Horoscop Urania zilnic: duminică, 8 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 8 decembrie 2013


Berbec:

Duminică, 8 decembrie 2013, nu lăsa rutina sau activităţile de zi cu zi să-ţi strice relaţia în care eşti implicată. Comunică mai mult cu partenerul tău şi ai grijă să fii mereu atentă cu el. Chiar dacă ce ai de făcut la locul de muncă te plictiseşte, lucrurile nu se vor rezolva de la sine. Prin urmare, va trebui să te concentrezi mai mult.


Taur:

Poate că partenerul tău este indecis atunci când nu trebuie. Va trebui să dai dovadă de multă înţelegere şi vei reuşi să fii destul de convingătoare. În ultima vreme, colegii tăi nu sunt foarte foarte atenţi. Prin urmare, ar fi bine să amâni orice idee pe care ai vrea să o expui, până când vor fi mai atenţi.


Gemeni:

Astăzi, 8 decembrie 2013, s-ar putea spune că ai alergie la colectivitate şi că tot ce îţi doreşti este intimitate şi căldură, să te ştii în siguranţă în braţele cuiva apropiat sufleteşte. Nostalgic şi imaginativ, cauţi să-ţi hrăneşti dorurile cu momente de tandreţe şi romantism, deşi poate fi la fel de adevărat că, în cazul în care nu reuşeşti să-ţi construieşti spaţiul protector de care ai nevoie, poţi deveni neliniştit spre mânios şi agresiv.


Rac:

În viaţa afectivă e posibil să te arăţi azi interesat preponderent de cauze pierdute. E posibil să ai tendinţa să te implici într-o relaţie fără prea mari şanse de reuşită, problematică ori din categoria celor imposibile. Totul ar fi în regulă dacă n-ai avea mari aşteptări de la această legătură sentimentală, dacă poţi dărui afecţiune şi tandreţe în mod necondiţionat, fără a aştepta să primeşti ceva la schimb.


Leu:

Duminică, 8 decembrie 2013, tu ai cheia propriului tău viitor. Poţi alege să lupţi pe cont propriu pentru atenţie şi succes, sau poţi alege să fii un jucător de echipă, deschisă la sugestii şi gata oricând să dai un sfat bun. Mai multe ai de câştigat mergând pe cea de-a doua variantă.


Fecioară:

Deşi pot interveni urgenţe de ordin financiar extrem de presante, poţi constata că eşti incapabil să începi ceva, că te mobilizezi foarte greu la un efort care ţi-ar putea aduce un profit financiar sau de bunuri materiale. În plus, se pare că ai depăşit o stare de slăbiciune fizică şi ai probabil suficientă energie pentru a întreprinde un gest copleşitor de romantic faţă de persoana iubită.


Balanţă:

Astăzi, 8 decembrie 2013, fermitatea va da roade dacă îţi susţii punctul de vedere. Acum poţi conta pe siguranţa materială oferită de familie. Lucrurile ar putea fi puse într-o nouă perspectivă. Spune-le celor apropiaţi cât de important este pentru tine ajutorul lor.


Scorpion:

Duminică, 8 decembrie 2013, este bine să vezi lucrurile şi din perspectiva iubitului tău. Poate vei descoperi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Chiar dacă tu îţi vezi de treburile tale, un coleg rău intenţionat este mereu cu ochii pe tine. Nu-i da atenţie, toţi ceilalţi nu se pot lăsa influenţaţi aşa uşor.


Săgetător:

Duminică, 8 decembrie 2013, va trebui să acorzi mai multă atenţie sfaturilor romantice pe care le dai prietenilor. Asigură-te că vezi lucrurile şi din punctul lor de vedere. Astăzi eşti înconjurată de oameni importanţi şi de nenumărate oportunităţi. Profită de ocazie şi foloseşte-ţi calităţile profesionale. Vei afla multe lucruri utile.


Capricorn:

Acasă poţi fi pus în situaţia de a presta diverse activităţi domestice care te pot abrutiza, de a te ţine ocupat cu fleacuri şi nimicuri, risipindu-ţi din forţă şi energie. Altfel, pari a fi pe punctul de a te îndrăgosti, te poate atrage o persoană de s#x opus care poate trezi în tine un sentiment neprecis, un fior vag, ce aduce a vis. În plus, te poţi vedea cuprins de o subită veselie, de o stare de bine, de sănătate şi robusteţe.


Vărsător:

Astăzi, 8 decembrie 2013, trebuie să fii deschisă oricărei provocări sentimentale. Cât despre sfaturile romantice, chiar dacă acestea vin de la cineva în vârstă ai putea să le asculţi. Eşti foarte sigură pe tine şi competenţă în egală măsură. Te vei descurca foarte bine în privinţa proiectului actual, iar ceilalţi colegi îţi vor fi recunoscători.


Peşti:

Astăzi, persoana iubită te susţine necondiţionat într-o dilemă, iar acest lucru te face să te simţi mult mai sigură pe tine şi pe relaţia voastră sentimentală. Poate că nu eşti sigură de anumite lucruri pe care le-ai făcut. Ai putea să ceri şi opinia unor colegi care au mai multă pregătire şi te pot ajuta cu sfaturi utile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS