Horoscop Urania zilnic: marţi, 26 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 26 noiembrie 2013


Berbec:

Fii atent ce consumi pentru că poţi fi supus unor mici accidente. Este posibil ca la acestea să se adauge şi o lipsă de concentrare care va complica situaţia.


Taur:

Încearcă să nu-ţi iroseşti energia cu fleacuri. Concentrează-ţi eforturile pentru atingerea unui singur scop - cel mai important în acest moment.


Gemeni:

Un contract de afaceri va anula o ofertă făcută anterior. Nu semna niciun act legal fără să citeşti printre rânduri. Trebuie să fii prudent atunci când ai de-a face cu oamenii care aşteaptă să investeşti bani.


Rac:

Viaţa ta personală nu este deloc aşa cum ţi-ai dori. Trebuie să laşi în urmă trecutul şi să trăieşti fiecare zi. Evenimente neaşteptate te vor rupe de rutina zilnică.


Leu:

Marţi, 26 noiembrie 2013, vei găsi partenerul ideal dacă iei parte la activităţi în cadrul unui mare colectiv. Carisma şi farmecul tău îl vor cuceri imediat.


Fecioară:

Dacă nu te odihneşti destul, sănătatea ta va avea de suferit. Fi prudent faţă de prietenii care vor să te implice în scheme de îmbogăţire rapidă.


Balanţă:

Schimbările bruşte în ceea ce îl priveşte pe partenerul tău vor conduce la izolare. Încearcă să nu judeci lucrurile până când nu cunoşti toate faptele. Poate că ar fi bine să petreceţi mai mult timp împreună.


Scorpion:

Concentrează-te asupra muncii tale pentru a o finaliza. Într-un fel te vei simţi presat. Ia-o mai uşor, nu trebuie să arzi ca o lumânare.


Săgetător:

Trebuie să petreci mai mult timp cu prietenii tăi. Încearcă să aranjezi o întâlnire pentru o partidă de cărţi sau pentru un meci de fotbal. Poţi rezolva multe dacă te eliberezi de excesul de energie.


Capricorn:

Cel mai bine ar fi să lucrezi departe de casă. Prea mult timp irosit pe fleacuri va da naştere la conflicte în familie.


Vărsător:

Astăzi, 26 noiembrie 2013, decepţiile sentimentale îţi vor crea greutăţi cu prietenii sau cu cei cu care lucrezi. Cel mai bine ar fi să faci o mică autoanaliză.


Peşti:

Ai grijă de sănătatea ta. Vei avea de suferit de pe urma extenuării. Ai o perspectivă nerealistă asupra situaţiei financiare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS