Horoscop Urania zilnic: joi, 21 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 21 noiembrie 2013


Berbec:

Poţi cere o favoare dar nu o accepta gratis. Scopurile tale vor fi atinse dacă îţi direcţionezi energiile în mod inteligent. Foloseşte-ţi inventivitatea pentru a găsi soluţii.


Taur:

Extravaganţă poate fi cuvântul zilei din cauza entuziasmului tău neţărmurit. Din cauza acestui entuziasm te vei implica în noi proiecte, afaceri sau o aventură sentimentală. Încearcă să faci doi paşi înapoi şi să priveşti lucrurile şi din altă perspectivă.


Gemeni:

Dacă ţi se va propune implicarea în nişte lucrări noi, fi pregătit să profiţi de ocazie. În acelaşi timp trebuie să ai grijă ca aceste eforturi suplimentare să fie răsplătite cum se cuvine, pentru că vei fi foarte dezamăgit dacă vei primi mai puţin decât ţi se cuvine.


Rac:

Îţi poţi stabiliza situaţia financiară dacă faci investiţiile corecte. Norocul este de partea ta în ceea ce priveşte latura financiară. S-ar putea să crezi că altcineva va rezolva în mod miraculos nişte probleme, pentru că mai apoi, să îţi dai seama că trebuie să faci şi să rezolvi totul singur.


Leu:

Joi, 21 noiembrie 2013, ai grijă de timpul şi de bugetul tău. Un asociat pe care te bazai în general dă semne de slăbiciune. Cu această bruscă răcire de atmosferă, nu se mai miră nimeni în legătură cu motivul din cauza căruia se retrage Leul.


Fecioară:

Zilele acestea vei fi supărat. Încearcă să nu fi prea aspru când stai de vorbă cu cei pe care îi iubeşti sau cu partenerii tăi. Nu eşti un judecător prea bun în momentul de faţă şi s-ar putea să comiţi o greşeală neintenţionat, bineînţeles.


Balanţă:

Astăzi, 21 noiembrie 2013, investiţiile în proprietăţi se vor dovedi utile. Schimbarea locuinţei va fi în beneficiul tău dar vei avea probleme cu unii membrii ai familiei care se vor împotrivi. Fă acele activităţi care te vor ajuta să-ţi găseşti noi prieteni sau o nouă perspectivă în viaţă.


Scorpion:

Este posibil să ai un accident minor pe ziua de astăzi. Dacă încerci să-ţi impui propriile opinii celorlalţi s-ar putea să te izolezi de cei pe care îi iubeşti cel mai mult. Schimbări bruşte în ceea ce priveşte situaţia ta pot apărea.


Săgetător:

Joi, 21 noiembrie 2013, este posibil să ai probleme cu femeile cu care lucrezi. Nu-i lăsa pe ceilalţi să se amestece în viaţa ta personală. Reputaţia ta va avea de suferit dacă te vei implica într-o relaţie amoroasă cu un coleg de serviciu.


Capricorn:

Idealurile tale par a căpăta contur. Poartă-te în mod responsabil faţă de cei din jur chiar dacă ceea ce vrei tu este mai mult decât oferi. Priveşte cu înţelegere pe cineva străin chiar dacă ţi se pare imposibil.


Vărsător:

Astăzi, 21 noiembrie 2013, o nouă relaţie romantică te aşteaptă pe fondul unor evenimente sociale la care participi. Vei străluci în ochii celor cu care discuţi despre idei de afaceri. Poţi să faci schimbări la locul de muncă cu uşurinţă.


Peşti:

Talentul de a-ţi vinde ideile superiorilor te va ajuta să obţii o poziţie mai bună cu mai multe responsabilităţi. Vei constata că un partener este supărat din cauza lipsei tale de atenţie. Cineva cu care ai fost amabil este interesat ca relaţia să devină ceva mai mult...

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS