Horoscop Urania zilnic: marţi, 19 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 19 noiembrie 2013


Berbec:

Este posibil să te confrunţi cu o problemă de sănătate nu foarte gravă, dar de durată. Chiar dacă-i asculţi cu atenţie pe cei din jur nu trebuie să faci cum spun ei. Sentimente puternice pot fi trăite de tine având în vedere că farmecul tău este la maxim.


Taur:

Acum este cel mai bine să te ocupi de detalii, de aspecte practice. Riscaţi să declanşaţi o ceartă în toată regula dacă nu vă păstraţi calmul! După-amiază poţi recupera! Prin vaccinare pot fi prevenite multe boli.


Gemeni:

Poţi începe ziua cu distracţie, cu ceea ce te face să te simţi bine. Mental funcţionezi la limita superioară, iar abilităţile tale practice sunt foarte bune. În continuare vă aşteaptă multă muncă. Lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine fără a vă implica în niciun fel.


Rac:

Nu trebuie să repeţi aceleaşi greşeli şi să accepţi aceleaşi compromisuri pentru că intri într-o fază nouă a vieţii ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a te lansa pe un drum nou. Când depinzi de rezultatele altcuiva trebuie să verifici lucrurile de două ori. Încearcă să înţelegi despre ce este vorba şi ce rezultate se aşteaptă de la tine şi nu lucra ca un robot.


Leu:

Marţi, 19 noiembrie 2013, ţi se vor face complimente şi propuneri interesante făcându-te remarcat într-un grup mai mare. Prea des uităm că viaţa este un joc amuzant. Nu privi lucrurile doar în alb şi negru.


Fecioară:

Există posibilitatea de a găsi sensul vieţii tale. Ceea ce vei face va reprezenta un pas în carieră. Vei dori să încerci schimbarea termenilor unei înţelegeri. Colaboraţi excelent cu persoanele din anturaj şi sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună.


Balanţă:

Astăzi, 19 noiembrie 2013, fereşte-te de confruntările cu colaboratorii şi fă tot posibilul pentru a-ţi consolida poziţia profesională. Nu trebuie alungat norocul. Trebuie să munceşti din greu pentru a reuşi. Analizează cu atenţie proiectul la care te înhami.


Scorpion:

Imaginaţia nu trebuie lăsată să te împingă la acţiuni nesăbuite. Nu trebuie să te laşi mai prejos şi să aştepţi mai mult decât e cazul, mai ales de la persoana iubită şi de la copii. Azi prioritară este familia. După ce îţi vei vedea familia fericită, te vei putea gândi şi la ale tale.


Săgetător:

Marţi, 19 noiembrie 2013, este posibil să câştigi un premiu la o tombolă. În decizia ce trebuie să o iei, cei din jur nu-ţi vor fi de mare folos. Perioada mai grea prin care treci o vei depăşi în curând. Nu te concentra pe ceea ce vrei să manipulezi sau să cucereşti, ci pe ceea ce vrei să primeşti.


Capricorn:

Poţi fi azi atras de mister şi necunoscut. Tocmai de aceea te laşi sedus probabil de un partener afectiv care o face pe enigmaticul şi inabordabilul, care nu cedează uşor şi te provoacă prin sfidare.


Vărsător:

Astăzi, 19 noiembrie 2013, ţi se pare că subconştientul încearcă să-ţi spună ceva. Niciun lucru nu este atât de urgent încât să fie necesar un efort deosebit. Şansele care ţi se arată trebuie valorificate. Vei reuşi dacă îţi urmăreşti obiectivele.


Peşti:

Mare atenţie la ceea ce spui în aceste zile şi la modul cum vei trata cu cei sau cele pe care le iubeşti. Te tentează să te suprasoliciţi cu munca. Partenerul îţi pregăteşte o surpriză, moment de care ar fi bine să profiţi cât mai mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS