineva. Eşti în măsură să percepi toate detaliile şi să concepi un plan mai bun. Poate că ajutorul unei alte persoane va fi binevenit. Dacă situaţia o cere dă o formă legală noului aranjament financiar. Evită tendinţa pe care o ai de a lăsa de la ţine numai ca să ai linişte. Altfel vei fi nevoit să îţi încalci principiile de viaţă atât la servici cât şi acasă. Pune-ţi în valoare calităţile de negociator.


Capricorn:

Concentrează-te asupra modului în care cheltuieşti banii. Nu îţi poţi permite să îi laşi să îţi scape printre degete. Trebuie să preiei conducerea în problemele financiare şi să stabileşti care sunt nevoile tale şi ale perechii tale. Cel puţin acum ai ce planifica. Drămuieşte-ţi banii ca pe o preţioasă resursă de energie vitală. Şi la servici poţi pune în aplicare măsuri de economie.


Vărsător:

Partenerul sau perechea ta par a fi în mod special deprimaţi astăzi. Lucrurile par să se încurce unele pe celelalte. Dacă până acum ai lăsat pe altcineva să conducă sau să ia decizii, este momentul să îţi ceri aceste drepturi înapoi. Acum tu vei fi acela care va conduce. Analizează şi documentează-te înainte de a lua o hotărâre. Vei putea fi mândru de rezultatele pe care le vei obţinute într-o situaţie mai complicată pe care eşti obligat să o rezolvi. Trebuie să fii mai sigur pe tine.


Peşti:

Poate că dacă lucrezi acasă vei împlini mai multe astăzi. Un partener sau perechea ta va putea să se ocupe de o serie de detalii aşa încât vei avea mai mult timp pentru ce lucrezi tu. La tine acasă eşti „şeful” deoarece tu te ocupi întotdeauna de planificarea lucrurilor. Dacă anumite detalii ţi-au scăpat din lipsă de timp, apelează la cineva pentru a le rezolva. Eforturile tale se vor împlini prin cei din jur.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS