Horoscop Urania zilnic: duminică, 3 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 3 noiembrie 2013


Berbec:

Duminică, 3 noiembrie 2013, nu te plânge din cauza banilor. Cu cât spui mai puţin cu atât mai bine. Pune deoparte pentru vacanţele sau pentru visele tale. Poate că îţi vei realiza scopul dacă eşti mai hotărât şi ai mai multă răbdare.


Taur:

Astăzi, 3 noiembrie 2013, probabil că ţi se va da mai mult de lucru dar vei căpăta şi mai mulţi bani. Acceptă provocarea dar nu-ţi face iluzii prea mari. Sunt unele lucruri care nu sunt aşa cum par.


Gemeni:

Astăzi, 3 noiembrie 2013, este posibil să te simţi afectat de incertitudinile care planează asupra vieţii tale; ai răbdare, lucrurile se vor limpezi în curând. Este posibil să fii presat să iei o decizie legată de o problemă care trenează de ceva timp.


Rac:

Poate că ar fi bine să faci anumite cercetări înainte de a merge la cumpărături. Cere sfatul unui prieten care are experienţă. Unii vânzători pot uita amănunte importante pentru tine.


Leu:

Ai un talent de a-i face pe oameni să stea de vorbă unii cu ceilalţi. Este bine pentru că unii au nevoie de ajutor. Când sunt supăraţi primul lucru pe care îl fac este să-şi astupe urechile.


Fecioară:

Programează-ţi o cină în oraş. În jurul tău este nevoie de puţină curăţenie. Poate că pentru ceilalţi pare perfect dar tu ştii că este nevoie de altceva. Pune capăt mizeriei odată pentru totdeauna.


Balanţă:

Astăzi, 3 noiembrie 2013, încetineşte pentru câteva minute. Mai ai multe de învăţat. Deşi faci lucrurile bine nu câştigi bani. Cei pe care îi ai nu-i mai cheltui cu persoanele iubite. Învaţă cum să-ţi îmbunătăţeşti imaginea.


Scorpion:

Va fi implicată toată esperienţa ta, precum şi un dram de noroc dar vei câştiga un premiu. Merită să încerci fie şi pentru distracţie. Ştii pe cineva care te poate ajuta.


Săgetător:

Duminică, 3 noiembrie 2013, lumina este pe tine! Ce ai de gând să faci? Fii atent să nu strici totul mai ales la muncă. Eşti un bun jongler dar nu-ţi asuma niciun risc.


Capricorn:

Cineva apropiat şi drag ţie îţi reproşează că eşti nemilos? Poate că ar fi bine să ignori această persoană dacă nu ţi-a luat nicio promisiune. O schimbare este necesară. Fă-o!


Vărsător:

Astăzi, 3 noiembrie 2013, vei înfrunta oponenţii dar nu-ţi face griji, ai destul de mult talent. Te descurci bine atunci când trebuie să vorbeşti iar faptul că arăţi bine îi va fermeca pe toţi. Nu uita să-ţi foloseşti echipa. Ei sunt arma ta secretă.


Peşti:

Fă-ţi timp pentru a sta de vorbă cu rudele apropiate sau persoanele dragi despre schimbările recente. Analizează toate informaţiile pe cât de atent este posibil. Nu ai vrea să omiţi ceva important.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS