Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 29 octombrie 2013


Berbec:

În dimineaţa acestei zile poţi câştiga o sumă importantă de bani, de pe urma unui job part-time. De asemenea, o persoană mai în vârstă îţi oferă şansa de a te implica într-o nouă afacere. După-amiază faci planuri de viitor împreună cu persoana iubită.


Taur:

Astăzi eşti pe cale să treci într-o nouă etapă în viaţa socială şi cea amoroasă. Comunicarea, relaţiile cu persoane mai tinere şi călătoriile, sunt favorizate astăzi. Bazează-te pe intuiţie, dar ia în considerare şi sugestiile persoanei iubite!


Gemeni:

Ziua de astăzi este favorabilă începerii unor noi acţiuni şi efectuării unor planuri de viitor. După-amiază eşti tentată să cheltuieşti mai mult decât îţi poţi permite. Fii moderată şi cere sfatul unei persoane apropiate!


Rac:

Abilităţile de comunicare excelente te vor ajuta să te remarci astăzi. Poţi începe o nouă afacere, cu condiţia să fi terminat orice altă sarcină. Relaţiile cu familia sunt grozave. Nu lua decizii importante pe cont propriu!


Leu:

O persoană mai în vârstă cu care te întâlneşti astăzi, te va ajuta în afaceri, în curând. Câştigurile sunt foarte probabile, cu condiţia să eviţi orice speculaţie. După-amiază te concentrezi asupra îmbunatăţirii parteneriatelor.


Fecioară:

Un prieten te invită să i te alături într-o nouă afacere, care pare destul de promiţătoare. Evită să iei o decizie pripită! Cel mai indicat este să iei în considerare opinia partenerului de cuplu. O rudă mai în vârstă, îţi va oferi sfaturi bune.


Balanţă:

Momentul de astăzi îţi este favorabil în afaceri şi pe plan social. Te sfătuim să ai răbdare şi să nu forţezi norocul. În cursul serii, o veste bună îţi va schimba complet viaţa.


Scorpion:

Călătoria de afaceri în care pleci astăzi îţi va aduce schimbări semnificative în buget. O persoană cu experienţă va împărtăşi cu tine o parte din secretele sale de afaceri. Fii prudentă şi nu te grăbi cu deciziile!


Săgetător:

Ziua de astăzi este perfectă pentru a-ţi îmbunătăţi relaţiile cu ceilalţi. În dimineaţa acestei zile te vei întâlni cu o veche cunoştinţă. De asemenea, este un moment bun pentru a rezolva problemele emoţionale care te deranjează de ceva timp.


Capricorn:

Ziua de astăzi este grozavă pentru a face schimbări majore pe plan social şi în viaţa amoroasă. De asemenea, întâlnirile cu persoane importante şi consolidarea prieteniilor, sunt favorizate. Acceptarea iniţiativelor colegilor tăi se va dovedi a fi foarte benefică pentru toţi cei implicaţi.


Vărsător:

Partenerul de cuplu va reuşi să-ţi însenineze ziua, oferindu-ţi un cadou special. Prietenii te vor invita să vă petreceţi după-amiaza împreună. Cel mai important este că vei reuşi să rezolvi o problemă de parteneriat a unei persoane apropiate.


Peşti:

Astăzi ai ocazia de a face schimbări importante în viaţa ta. Este un moment bun pentru a încheia acorduri, iar investiţiile se vor dovedi a fi foarte profitabile. Evită speculaţiile de orice fel!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS