Horoscop Urania zilnic: marţi, 24 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 24 decembrie 2013


Berbec:

Când la vale, când la deal, viaţa e un tobogan! Ţi-a priit până acum şi ţi-ai făcut de cap cât a cuprins. Acum a venit nota de plată! Te vei confrunta cu partea neplăcută a asocierii cu un partener, sau a convieţuirii cu jumătatea ta. De asemenea nici la servici nu sunt numai zâmbete şi flori. Lasă întâlnirile şi prostiile deoparte şi concentrează-te pe muncă. Numai aşa poţi recupera timpul pierdut şi să refaci atât atmosfera destinsă de dinainte cât şi finanţele.


Taur:

Ţi se cere încă un mic efort pentru ca totul să iasă aşa cum se aşteaptă de la tine. S-ar putea să fii plictisit, dezinteresat de bani şi obosit. Din păcate cei din jur nu îşi dau seama că ai nevoie de mai multă odihnă. Este momentul să îţi iei puţin timp liber pentru a te odihni, aţi reface sănătatea şi energia. O serie de întâlniri îţi vor consuma timpul degeaba. Fii pregătit să spui nu. Viaţa de acasă pare acum mult mai plăcută decât cea publică.


Gemeni:

Astăzi, 24 decembrie 2013, propune-ţi noi obiective, caută provocări noi şi întâlneşte-te cu persoanele care sunt importante pentru tine. Călătoriile par improbabile în aceste momente, aşa că mulţumeşte-te cu activităţile de pe lângă casă. Pari amărât şi că îţi lingi rănile. Nu lăsa dezamăgirile să îţi strice bucuria sărbătorilor ce vin acuma.


Rac:

O vacanţă liniştită pare a se profila pentru tine. Dacă ai senzaţia că ai fost părăsit acasă, încearcă să ieşi şi să cauţi activităţi care să îţi umple golul. Nu te lipsi tocmai acum de tovărăşia celor din anturajul tău. Gândeşte-te la activităţi noi pentru această zi şi pentru cele ce vin. Orice obiectiv nou pe care ţi-l vei propune te va împiedica să te simţi deprimat. Asocierea cu alte persoane pare îndepărtată pentru moment.


Leu:

Întâlnirile de lucru vor apăsa din greu pe sănătatea şi pe nevoia ta de distracţii. Deoarece pari a fi implicat în tot felul de activităţi publice ce îţi aduc recunoaştere şi onoruri, nu mai ai timp să petreci cu cei iubiţi. Evenimente de ultim moment par a te împiedica să te bucuri de distracţiile din jurul tău. Este momentul să te relaxezi niţel, să mai delegi o parte din responsabilităţile tale altora şi să te bucuri de aceste momente. Ai grijă să iei legătura şi cu vechii prieteni.


Fecioară:

Sentimentele tale par a fi tulburate şi planurile tale se îndreaptă către cei ce te înconjoară. S-ar părea că ai nevoie de fonduri pentru aţi satisface nevoia de plăcere şi iubire. Ai dori să călătoreşti cât mai departe pentru a scăpa de plictiseala rutinei zilnice. Te cam simţi obosit şi lăsat deoparte. Dacă fondurile îţi sunt limitate, este momentul să fii inventiv într-un mod cu totul nou. Gândeşte-te la cum poţi să te distrezi cheltuind mai puţini bani.


Balanţă:

Ai de terminat o serie de lucruri şi vrei să faci pe toată lumea fericită. Se poate să fii trist din cauza unor lipsuri ce te împiedică să te bucuri cu cei dragi de evenimentele ce vin. Poate este cazul să te gândeşti la o schimbare în ceea ce priveşte casa sau locul de muncă, schimbare ce te va duce departe de aceste locuri. Nu este cazul să îţi judeci viaţa acum când eşti atât de obosit. Lucrurile pot să nu fie ceea ce par.


Scorpion:

Îţi lipseşte anturajul membrilor familiei şi securitatea unui parteneriat. Dacă altcineva este la nevoie, se pare că nu poţi da dovadă de compasiunea şi dragostea necesare. Trebuie neapărat să încerci să ajungi la inima celor pe care îi iubeşti. Nu aştepta să vină ceilalţi la tine. Eforturile tale vor fi recompensate cu cadouri şi semne de afecţiune din partea celor ce te cunosc.


Săgetător:

Ai şansa de a-ţi exprima sentimentele la modul cel mai propriu. Poate doreşti să oferi cadouri care să exprime gândurile şi mai ales dragostea ta. Dacă bugetul este mic sau timpul nu-ţi permite să alegi ceea ce ţi-ai dori, discuţiile de la suflet la suflet vor rezolva problema. Chiar dacă te simţi obosit sau supraîncărcat, impuneţi să-i molipseşti pe toţi cu entuziasmul tău. Râsul este un medicament foarte bun.


Capricorn:

Ajută-i pe cei care sunt mai puţin norocoşi decât tine. Sentimentele tale de constrângere în ceea ce priveşte viaţa personală se poate schimba cu noile provocări şi scopuri pe care ţi le-ai propus. Intră în armonie cu întregul Univers. Munca poate fi un lucru plăcut dacă ştii să o faci distractivă. Poţi fi personajul principal, actorul, creatorul de evenimente care aduce bucurie tuturor.


Vărsător:

Anumite situaţii din viaţa ta şi sentimentul de singurătate nu sunt ceea ce par. Pur şi simplu eşti obosit şi te laşi influenţat de gândurile şi sentimentele celor care se află în situaţii mai delicate. Îţi faci planuri pentru o mică petrecere care să pună în mişcare lucrurile care parcă s-au înţepenit de tot în viaţa ta. Partenerii te pot ajuta în planurile tale şi vor împărţi bucuria cu tine. Fii deschis unei noi legături.


Peşti:

Nu lăsa sfârşitul anului să te împiedice să te bucuri. Fă-ţi puţin timp pentru a sta de vorbă cu cei mai apropiaţi asociaţi. Ai şansa de a primi răsplata muncii bine făcute. Vei fi surprins de bucuria pe care o vei simţi în legătură cu evenimentele din viaţa ta socială. Fii sigur că ai răspuns la toate scrisorile, ia legătura cu oamenii şi lasă-i să afle cam ce ţi-ai dori. Imaginează-ţi că darurile pentru tine sunt pe drum.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS