Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 21 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 21 decembrie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 21 decembrie 2013, totul pare să se ducă de râpă în ceea ce priveşte relaţiile, prieteniile şi banii. Nu este momentul să te împrumuţi sau să cheltuieşti banii pe lucruri de care nu ai nevoie. Pregăteşte-te sufleteşte să vezi totul prăbuşindu-se în viaţa ta. Aşteaptă-te ca tot ce este imposibil să se întâmple! Simţul umorului te va ajuta să treci peste această zi ce pare a fi haosul complet.


Taur:

Partenerii tăi ar putea să îţi dea sfaturi bune. Este cât se poate de posibil ca altcineva să aibă o perspectivă mai bună asupra lucrurilor şi situaţiilor. Discutarea în amănunt a lucrurilor ar putea aduce o rezolvare la o delicată problemă financiară. Eşti cât se poate de norocos în ceea ce priveşte găsirea banilor necesari pentru a-ţi satisface nevoile. Nu lăsa ca stresul să te împiedice să îţi asumi responsabilităţi mai mari.


Gemeni:

Astăzi, 21 decembrie 2013, o vagă senzaţie de înfrângere ar putea să te deprime şi să declanşeze reacţii emoţionale. S-ar putea să nu te simţi bine şi acum trebuie să ai mai întâi grijă de energia ta vitală. Chiar dacă nu îţi face plăcere să ieşi din miezul problemelor este cazul să te mai şi odihneşti puţin. Nu încerca să judeci lucrurile acum. În curând vei vedea totul într-o lumină nouă. Grijile financiare te-ar putea împinge în afaceri mai mari. Fi gata să mai urci o treptă pe scara vieţii.


Rac:

Este posibil să ai sentimentul că eşti prins în capcana unei situaţii limită. Dacă ceea ce îţi lipseşte este o relaţie romantică este cazul să cunoşti oameni noi. Cineva care se află în postura de colaborator, partener sau pereche pare a emana energii negative şi încearcă să te controleze. Ocoleşte pietrele din drumul tău, chiar dacă crezi că nu ai cu ce să înlocuieşti golul astfel creat. Găseşte un mod nou de aţi exprima creativitatea şi sentimentele.


Leu:

Sâmbătă, 21 decembrie 2013, eşti supus la presiuni mari şi la termene scurte. Singurul loc unde te ascunzi de criticii tăi, care nu ştiu cât de obosit eşti, este acasă. Din când în când obligaţiile sociale îţi apasă prea greu umerii. Încearcă o schimbare. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta dacă vrei să rezolvi toate problemele. Fă-ţi o plăcere: un cadou!


Fecioară:

Eforturile de a mişca lucrurile din loc şi de a călători sunt de domeniul trecutului. Trebuie să te mobilizezi pentru a depăşi senzaţia de depresie. Dacă viaţa pare a se mişca prea încet şi pare a nu avea sens, trebuie să îţi îndrepţi atenţia spre dezvoltarea unui talent. Găseşte ceva care îţi va permite să te exprimi şi să îţi găseşti noi prieteni. Fereşte-te de situaţiile limită.


Balanţă:

Astăzi, 21 decembrie 2013, se pare că în sfârşit vei fi liber să te îndrepţi către noi realizări, chiar dacă momentan încă nu găseşti fondurile necesare. Dacă cariera şi viaţa de familie par a fi în conflict trebuie să faci o pauză pentru a reevalua obligaţiile şi dorinţele tale. Momentan eşti presat de o serie de probleme privind case, pământ sau alte proprietăţi, dar acestea pot de asemenea să reprezinte bogăţia viitoare. Nu definitiva lucrurile acum. Situaţiile se pot schimba dintr-un moment în altul.


Scorpion:

Sâmbătă, 21 decembrie 2013, eşti nemulţumit, chiar deprimat în legătură cu o situaţie legată de un partener. Cineva este la mare nevoie şi tu nu poţi să faci nimic pentru a-l ajuta. Ai o mare dorinţă de a-i salva pe cei din jur, dar acum trebuie să te concentrezi asupra problemelor tale. Când vei atinge o altă treaptă socială vei putea să ajuţi mai mult oamenii. Gândeşte-te la modalităţi noi de a îţi promova proiectele şi ideile.


Săgetător:

Întâlnirile pe care le vei avea îţi vor da posibilitatea de a-ţi manifesta creativitatea şi ar putea reprezenta noi oportunităţi. În lipsă de altceva, prietenii te vor coopta la tot felul de distracţii. Ai grijă să nu te implici în cheltuieli mai mari decât îţi poţi permite, doar ca să ţii pasul cu ei. Norocul tău va fi în nişte posibilităţi cu totul noi ce vor apare. Fi pregătit să ai câteva întâlniri surpriză.


Capricorn:

Astăzi îţi vor cam curge banii printre degete. Simţi nevoia să te descarci şi să dai dovadă de un spirit mai rebel. Cheltuind bani ai putea avea senzaţia de libertate. Ţine cont că acelaşi simţământ îl vei obţine cumpărând mici cadouri sau felicitări de sărbători pentru prieteni în loc de mari cumpărături. Pe termen îndelungat o serie de proiecte cu partenerii ar putea deveni prea costisitoare.


Vărsător:

Simţi nevoia să te răzvrăteşti dacă lucrurile continuă să nu meargă bine în cariera ta. Fi gata să întorci foaia pe moment dacă peste noapte apar noi oportunităţi. S-ar putea să fi necăjit de această schimbare de planuri dar dacă realizezi că este spre binele tău îţi vei putea ascunde lacrimile şi vei aborda totul cu umor. În acest moment nu prea eşti receptiv la nevoile celor din jur.


Peşti:

Sensibilitatea specială şi intuiţia de care dai dovadă te fac să te lase nervii. Dacă recepţionezi toate gândurile şi sentimentele celor din jurul tău, te vei simţi depăşit psihic. Se pare că toată lumea îţi şopteşte, în acelaşi timp, câte ceva la ureche şi este dificil să desparţi „muzica” de zgomotul de fond. Încearcă să schimbi decorul, măcar pentru o scurtă perioadă de timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS