Horoscop Urania zilnic: luni, 16 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 16 decembrie 2013


Berbec:

Luni, 16 decembrie 2013, retrage-te atunci când altcineva vrea să ocupe locul pe scenă. Pune în aplicare orice idee care pare să fie în folosul tuturor. O nouă combinaţie va da naştere unei legături ciudate.


Taur:

Contribuţia fiecăruia este importantă, baza nu mai contează. Partenerii vor rămâne surprinşi atunci când le vei vorbi despre sentimentele tale.


Gemeni:

Astăzi, 16 decembrie 2013, o discuţie care nu se află în program te va conduce către o decizie neaşteptată. Abordează o atitudine constructivă dacă vrei ca ceilalţi să te sprijine.


Rac:

Dacă nu-ţi impui anumite limitări vei intra singur în necazuri şi cu siguranţă nu va fi pentru prima oară. Fii atent pentru că îţi pierzi timpul inutil.


Leu:

Luni, 16 decembrie 2013, relaţia sentimentală se va consolida dacă eşti de acord să acţionezi cinstit. Spune-i partenerului tău care sunt intenţiile tale. Lucrul împreună vă va conduce la succes.


Fecioară:

Nu te poţi ascunde în spatele unei măşti atunci când este vorba despre prietenie sau despre o relaţie sentimentală. Spune cu voce tare lucrurile pe care le ai în minte.


Balanţă:

Astăzi, 16 decembrie 2013, ai nevoie de o activitate prin care să-ţi descarci emoţiile. O scrisoare de dragoste nu ar fi o idee rea. Ar trebui să laşi pe cineva foarte special să cunoască ce simţi pentru el.


Scorpion:

Colaborările pe plan financiar se vor dovedi a fi falimentare. Încearcă să salvezi ce se mai poate. Canalizează-ţi energia către activităţile care implică copiii sau mergi la un club care să te ajute să-ţi îmbunătăţeşti imaginea.


Săgetător:

Să-ţi faci noi prietenii nu este atât de uşor. Motivele ascunse care stau la baza unei noi relaţii trebuie luate în considerare. Nu te grăbi să împărtăşeşti celorlalţi din secretele tale.


Capricorn:

Vei avea probleme cu persoana cu care trăieşti. Vei obţine câştig de cauză dacă nu eşti prea pretenţios şi reuşeşti să realizezi compromisuri.


Vărsător:

Canalizează-ţi energia către activităţile care implică copiii sau du-te într-un club care să te ajute să-ţi îmbunătăţeşti imaginea. Din punct de vedere afectiv vei fi când sus când jos. Fii sincer cu tine însuţi.


Peşti:

Nu te lăsa folosit de partenerul tău. Ieşi în oraş dacă este necesar. Dacă nu vei refuza implicarea într-o discuţie cu contra-argumente nu vei reuşi să te lansezi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS