Horoscop Urania zilnic: marţi, 22 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 22 octombrie 2013


Berbec:

Marţi, 22 octombrie 2013, îţi trebuie dovezi serioase pentru a credere ceea ce zic cei din jur pentru că în ultima vreme ai fost cam jucat pe degete. Cuvintele frumoase îţi par total neadevărate, drept urmare devii suspicios şi greu de impresionat din prima. Unora totuşi ar trebui să le acorzi prezumţia de nevinovăţie având în vedere că niciodată nu te-au minţit.


Taur:

A-i învinovăţi pe alţii pentru lipsa ta de viziune este o tactică destul de periculoasă pentru că cei din jur ştiu care este adevărul. Desigur că cei care nu cunosc situaţia foarte bine te vor compătimi. Maturitatea înseamnă să îţi asumi responsabilitatea faptelor tale, deci a accepta faptul că ai greşit.


Gemeni:

Nu comunici prea eficient cu o rudă care pare destul de aeriană. Îţi este greu să nu ridici tonul sau chiar să explici de câteva ori ceea ce nu înţelege pentru că îţi dă impresia că nu te ascultă. Ziua este una epuizantă din punct de vedere psihic şi ar fi bine să îţi rezervi câteva ore pentru tine.


Rac:

Priveşti în trecut şi încă mai suspini după o persoană pe care ai vrut-o, dar care nu te-a vrut sub nicio formă. Este momentul să mergi mai departe, fără fantomele unor iubiri neîmpărtăşite şi vei vedea că posibilitatea împlinirii romantice există la orice colţ dacă îţi dai voie să iubeşti.


Leu:

Încrederea în sine are şi ea rolul ei în unele contexte, însă ce este prea mult întotdeauna strică. Astfel astăzi ar fi bine să îţi limitezi pornirile în faţa unor persoane care evident îţi sunt superioare dintr-un anumit punct de vedere. În plus cu siguranţă ai ce învăţa de la ele, dacă laşi orgoliul deoparte.


Fecioară:

Dacă îţi canalizezi cum trebuie întreaga energie de care dispui poţi fi pe cale să dai naştere la o revoluţie profesională. Vrei să le insufli celor de la muncă ideea că pot mult mai mult decât dovedesc şi că vor obţine ceea ce merită dacă urmăresc cu atenţie obiectivele pe care şi le propun.


Balanţă:

Eşti un bun vorbitor în public, chiar dacă toată situaţia te ia prin surprindere şi eşti nevoit să improvizezi câteva fraze ad-hoc. Din fericire ai carisma cu tine, aşa că orice spui impresionează şi chiar uimeşte, deci primeşti aplauze la scenă deschisă. De acum înainte vei fi adesea căutat pentru talentul tău de orator, dar şi pentru viziunea deosebită asupra lucrurilor.


Scorpion:

Treci prea uşor cu vederea o greşeală a unui prieten, chiar dacă ea te-a afectat în mod direct. Nici nu vezi modul în care respectiva persoană îţi schimbă perspectiva asupra lucrurilor, la fel cum nu observi faptul că te-a îndepărtat de celelalte persoane din grupul tău.


Săgetător:

La orice argument adus de un coleg de muncă, tu găseşti contraargumentul perfect şi implicit devii o persoană greu de suportat în anturaj. Se prea poate să ai dreptate în ceea ce spui, însă fii mai puţin agresiv în exprimare dacă vrei să fii luat în serios de acei colegi care au un orgoliu nemăsurat.


Capricorn:

Chiar dacă nu eşti tipul omului gelos, astăzi s-ar putea să fii deosebit de posesiv cu persoana iubită. Te agiţi, pui interdicţii şi faci controale printre lucrurile personale ale celui iubit. Nu găseşti nimic suspect în timpul căutărilor tale, dar cel puţin te simţi un pic mai liniştit.


Vărsător:

Eşti nevoit să te confrunţi cu temerile tale astăzi şi te poţi simţi vulnerabil mai ales pe plan amoros. Te sperie gândul că ai putea fi rănit din nou şi aşa te fereşti de dragoste, ba chiar ai grijă să faci nişte comentarii răutăcioase la adresa celor care se află într-o relaţie, sperând că oricine plănuia să te invite la o întâlnire îşi va schimba total părerea.


Peşti:

De obicei eşti precaut cu finanţele şi nu achiziţionezi obiecte de care nu ai nevoie, dar astăzi nu îţi stă gândul la bani cât la a cumpăra ceva care să te înveselească. Problema este că eşti pe cale să achiziţionezi nişte obiecte extrem de scumpe şi inutile, care îţi vor subţia dramatic bugetul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS