Horoscop Urania zilnic: luni, 18 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 18 noiembrie 2013


Berbec:

Devine clar ceea ce cândva ţi se părea irelevant. Nimeni nu te trage de mânecă să te avertizeze. Totul ţi se va părea mai uşor decât de obicei, pentru că acum ai o minte clară. Din grija pe care o vei arăta şi din mânuirea abilă a compromisurilor vei avea parte de succes.


Taur:

Planurile îndelung visate par că se năruie, ceea ce te face să simţi că vei avea un viitor incert. Fă tot posibilul să înţelegi şi punctele de vedere ale celor din jur. Sunt şi alte lucruri importante în viaţă, nu le rata! Nu trebuie să pui la suflet răutăţile ieftine care vin de la colegii tăi mai agresivi din fire.


Gemeni:

Ziua îţi va fi dominată de instinctele afective. Azi vei reuşi să-ţi îndeplineşti obiectivele. Nu poţi atinge succesul sperat din lipsa unei viziuni clare. Poţi avea neplăceri din cauza ei.


Rac:

Succesul te aşteaptă, însă va trebui să munceşti din greu pentru a-l atinge. Este indicat să nu iei decizii pripite. Poţi economisi din energie şi să o foloseşti în alte scopuri. Trebuie să-ţi intensifici eforturile pe plan profesional.


Leu:

Luni, 18 noiembrie 2013, vei primi bani, însă cu întârziere. Vei aprecia mult mai mult viaţa după ce o vei vedea cu alţi ochi. O zi de singurătate îţi este suficientă pentru a te întreba la ce îţi foloseşte viaţa. Acest mod de acţiune este bun doar dacă îţi acorzi destul timp pentru a analiza lucrurile.


Fecioară:

A sosit momentul în care să primeşti dragostea după care tânjeai. Când îţi doreşti ceva să te gândeşti că se va putea şi îndeplini. În continuare vă aşteaptă multă muncă. O boală cronică stabilită cere măcar un control de rutină pe care trebuie să-l faci.


Balanţă:

Rişti să periclitezi o relaţie stabilă în această perioadă, aşa că ar trebui să te fereşti de toane de moment. Părinţii îţi vor arăta cât sunt de nemulţumiţi în legătură cu modul în care cheltuieşti banii. Când începi să crezi că nu vei mai ajunge la roadele visate şi răbdarea ta ajunge la punctul maxim, e foarte posibil să renunţi să mai continui ceva care nu ajunge încă nicăieri. Trebuie doar să ştii să-ţi pui în valoare calităţile şi să dai dovadă de tact şi un job de vis poate fi al tău.


Scorpion:

Vrei să ai cui să îi împărtăşeşti cele mai ascunse dorinţe şi pentru asta tânjeşti după o relaţie apropiată. Gândeşte mai mult înainte de a acţiona! Daca ai exagerat, azi vei plăti. Viaţa va căpăta o nouă savoare şi totul va fi mult mai uşor.


Săgetător:

Luni, 18 noiembrie 2013, te poţi adapta situaţiilor în care vei fi pus dacă dai dovadă de flexibilitate. Către seară, puteţi avea chef să vă întoarceţi într-un loc pe care l-aţi iubit întotdeauna. Pentru că vei avea o mulţime de făcut la serviciu n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâi peste program.


Capricorn:

Ai grijă ce argumente foloseşti şi, mai ales, arată deschidere către părerile celorlalţi şi nu fă afirmaţii fără acoperire. Curând poţi face o achiziţie serioasă şi de aceea e bine să faci economii. Este posibil să iei decizii excelente, mai ales în chestiunile legate de bani sau poţi face o cumpărătură, ce se va dovedi deosebit de utilă.


Vărsător:

Astăzi, 18 noiembrie 2013, vei obţine ceea ce ţi-ai dorit. Va fi mai accentuat interesul pentru chestiunile materiale. Dacă nu vei acţiona aşa vei atrage răul, nu binele. Poţi întâlni pe cineva special, dacă te implici în acţiuni sociale.


Peşti:

Datorită intuiţiei care îţi este la cote maxime azi vei înţelege sentimentele celor din jur. Termină treburile începute şi nu începe un proiect nou deşi simţi o irezistibilă dorinţă de a face acest lucru. Pe cei care ţi se par ca au mult noroc nu trebuie să-i invidiezi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS