Horoscop Urania lunar: noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania noiembrie 2013


Berbec:

În luna noiembrie 2013 poate fi vorba de un ataşament exagerat faţă de părinţi sau de cineva dintre membrii familiei. Îi poţi privi de sus pe cei dragi, te poţi amăgi că ştii ce e mai bine pentru ei şi, în consecinţă, poţi lua hotărâri în numele lor, în contradicţie cu ceea ce ei îşi doresc. Altfel, în iubire poţi ajunge să-l judeci pe celălalt după ceea ce este, nu după ceea ce face, o dovadă că relaţia sentimentală a câştigat în profunzime şi maturitate.


Taur:

În luna noiembrie viaţa ţi se va înfăţişa cu totul altfel şi vei descoperi cu surprindere că nu eşti lipsit de noroc. Munca de acasă este nelimitată, ceea ce te exasperează. Încep să-şi facă simţit efectul tensiunilor din ultima vreme. Unii se cred mai interesanţi decât sunt.


Gemeni:

În luna noiembrie poţi dobândi o calificare, pentru a începe un curs nou sau pentru a-ţi schimba tehnica de lucru. Este posibil să te simţi afectat de incertitudinile care planează asupra vieţii tale; ai răbdare, lucrurile se vor limpezi în curând. Este posibil să fii presat să iei o decizie legată de o problemă care trenează de ceva timp, dar s-ar putea să simţi că nu ai toate elementele la îndemână. Este o lună favorabilă angajamentelor, dragostea fiind simţită în aer.


Rac:

Ai nevoie de un impuls dar va trebui să ţi-l dai singur. Implică-te, fă-ţi curaj şi bagă-ţi nasul în ceva ce te interesează. Ai investit în ceva care nu pare să fie ce ţi-ai dorit iniţial, însă, cu câteva mici ajustări, se poate dovedi ceva profitabil până la urmă. Socializează pentru a-ţi extinde orizonturile.


Leu:

Te bucuri de o realizare profesională şi ai tendinţa chiar să vorbeşti în continuu despre acest subiect. Va părea că te lauzi, iar prietenii sancţionează întregul tău discurs, mai ales cei care au zile grele la muncă. Încearcă să îţi temperezi pornirile şi să nu le provoci disconfort celor din jur.


Fecioară:

Succesul te aşteaptă, însă va trebui să munceşti din greu pentru a-l atinge. Poţi să cunoşti pe cineva ce îţi va da un sprijin substanţial în viitorul apropiat. Este posibil să fie o lună activă, însă alege-ţi cu grijă compania pentru a nu avea surprize. Pot apărea probleme cu picioarele şi stomacul.


Balanţă:

Deşi nici în luna noiembrie nu ai parte de beneficii concrete, nu ai de ce să te îngrijorezi. Acum e cel mai bine să demarezi o dietă, un regim sau, pur şi simplu, un stil de viaţă mai sănătos. Sentimente puternice pot fi trăite de tine având în vedere că farmecul tău este la maxim. Uneori ai parte şi de ghinioane peste care trebuie să treci.


Scorpion:

După o perioadă mai proastă, un câştig neaşteptat te-ar putea remonta. Priveşte spre noi orizonturi, nu călca tot pe urma celorlalţi. Verifică cu atenţie înainte de semnarea actelor. Ai o imaginaţie foarte activă în luna noiembrie, iar mintea îţi este plină de tot soiul de idei.


Săgetător:

Te-ai putea face remarcat în luna noiembrie printr-o determinare extraordinară, prin sârguinţă şi străduinţă cu care acţionezi pentru a-ţi crea un minim de confort personal. E posibil şi să te implici la domiciliu în diverse activităţi mărunte şi de rutină, care însă îţi dau utilitate şi sens. Totul e în regulă dacă e vorba de hărnicie şi conştiinciozitate asumată şi nu se ajunge la eforturi de mare sacrificiu personal, de dedicare eroică.


Capricorn:

Lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine fără a va implica în niciun fel. Este timpul să urmezi dieta strict pentru organismul tău. Pentru reducerea stresului îţi poţi schimba obiceiurile zilnice în această lună. Dragostea după care tânjeai se pare că o primeşti în sfârşit. S-ar putea să ţi se întâmple ceva îndelung dorit până la sfârşitul lunii.


Vărsător:

Investiţiile vă vor fi diversificate datorită unei discuţii cu o persoană apropiată. Spune ceea ce simţi! Pentru cei din jur perfecţionismul poate să devină obositor. Fă tot posibilul să descoperi ce se află cu adevărat în spatele măştilor pe care le purtăm cu toţii.


Peşti:

În luna noiembrie 2013 o decizie contrară vederilor tale ar putea să ţi se impună. Vei face ceva neobişnuit, călcându-ţi pe inimă, deşi în faţa sarcinilor de zi cu zi ţi-ai reprimat-o îndelung. Starea de spirit îţi va fi schimbată de o veste bună. Persoanele care nu te agrează nu vor şti să-ţi facă faţă dacă întorci armele împotriva lor cu o glumă, cu o ironie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS