Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 11 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 11 ianuarie 2014


Berbec:

Sâmbătă, 11 ianuarie 2014, vei avea de rezolvat câteva probleme care au tot fost amânate în ultima vreme. Răbdarea nu este punctul tău forţte dar va trebui să te străduieşti să îţi dezvolţi această calitate până la sfârşitul lunii ianuarie. Între timp profită de orice ocazie pentru avansa cu rezolvarea problemelor tale. Chiar dacă nu îţi vine a crede, capacitatea ta de a obţine lucrurile de care ai nevoie este mult peste medie.


Taur:

Poţi să te bucuri de finalizarea unora din proiectele tale. Acum ai posibilitatea de a-ţi împărtăşi ideile celor din jur. Cere ce ţi se cuvine cu certitudinea că vei căpăta ce ai cerut. Astăzi eşti plin de entuziasm. Nu este exclus să te gândeşti la nişte cumpărături mai mari sau la a trage foloasele dintr-o relaţie cu instituţiile publice.


Gemeni:

Astăzi, 11 ianuarie 2014, optimismul tău îşi va arăta roadele. Este posibil să intri într-o afacere în care tu vei veni cu ideile şi documentarea iar partenerul ori perechea ta va rezolva detaliile. Puterea ta constă în modul tău de comunicare cu oamenii. Cuvântul tău va atârna greu în discuţii sau în negocieri.


Rac:

Stai de vorbă cu colegii despre lucrările pe care trebuie să le rezolvi. Vei avea nevoie de puţin timp pentru a te gândi cum şi în ce fel vor evolua lucrurile în viitorul apropiat. Dacă te simţi nervos sau neliniştit este din cauză că simţi totul prea intens. Câteva lacrimi nu îţi vor strica. Ele vor elibera excesul de energie din fiinţa ta. Cel mai important lucru este să nu fugi de situaţiile dificile.


Leu:

Sâmbătă, 11 ianuarie 2014, sentimentele tale vor fi rănite de o persoană ce are reacţii neprevăzute sau de una pe care nu poţi să pui bază. Dacă te aşteptai să ţi se dea o mână de ajutor vei constata că trebuie şi că poţi să rezolvi totul singur. Totuşi dezamăgirea va fi foarte mare. Lucruri neprevăzute se pot întâmpla şi trebuie să fii pregătit să le înfrunţi. Câteva planuri de rezervă pot rezolva situaţia. Nu este exclus să apară cineva care să umple golul. Încearcă să nu fii prea afectat de evenimente.


Fecioară:

Capacitatea ta de a strânge date, a le analiza şi a prezenta sinteze este la maxim astăzi. Puterea minţii tale se va manifesta în proiecte legate de importante funcţii publice. Te vei putea bucura de o nouă recunoaştere a calităţilor tale şi de o promovare în carieră sau în viaţa publică. Este necesar să te preocupe bunăstarea tuturor. Poţi fi un lider spiritual. Declanşează acţiuni cu entuziasmul tău contagios. Învinge-ţi teama şi riscă şi tu puţin.


Balanţă:

Astăzi, 11 ianuarie 2014, prietenii, cunoştinţele sau o instituţie oficială îţi vor răni sentimentele. O legătură sentimentală ce va eşua te poate face să suferi profund. Dacă cineva te părăseşte trebuie să mai amâni deciziile sau acţiunile până când ţi se vor vindeca rănile. În acelaşi timp norocul tău este în călătorii sau rezolvarea unor probleme legate de acte, notari sau obţinerea unor aprobări.


Scorpion:

Poţi să te bucuri de o dezvoltare a activităţilor pe linie financiară. Câteva proiecte pe care le-ai ţinut în rezervă se vor dezvolta către sfârşitul lunii. Vei primi recompense pentru o treabă bine făcută. Nu este exclus să îţi propui să investeşti într-o casă sau în terenuri. Cei cu care te vei întâlni vor fi entuziasmaţi. Cere ce ai nevoie şi bucură-te de cadourile ce le vei primi.


Săgetător:

Întotdeauna ai avut nevoie de o „momeală” pentru a merge înainte, iar acum se pare că ai găsit motivaţia perfectă. Un partener sau perechea ta te vor ajuta să îţi pui în valoare capacităţile şi talentul. Vei ajunge să te înţelegi mai bine cu cei din jur. Ceea ce vei face sau vei spune va fi foarte important. Cele mai bune rezultate profesionale le vei obţine în domeniul comunicării sau a negocierii contractelor. Cu toate acestea nu vei fi foarte mulţumit de rezultatele tale financiare. Poate este cazul să încerci să mai urci o treaptă.


Capricorn:

Oportunităţile financiare sunt din ce în ce mai interesante. O serie de lucrări grele ce îţi vor permite să ceri mai mulţi bani pentru tine îţi produc o bucurie secretă. Dacă eşti puţin nesigur în anumite privinţe, trebuie să faci efortul de a rezolva situaţia fără să îţi arăţi sentimentele. Acum logica trebuie pusă înaintea sentimentelor. Nu trebuie să te laşi tentat să cauţi pacea cu orice preţ. Află ceea ce este într-adevăr drept şi echitabil.


Vărsător:

Dacă reuşeşti să îţi exprimi cu claritate ideile, vei avea parte de noi şi interesante oportunităţi. Îndreaptă-te către persoanele sau organizaţiile care îţi pot da o mână de ajutor sau care te pot sponsoriza. Ideile tale sunt cea mai importantă avere pe care o ai acum. Dacă eşti solicitat să fii consilier într-o problemă sau să iei o serie de hotărâri nu te vinde prea ieftin. Vei fi recompensat pentru ce vei realiza. În acelaşi timp trebuie să ai grijă deoarece un partener sau perechea ta pot fi vulnerabili sau geloşi pe succesul tău.


Peşti:

Pentru a putea să meditezi în linişte vei fi tentat să te împaci cu toată lumea indiferent de preţ. Cele mai bune rezultate le obţii atunci când gândeşti şi planifici lucrurile departe de lumea dezlănţuită. Trebuie să ajungi la o înţelegere cu persoana cu care ai o legătură sentimentală sau cu jumătatea ta în ceea ce priveşte modul în care duceţi viaţa de acasă. Încearcă să construieşti un colţişor numai al tău, în care să poţi lucra fără să fii distras de ce se întâmplă în jurul tău. Va trebui să treci totuşi peste o serie de frustrări şi să ai grijă de sănătatea ta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS