Horoscop Urania zilnic: miercuri, 20 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 20 noiembrie 2013


Berbec:

Cu timpul te vei apropia de ce-ţi doreşti aşa că trebuie să perseverezi. Ceea ce cândva ţi s-a părut irelevant, acum se clarifică. Este posibil să primeşti o lovitură; păstrează-ţi demnitatea!


Taur:

Trebuie să-ţi ţii opţiunile deschise pentru că oportunităţi se ivesc tot timpul, chiar dacă nu ţi se potrivesc multe dintre ele. Trebuie doar să ştii să-ţi pui în valoare calităţile şi să dai dovadă de tact şi un job de vis poate fi al tău. Evenimentele frumoase vă vor invada viaţa de cuplu, în timp ce pe plan financiar aveţi parte de multe cheltuieli.


Gemeni:

Bagajul tău de cunoştinţe te reprezintă în discuţiile cu colegii. Socializarea este absolut necesară atunci când dragostea este în aşteptare. O perioadă mai grea îţi este anunţată de stele.


Rac:

Nu risca până nu ştii în ce te bagi! Trebuie să-ţi intensifici eforturile pe plan profesional. Semnele îţi pot spune multe dacă ştii cum să le priveşti şi le poţi înţelege. Analizează cu atenţie înainte de a lua o decizie importantă.


Leu:

E de aşteptat să nu exerciţi un bun control asupra banilor proprii. E posibil să-ţi faci nişte calcule greşite, să mizezi în mod eronat pe nişte sume de bani ipotetice sau pe nişte promisiuni de împrumut care rămân neonorate. Risipa poate avea urmări dezastruoase asupra bugetului, mai precaut ar fi să strângi şi să aduni orice mărunţiş îţi trece prin mână, să faci economii oricât de puţin semnificative aparent!


Fecioară:

Cum e posibil ca părinţii să-ţi reproşeze azi mici accese de lene, indolenţă şi zăcere, nu cazi la pace prea uşor şi nu te conformezi ordinelor primite, o ţii pe a ta, indiferent de urmări. Altfel, ai un simţ dezvoltat al prieteniei, părând înţeles în mod tacit că fiecare are dreptul să gândească aşa cum vrea. Sunt lucruri pe care probabil le apreciază la tine persoana iubită, care te fac să creşti în ochii ei.


Balanţă:

Astăzi, 20 noiembrie 2013, starea ta generală se va schimba în bine până spre după-amiază. Printr-o atitudine corespunzătoare vei putea obţine prosperitatea. Poţi să îţi permiţi să ieşi la cumpărături pentru că situaţia bugetului tău este suficient de bună. Impresia despre partenerul de viaţă îţi poate fi schimbată, lucru ce contribuie pozitiv la dezvoltarea ta.


Scorpion:

Ţi se iveşte o nouă cale! Este posibil să te confrunţi cu o problemă de sănătate nu foarte gravă, dar de durată. Incertitudinile nu trebuie să le laşi să te ţină în loc. Extremele nu-ţi aduc bucuria pe care ţi-o doreşti, ci doar eşecul.


Săgetător:

Miercuri, 20 noiembrie 2013, ceilalţi membri ai familiei te împing de la spate să faci ceva din care au şi ei aşteptările lor. Dacă îi asculţi cu atenţie pe cei din jur îi poţi cunoaşte mai bine. Ar trebui să te gândeşti şi la aspectele financiare. Când te aştepţi mai puţin apare dragostea.


Capricorn:

Partenerul de viaţă te va surprinde cu un cadou şi vei primi o veste bună de la cei din familie! Azi pot sosi banii mult aşteptaţi. Nu critica, ci încearcă să înţelegi, să susţii şi să oferi linişte.


Vărsător:

Atenţie, astăzi e posibil să laşi impresia unei stabilităţi financiare de invidiat, ba chiar a unui huzur şi confort sporit personal. Se prea poate să exagerezi pentru a fi la înălţime, să creezi o aparenţă fastuoasă şi îndestulătoare, în timp ce doar tu ştii în ce nevoi, necesităţi şi neputinţe materiale te scalzi în realitate. În cazuri extreme, ai putea să-ţi învingi vanităţile şi să ceri bani cu împrumut celor apropiaţi.


Peşti:

Menţine-ţi cumpătarea şi nu cădea în cealaltă extremă! Activităţile de rutină şi treburile te ajung din urmă. Este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare. Se poate să te faci remarcat dacă reuşeşti să-ţi susţii coerent punctul de vedere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS