Horoscop Urania zilnic: duminică, 22 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 22 decembrie 2013


Berbec:

În sfârşit lucrurile revin la matcă. Eşti din nou capabil să îţi exprimi ideile şi unindu-ţi forţele cu partenerul sau perechea ta vei păşi mai departe pe drumul tău. Este un moment propice pentru a plănui o vacanţă. Se pare că aveţi nevoie să fiţi împreună dar în altă parte. Provocările profesionale şi un mod optimist de a privi lucrurile pot face minuni pentru pacea interioară a sufletului tău şi pentru echilibrul tău emoţional.


Taur:

Ceea ce se poate întâmpla este să primeşti un puternic sprijin sentimental din partea partenerului sau a jumătăţii tale. Conversaţiile şi discuţiile se dovedesc a fi cât se poate de constructive şi pot duce la realizări. Urmează-ţi instinctele atunci când este vorba de provocări. Eşti pe cale de a obţine importante beneficii băneşti. Trebuie însă să fii primul la linia de sosire. Nu lăsa nimic să te oprească din drum.


Gemeni:

Mândria, bat-o vina, este cea care te împinge să obţii ce ai nevoie şi să îţi împlineşti visurile. Eşti pe punctul să primeşti recunoaşterea meritelor tale. S-ar putea să fi nevoit să mai faci rost de ceva bani. Este foarte important să îţi propui să împarţi realizările tale cu partenerul sau cu jumătatea ta.


Rac:

Astăzi vei avea o dezamăgire. Evită să te apuci de ce nu poţi să termini. Ai nevoie de provocări dar trebuie să eviţi cu orice preţ un eşec. Dacă problemele de serviciu îţi crează o stare de stres emoţional te vei simţi paralizat şi neajutorat, fără putinţa de a schimba situaţia. Nu este cazul să îţi tragi plapuma peste ochi şi nu te da bolnav.


Leu:

S-ar putea ca aşteptările tale referitoare la prieteni sau distraţii să fie mai mari decât ce se va întâmpla în realitate. Fii realist şi aşteaptă-te să primeşti mai puţin decât speri. Ai capacitatea de a suporta o dezamăgire dacă ştii dinainte cum stau lucrurile. Eşti pe cale să rezolvi o serie de probleme importante.


Fecioară:

Situaţia de acasă pare aşa de dificilă încât rezolvarea problemelor pare insurmontabilă. Te bate gândul să accepţi o ofertă ce îţi va permite să lucrezi acasă, pentru a rezolva problemele cu care te confrunţi. Puterea ta constă în abilitatea cu care comunici cu cei din jur şi cu oficialităţile. Fii pregătit să te arăţi plin de resurse, de curaj şi îndrăzneţ. Trebuie să fii pregătit să îţi manifeşti calităţile în noi moduri.


Balanţă:

Este un moment ideal pentru aţi realiza visurile şi asta datorită capacităţii tale excepţionale de a vizualiza cum vor arăta lucrurile. În cele din urmă vei reuşi să rezolvi şi problemele legate de o asociere, de un partener. Pregăteşte-te să călătoreşti, să îţi susţii ideile şi să găseşti modalităţi de a pune lucrurile cap la cap. S-ar putea ca ideile tale, cât se poate de noi, să nu îşi găsească materializarea decât în locuri mai îndepărtate, aşa că fii pregătit.


Scorpion:

Este posibil să descoperi că ai ajuns într-o postură din care poţi să îţi măreşti veniturile substanţial prin idei noi ce vor afecta o grămadă de lume. Ai grijă de faptul că eşti extrem de sensibil din punct de vedere emoţional la schimbările ce au loc acum. O vreme va trebui să lucrezi în taină pentru a obţine toate datele necesare planului tău.


Săgetător:

Ai încredere în instinctele tale şi vei reuşi să realizezi importante venituri băneşti. Trebuie să faci în aşa fel încât cât mai multă lume să aibă parte de energia ta. Ai capacitatea de a influenţa viaţa celor din jur chiar dacă nu realizezi că faci ceva deosebit. Având această capacitate poţi să te motivezi şi să realizezi bunăstarea tuturor celor din jur.


Capricorn:

Având în vedere că începi să te sincronizezi cu gândurile şi cu planurile pe care ţi le faci, ar fi benefic pentru tine să participi la cât mai multe întâlniri că vei avea mari satisfacţii. Este posibil să fii mult mai influent la nivelul subconştientului şi psihicului decât îţi dai sema. Activitatea profesională îţi crează posibilitatea să îţi foloseşti însuşirea specială pe care o ai, aceea de a ajuta oamenii.


Vărsător:

Este posibil să descoperi că te afli într-un moment unic, în care poţi să îţi manifeşti compasiunea. Acum este o perioadă în care iei noi decizii, să începi noi proiecte şi să descoperi noi posibilităţi. Eşti plin de resurse în ceea ce priveşte împărtăşirea ideilor şi planurilor tale unor persoane aflate la distanţe mari.


Peşti:

Instinctele tale te vor putea conduce pe drumul perfect ce îţi este necesar ca să îţi promovezi ideile şi proiectele. Vei putea realiza lucruri mari dacă îţi dai seama de ce simţ nemaipomenit ai în ceea ce priveşte a afla ce gândesc sau ce au nevoie oamenii. Această sensibilitate excepţională va continua să te ghideze. Dacă ai totuşi nevoie de ajutorul cuiva nu ezita să apelezi la aceea persoană.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS