Horoscop Urania zilnic: joi, 24 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 24 octombrie 2013


Berbec:

Joi, 24 octombrie 2013, poate fi una dintre acele zile când te afli într-un reconfortant echilibru cu partenerul de cuplu ori în care poţi cunoaşte consensul, pacea şi armonia într-o relaţie cu cineva de s#x opus. S-ar părea că-i dai celuilalt creditul cuvenit, admiraţia şi respectul pe care-l merită.


Taur:

Pe plan financiar, ai putea primi veşti bune, ai putea deveni ceva mai puternic. Însă, chiar dacă ţi se întâmplă să câştigi mai mult, nu fi prea mărinimos azi. Cei din jur nu sunt de încredere, vor să profite de tine şi vei ajunge să arunci banii inutil.


Gemeni:

Probabil că astăzi n-ai un tonus tocmai strălucit, nici un entuziasm şi-o energie de invidiat. Sunt posibile şi câteva nelinişti amoroase, crize de anxietate sau de posesivitate ori poţi cădea cu uşurinţă într-o ipostază ridicolă în faţa persoanei iubite. Pe de altă parte, în chestiunile gospodăreşti te poţi dovedi îndemânatic şi priceput, poţi avea iniţiative inspirate spre satisfacţia celor din familie.


Rac:

Astăzi, poţi avea o experienţă din care vei învăţa un lucru nou, esenţial. Fă un efort şi încearcă să fii mai înţelept. Ai grijă la persoanele invidioase pe succesul tău. Programează-ţi o întâlnire cu un vechi profesor sau mentor. Nu crede tot ceea ce-ţi spun cei din jurul tău. Nu vei şti cât timp vor face parte din viaţa ta.


Leu:

Capacitatea de a-ţi câştiga existenţa ar putea fi afectată astăzi. Eşti probabil extrem de preocupat să-ţi asiguri, cu orice preţ, un venit sau un câştig zilnic, chiar dacă poţi întâmpina piedici şi întârzieri. În chestiunile de ordin amoros, e de aşteptat ca totul să se înscrie într-un parcurs armonios, să revină la normalitate în cazul unor atacuri, certuri sau confruntări cu persoana iubită.


Fecioară:

Ai putea constata azi că relaţia cu persoanele apropiate nu mai funcţionează pe bază de complementaritate, că degeaba cauţi în ceilalţi ceea ce nu găseşti în tine. E de aşteptat să nu îţi poţi ţine sub control defectele, să îţi risipeşti energia în lupte şi confruntări interpersonale, să te deranjeze că nu ai putere asupra fiinţelor dragi. Un câştig financiar ori material te poate scoate din starea de agitaţie şi nemulţumire.


Balanţă:

Se prea poate să abandonezi azi orice preocupare pentru tine şi să dai întâietate şi atenţie celor apropiaţi, persoanei iubite. Simţi că e timpul să te dedici altora, în special părinţilor, să-i ajuţi şi să-i protejezi aşa cum au făcut-o şi ei la rândul lor. Poate fi vorba de un moment de reglaj afectiv şi emoţional, în care simţi nevoia să dai înapoi beneficii şi noroace primite, să răspunzi celui ce te-a ajutat odată.


Scorpion:

Poţi copleşi, voluntar sau nu, cu generozitatea ta, o persoană pe care încerci de ceva vreme să o impresionezi, însă, înainte de a oferi prea mult, caută să analizezi şi ceea ce primeşti înapoi. Simţi nevoia unei vacanţe sau a unei schimbări de scenariu, ceea ce ar putea duce foarte uşor la descoperirea propriilor nevoi din această perioadă şi a potenţialului de care dispui.


Săgetător:

Astăzi ai putea avea ocazia să trăieşti cu sentimentul că eşti prizonierul unor amintiri încă vii şi prezente, de care nu poţi scăpa. Nostalgic şi visător, te-ar putea copleşi trecutul care pare că nu vrea să dispară. Oricât de politicos şi cordial, prietenos te străduieşti să te comporţi, e posibil să nu-ţi iasă întocmai, să te manifeşti mai puţin calculat şi excesiv, fără să-ţi pese că i-ai putea răni pe ceilalţi.


Capricorn:

Te-ar putea cuprinde azi febra activităţii ori impulsul puternic de a-ţi rezolva toate restanţele, indiferent de natura lor. Faptul că poţi avea un bun control asupra propriului corp şi că ai se pare energie cât pentru o mie, îţi poate conferi o dârzenie ieşită din comun. Echipat corespunzător pentru luptă, nu capitulezi repede şi te arunci în competiţii. Se prognozează mici victorii în plan financiar.


Vărsător:

S-ar părea că bugetul personal stă cam în cumpănă azi. Poate că nu acumulezi nici pe departe veniturile prognozate, că nu reuşeşti să-ţi administrezi prudent şi eficient propria ogradă de bunuri şi valori. Mofturi şi toane diverse te pot aduce într-o situaţie financiară critică. Riscul de avarie financiară e mai mic în familie, între ai tăi, căci experienţa şi prudenţa lor mai temperează dintr-un eventual elan nesăbuit.


Peşti:

Dacă ţi se cere azi, în plan profesional, să faci o demonstraţie de forţă a atuurilor de care dispui, s-ar putea să nu găseşti cel mai potrivit mod de a te pune în valoare. Poate fi vorba de o anumită pudoare, de o neîncredere în forţele şi resursele de care dispui, de o indispoziţie temporară pentru fapte de vitejie şi cutezanţe profesionale. Dacă ţi se cer explicaţii, s-ar părea că ai toate argumentele şi justificările la îndemână.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS