Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 octombrie 2013


Berbec:

Miercuri, 30 octombrie 2013, vei constata că ceilalţi se învârt fără un scop precis sau te vei simţi împins de acţiunile celorlalţi dincolo de limitele tale. Relaxează-te pentru că totul se va face la timpul potrivit.


Taur:

Dacă nu vrei să te simţi frustrat în privinţa veniturilor este timpul să treci peste aceste momente. Ai vrea să-ţi urmezi propriile planuri dar dorinţa de a obţine fonduri va agrava situaţia. Va trebui să-ţi limitezi cheltuielile.


Gemeni:

Astăzi, 30 octombrie 2013, vei putea să te apuci de lucruri noi, dar pentru moment nu este necesar să ştie tot oraşul ce planuri ai. Umorul şi nevoia ta de noi provocări se vor materializa prin găsirea unor noi surse de venituri.


Rac:

Dacă simţi că mergi iar şi iar pe acelaşi drum, găseşte un mijloc prin care să produci material pentru ca oamenii să fie bine informaţi. Te simţi frustrat în privinţa serviciului tău.


Leu:

Chiar dacă eşti pregătit sau nu, te aşteaptă lucruri interesante într-un viitor apropiat. Ai încredere în aceste sentimente - fii sigur că ele vin direct din inima ta.


Fecioară:

Copiii au nevoie de atenţia ta. Abilitatea de a te adapta la grupuri de vârste diferite va fi în beneficiul tău. Ceilalţi îţi vor admira educaţia şi talentul creator.


Balanţă:

Astăzi, 30 octombrie 2013, te afli în apogeul forţelor tale. Un răspuns pozitiv te va inspira în schimbările pe care vrei să le faci. Poate că ceilalţi nu vor înţelege punctul de vedere mai puţin obişnuit dar îl vor aprecia.


Scorpion:

Luptătorul din tine va avea o criză de conştiinţă. De obicei te bucuri de avantaje nemeritate. Socoteala pentru cheltuielile de astăzi va ajunge la scadenţă mai înainte decât te aşteptai.


Săgetător:

Poate că partenerul tău nu-ţi spune tot adevărul. Chiar dacă pui o mulţime de întrebări tot nu vei reuşi să te faci înţeles. Va trebui să te împaci cu problemele personale.


Capricorn:

Simţi că nu primeşti respectul şi recunoaşterea pe care le meriţi, dar şi partenerul sau jumătatea ta simt acelaşi lucru. Încearcă să împarţi sarcinile de serviciu în mod egal şi aminteşte-ţi că preţul şi recunoaşterea trebuie plătit de ambele părţi.


Vărsător:

Astăzi, 30 octombrie 2013, nu te mai da cu capul de pereţi. Renunţă la acele proiecte care nu au nicio şansă. Pune-ţi ordine în hârtii şi fă schimbările necesare dacă vrei să te simţi mai bine.


Peşti:

Dacă vrei să fii sigur că vei avea destulă energie ai grijă de sănătatea ta şi adoptă o dietă corectă. Străinii mai rezervaţi sunt gata să devină prieteni foarte buni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS