Horoscop Urania zilnic: vineri, 25 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 25 octombrie 2013


Berbec:

Vineri, 25 octombrie 2013, trebuie să ştii dacă sentimentul este reciproc înainte de a face prima mişcare în direcţia persoanei pe care o placi. Mare atenţie şi nu ignora nimic. Succese nesperate în domeniul financiar şi pe planul relaţiilor sentimentale se arată azi, după o perioadă de dezamăgiri. Te va putea descumpăni o schimbare bruscă a situaţiei financiare.


Taur:

Ţi se iveşte o nouă cale! Poţi cădea uşor victima neînţelegerilor de la serviciu cu precădere azi. Azi pot sosi banii mult aşteptaţi. Aflarea unei noi veşti va da totul peste cap, însă această călătorie va face mari schimbări în relaţiile dumneavoastre sentimentale.


Gemeni:

Emailul, telefonul, messengerul îţi sunt de folos, însă te pot şi epuiza. Moment bun pentru a dobândi o calificare, pentru a începe un curs nou sau pentru a-ţi schimba tehnica de lucru. Găsirea unui sens acestei confuzii minunate pe care o trăieşti e tot ce poţi face. Clipa în care vă veţi reîntâlni va avea loc mai curând decât te aştepţi.


Rac:

Trebuie să te gândeşti că oricine munceşte pentru bani şi faci orice pentru ea mai ales că acum e în joc o sumă considerabilă. Încheie legătura cu persoana care încearcă să-ţi facă viaţa dificilă. Bani este cuvântul de ordine azi. Simplitatea te va ajuta să depăşeşti mai multe obstacole.


Leu:

Jumătatea ta nu înţelege de ce eşti tot timpul ocupat. În loc să te enervezi, mai bine comunică-i şi explică-i de ce ai atât de mult de lucru. Criticile tale îţi pot provoca mari probleme, aşadar încearcă să arăţi mai multă bunăvoinţă, să fii cinstit, dar niciodată crud. Dacă problemele de sănătate continuă să te deranjeze, consultă acum un medic.


Fecioară:

Cât timp nu s-a ajuns pe un nivel stabil nu trebuie să te grăbeşti să judeci o anumită situaţie. Atenţie la echipamentele electrice când îţi focalizezi energia în proiectele casnice. Chiar dacă munceşti mult, ai un scop foarte bine definit pe care vrei să-l atingi cât mai repede. Când vei fi pus în situaţia de a discuta cu o astfel de persoană e bine să dai dovadă de tact.


Balanţă:

Fereşte-te de agresivitate, încearcă să-ţi păstrezi calmul în orice situaţie. Vei vibra într-un climat de fuziune emoţională cu partenerul tău. Ai grijă de dinţii tăi, ar fi bine să consulţi un medic stomatolog. Dacă nu ai un loc de muncă, vei avea posibilitatea să-ţi găseşti slujba care ţi se potriveşte. În schimb, dacă ai un loc de muncă stabil, îţi vor ieşi în cale diverse oportunităţi de promovare sau dezvoltare.


Scorpion:

În prima parte a zilei vei putea avea parte de suprize plăcute din partea celorlalţi, poate chiar bani şi beneficii materiale. Este posibil să câştigi un premiu la o tombolă. Organismul tău seamănă cu o baterie descărcată fiind într-o perioadă foarte sensibilă. Munca ta are şansa de a fi încununată în sfârşit datorită muncii tale care este apreciată şi respectată.


Săgetător:

Rezolvare este cuvântul de ordine azi. Te vei irosi în detalii fără sens, în caz contrar. Încearcă să anticipezi şi să iei măsurile care se impun pentru obstacole care pot să-ţi apară în cale. Chiar dacă uneori rutina poate fi un refugiu din calea incertitudinilor, astăzi nu este aşa.


Capricorn:

Adevărata dragoste nu este departe. În acest mod te poţi apropia de cei dragi, creând o atmosferă mult mai pozitivă. Nu te baza doar pe noroc şi gândeşte cu mare atenţie când cineva îţi promite luna de pe cer. Perioada mai grea prin care treci o vei depăşi în curând.


Vărsător:

Numai tu poţi face o schimbare în bine. Nu mai puteţi amâna problemele personale, de care vă tot feriţi. Toate greutăţile le vei depăşi datorită unui suflet apropiat. Vei putea vizita locuri ce îţi vor îmbogăţi bagajul de cunoştinţe şi experienţa personală în cazul în care vei avea acest privilegiu.


Peşti:

Ai probleme cu banii? Caută o metodă prin care să îţi măreşti veniturile, începându-ţi propria ta afacere sau valorificând timpul liber. Oricum, mintea îţi va sta numai la bani, dar te poţi baza pe experienţă pentru a găsi o nouă sursă de profit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS