Horoscop Urania zilnic: vineri, 22 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 22 noiembrie 2013


Berbec:

Este posibil să primeşti un ajutor de la prieteni. Sinceritatea şi generozitatea ta îţi vor permite să faci faţă celor mai dificile misiuni.


Taur:

Felul hotărât şi organizat de a fi sunt calităţi care vor fi remarcate. Încearcă să faci tot ceea ce este posibil pentru că nu te întâlneşti frecvent cu o perioadă favorabilă ca aceasta.


Gemeni:

Dacă visezi la realizarea unei cariere, este timpul să demarezi din plin o activitate care să fie remarcată şi apreciată, pentru că va fi cu siguranţă remarcată şi apreciată.


Rac:

Dacă vacanţa ta nu a început încă, încearcă să o laşi "mai moale" cu munca şi să te concentrezi pe ceea ce este mai important şi necesar pentru momentul de faţă. Mai bine mai puţin, dar mai bun.


Leu:

Îţi vor veni idei grozave care îţi pot schimba viaţa în cel mai bun mod cu putinţă încât să devină de nerecunoscut. Este un timp favorabil pentru stabilirea de contacte.


Fecioară:

Vei primi veşti noi în legătură cu unele planuri peste două săptămâni. Momentan te simţi puţin împrăştiat şi ai nevoie să te aduni.


Balanţă:

Sfaturile colegilor, în care ai încredere, te vor ajuta să înţelegi şi să rezolvi confuziile create de problemele interne. Gândeşte-te bine la fiecare pas şi la fiecare acţiune pe care o întreprinzi şi apoi nu admite niciun eşec.


Scorpion:

Nu te încărca cu gânduri negative şi vei fi în stare să rezolvi orice problemă. Ascultă-ţi intuiţia, atunci când este necesar să iei decizii pe loc.


Săgetător:

Trebui să fii conştient că banii pe care ai de gând să-i cheltuieşti nu vor fi uşor de înlocuit până la mijlocul lui noiembrie. Resursele au cam secat aşa că fi mai chibzuit şi nu cheltui mai mult decât trebuie.


Capricorn:

Va trebui să faci câteva alegeri şi să faci rost cumva de bani în plus. S-ar putea să ai parte de puţin noroc la începutul săptămânii. Vorbeşte pentru tine chiar dacă eşti cam radical.


Vărsător:

S-ar putea să ţi se pară că mergi pe acelaşi drum. Insă lucrurile vor lua o turnură favorabilă ţie. Corectează-te şi ia-o încet.


Peşti:

Nu-ţi pierde încrederea, eşti aproape de îndeplinirea scopurilor tale care se vor îndeplini cu siguranţă, numai că va dura ceva mai mult decât te aşteptai.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS