Horoscop Urania zilnic: luni, 25 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 25 noiembrie 2013


Berbec:

Ziua trebuie să o desfăşori alături de animalul preferat sau de cei tineri care sunt interesaţi de hobby-urile tale. Vei avea chef de viaţă mondenă sau să te implici în activităţi sportive.


Taur:

Dacă ieşi în oraş vei beneficia de o mulţime de oportunităţi romantice. Vei fi extrem de senzual, totuşi trebuie să fii precaut şi să nu-ţi asumi riscuri inutile.


Gemeni:

Vei reacţiona exagerat la problemele personale. Nu te lăsa dominat de emoţii şi să-ţi afecteze obiectivele profesionale. Cineva alături de care munceşti este interesat de persoana ta.


Rac:

Fii prudent atunci când călătoreşti în străinătate. Vei constata că hârtiile tale nu sunt în ordine. Fii amabil dacă vrei să eviţi întârzierile majore.


Leu:

Îţi doreşti să joci teatru, pe scenă chiar. Poate în lumina reflectoarelor, poate în culise, alegerea este a ta. Trebuie să-i încurajezi pe cei tineri să participe şi ei.


Fecioară:

Parteneriatele vor fi satisfăcătoare. Încearcă să nu te cerţi pentru fleacuri. Vei evita certurile dacă îţi vei vedea de treaba ta şi vei refuza să te implici în bârfe.


Balanţă:

Astăzi, 25 noiembrie 2013, poate că vei spune ceva ce vei regreta. Mintea ta se va îndrepta către aspecte mai puţin cunoscute. Fii atent când călătoreşti.


Scorpion:

Astăzi îţi vor fi recunoscute talentele. Nu-ţi fie teamă să-ţi exprimi părerile sau atitudinile. Este posibil să captezi interesul cuiva.


Săgetător:

Luni, 25 noiembrie 2013, stai calm. Cineva din apropierea ta este foarte iritat. Ai nevoie de timp pentru a reflecta la întreaga situaţie înainte de a lua decizia finală.


Capricorn:

Îţi vei impune punctul de vedere dacă nu eşti prea timid să-ţi exprimi opiniile în faţa celorlalţi. Ai soluţii bune pentru problemele existente.


Vărsător:

Vei avea noroc astăzi. Banii pe care i-ai obţinut fără să munceşti se vor dovedi utili. Vei fi recompensat pentru că ai ajutat pe cineva să se descurce cu actele legale.


Peşti:

Este posibilă o întâlnire romantică dacă participi la acţiuni sociale. Îţi vei aduce o bună contribuţie în domeniul în care activezi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS