Horoscop Urania zilnic: marţi, 17 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 17 decembrie 2013


Berbec:

Începeţi săptămâna cu gândul la sărbători şi în loc să vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut la serviciu, daţi telefoane, trimiteţi mesaje, puneţi la cale petrecerea de Crăciun.


Taur:

Vă place să faceţi cumpărături şi astăzi sunteţi nu doar generos, ci şi inspirat, aşa că alegeţi cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi. Ar trebui să vă gândiţi, însă, şi la dumneavoastră!


Gemeni:

Astrele v-au pregătit câteva zile speciale: aveţi noroc în dragoste! Dacă sunteţi singur, onoraţi invitaţiile pe care le primiţi, pentru că aveţi toate şansele să vă întâlniţi sufletul pereche.


Rac:

În prag de sărbători, vreţi să vă întâlniţi cu vechi prieteni şi chiar să reluaţi legătura cu foste iubiri. Dacă aveţi, însă, pe cineva, e mai bine să nu provocaţi suspiciuni şi gelozii!


Leu:

Marţi, 17 decembrie 2013, sunteţi un adevărat lider al grupului dumneavoastră de prieteni, dar asta nu înseamnă că puteţi să stabiliţi programul pentru diseară, fără să ţineţi cont şi de dorinţele sau sugestiile celorlalţi!


Fecioară:

Azi, va preocupă cariera, mai mult decât vacanţa de iarnă sau pregătirile pentru sărbătorile ce se apropie. E foarte bine aşa: puteţi face paşi importanţi spre succes!


Balanţă:

Astăzi, 17 decembrie 2013, vă gândiţi la schimbări în viaţa profesională şi analizaţi toate posibilităţile, toate oportunităţile, toate informaţiile pe care le primiţi pe această temă. Deocamdată, doar analizaţi!


Scorpion:

Siguranţa financiară a familiei reprezintă prioritatea dumneavoastră în această perioadă. Apelaţi la sfaturile unui specialist înainte de a lua decizii privind proiecte personale pe termen lung!


Săgetător:

Marţi, 17 decembrie 2013, sunteţi în formă, atrageţi toate privirile, stârniţi admiraţie şi chiar pasiuni, dar şi invidii. Pe acestea din urmă, însă, le ignoraţi, dând, astfel, dovadă de multă înţelepciune.


Capricorn:

Azi este bine să vă îndreptaţi atenţia spre definitivarea proiectelor aflate în derulare şi spre rezolvarea eventualelor restanţe. Lăsaţi noile proiecte pentru săptămâna viitoare!


Vărsător:

Comunicaţi excelent cu toată lumea, îi ajutaţi pe cei care apelează la dumneavoastră şi reuşiţi să vă transformaţi colegii sau partenerii de afaceri în adevăraţi prieteni.


Peşti:

Creativitatea dumneavoastră este la cote maxime! Locuinţa dumneavoastră, decorată pentru sărbători, ar putea concura, cu succes, la titlul de „cea mai frumoasă casă de Crăciun”.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS