Horoscop Urania zilnic: miercuri, 23 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 23 octombrie 2013


Berbec:

Miercuri, 23 octombrie 2013, vei înţelege lucruri care te-au frământat îndelung după ce vei privi totul cu alţi ochi. Totul va părea doar un vis urât în curând. Te poţi distra întâlnindu-te cu o veche cunoştinţă. Arată toate argumentele ce susţin decizia luată.


Taur:

Nu pune presiune pe cei din jurul tău, pentru că ai putea întâlni persoana greşită. Partenerul de viaţă te va surprinde cu un cadou şi vei primi o veste bună de la cei din familie! Silueta ta va avea de suferit dacă îţi pui la îndemână prea multe cutii cu ciocolată. Alegerile pe care le vei face vor avea consecinţe care se vor simţi mult timp de acum încolo.


Gemeni:

Măcar o parte din timp trebuie să ţi-o petreci împreună cu oameni împliniţi şi fericiţi. Se poate să apară discuţii aprinse cu cei din anturajul apropiat pe probleme de interes comun. Te-ar avantaja o posibilă aderare la o organizaţie de prestigiu. Pe plan profesional poţi concretiza un proiect gândit de ceva vreme sau poţi găsi un sponsor.


Rac:

O să ai nevoie de mult tact pentru a nu tulbura prea tare apele. Nu lăsa ca timpul să treacă pe lângă tine! Trebuie evitat dialogul în contradictoriu pe teme financiare. Celor din jur le va fi greu să ţină pasul cu tine pentru că astăzi ai o energie debordantă.


Leu:

În scurt timp vă veţi recupera cheltuielile, iar efortul vă va fi răsplătit din plin. Analizează cu atenţie proiectul la care te înhami. Evită să-ţi baţi capul cu lucruri neesenţiale în această zi.


Fecioară:

Nu mai poţi să te ascunzi după deget, trebuie să acţionezi! Pentru a putea să te dedici ocupaţiilor tale favorite vei rezolva rapid totul. Se va rezolva o problemă de familie care durează de prea mult timp. Azi se suprapun două direcţii în viaţa ta pe care nu ştii cum să le împaci.


Balanţă:

Succesul îţi va fi garantat datorită sprijinului colegilor tăi. Trebuie să ai răbdare şi vei vedea că totul se va rezolva cel puţin mulţumitor, cât de curând. A renunţa la tonele de ciocolată pe care le mănânci de obicei ţi se va părea mult mai uşor. Viaţa trebuie trăită, aşa că mergi mai departe.


Scorpion:

Poţi dezvolta proiecte în domeniul intelectual. Aspectul exterior este prioritar pentru tine în această zi şi-ţi vei dori să petreci cât mai mult timp cu cineva drag ţie. Nu te trata cu leacuri băbeşti dacă suspectezi o infecţie, ci du-te la doctor pentru că rişti o agravare a situaţiei. Atmosfera de lucru este stricată de anumite rivalităţi şi invidii.


Săgetător:

Analizează cu atenţie înainte să începi ceva nou. Ai să vezi că nu toată lumea priveşte lucrurile la fel ca şi tine. Prin vaccinare pot fi prevenite multe boli. Pentru că te grăbeşti, ai tendinţa să faci lucrurile de mântuială şi asta ţi-ar putea încurca multe.


Capricorn:

Viitorul îţi poate fi influenţat de prieteniile, legăturile şi parteneriatele pe care le formezi în prezent. Va trebui să acorzi mult timp unor îndatoriri presante, dar care nu-ţi fac multă plăcere. O recompensă de ordin financiar sau material va răsplăti toată conştiinciozitatea de care ai dat până acum dovadă la locul de muncă. Neavând control asupra a ceea ce se întâmplă modifică-ţi percepţia asupra lucrurilor.


Vărsător:

Nu e un moment prielnic pentru a cheltui bani. Nu merită să-ţi mai pierzi timpul să te gândeşti cum ai fi putut spune sau face un lucru altfel.


Peşti:

Fă tot posibilul să evaluezi lucrurile aşa cum sunt. În curând, lumea va fi martoră geniului tău indiferent de ceea ce se va întâmpla azi. Se poate să pierzi controlul asupra anumitor situaţii iar acest lucru te va face să te îngrijorezi. Când începi să crezi că nu vei mai ajunge la roadele visate şi răbdarea ta ajunge la punctul maxim, e foarte posibil să renunţi să mai continui ceva care nu ajunge încă nicăieri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS