Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 20 octombrie 2013


Berbec:

Principala preocupare a zilei se poate numi azi iubire. Totul pare să stea sub semnul unor împliniri afective. Se pot drege conflicte şi neînţelegeri sentimentale lipsite de sens, pot surveni lămuriri constructive într-o relaţie de iubire afectată de zvonuri şi suspiciuni.


Taur:

În tot ceea ce vei face vei avea tendinţa să reacţionezi exagerat. Concentrează-te pe ceea ce ai mai bun de oferit, nu-i critica pe ceilalţi şi nu încerca să schimbi trecutul. Nu te mai gândi la lucruri neplăcute, încearcă să priveşti în viitor şi găseşte o soluţie problemelor cu care te confrunţi.


Gemeni:

O concluzie satisfăcătoare pentru un proiect îţi va oferi speranţe mari pentru viitor. Aranjează o întâlnire cu un potenţial partener de afaceri. E de aşteptat ca astăzi, persoana iubită să aibă convingeri în contradictoriu cu ale tale. Poate că relaţia voastră are nevoie de o pauză.


Rac:

Fii mândru de ceea ce ai. Nu lăsa pe nimeni să-ţi minimalizeze acţiunile sau să te facă să te simţi vinovat de ceva anume. Foloseşte-ţi calităţile şi punctele forte atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală ori pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare.


Leu:

E destul de probabil să-ţi aperi interesele financiare cu destulă ferocitate şi furie, poate chiar violenţă verbală. E de aşteptat ca brutalitatea şi lipsa de diplomaţie să nu te ajute prea tare în negocieri şi dispute. Sunt slabe şanse să recuperezi azi sume de bani ce ţi se cuvin ori să faci achiziţii materiale la preţuri avantajoase. Afectiv, te îndrăgosteşti brusc, căci poţi vedea frumuseţe acolo unde toţi ceilalţi nu văd.


Fecioară:

O provocare sentimentală demnă de luat în seamă poate veni chiar astăzi, din partea unei persoane care a dispărut din viaţa ta la un moment dat. Bazează-ţi deciziile pe experienţele trecutului şi a simţului tău practic. Astfel, vei fi sigur că alegerile făcute de tine vor fi cele corecte şi te vor ajuta să îţi păstrezi liniştea. Analizează corect şi nu ceda tentaţiilor, fără a te asigura că-ţi va fi bine.


Balanţă:

Un sentiment trecător, dar intens, de frustrare te poate face să-ţi petreci ziua în depresie. Fereşte-te de deciziile luate în grabă şi proiectele prost pregătite. Noile relaţii te poate scoate din activităţile tale obişnuite şi îţi pot oferi posibilitatea de a exploata noi orizonturi. Dă dovadă de mai multă maturitate şi încetează să te bazezi tot timpul pe alţii.


Scorpion:

Împacă-te cu defectele tale, pentru că în ultima vreme te-ai simţit nesigur pe tine. În curând vei învăţa să le iubeşti. Trebuie să faci puţin efort şi să-ţi schimbi părerea despre cineva. Dacă serile te simţi singur, gândeşte-te să adopţi un animal de companie de la un adăpost care să-ţi ţină de urât.


Săgetător:

În weekend e indicat să încerci a te menaja mai mult, fizic dar şi psihic, să te odihneşti şi să recuperezi măcar o parte din energia pierdută. E posibil să te simţi destul de stins, epuizat şi apatic, lipsit de chef sau de o motivaţie serioasă pentru a realiza ceva de amploare. Ţi-ai putea petrece timpul în mijlocul naturii sau în orice mediu în care crezi că te-ai putea revigora.


Capricorn:

Nu trebuie să uiţi că un cuplu nu se poate baza doar pe o relaţie fizică. Trebuie să vezi lucrurile dintr-un punct nou de vedere, nu o lua pe căi bătute. Ar fi indicat să te mişti din loc şi să ieşi din starea de pasivitate care ar putea să te ispitească în prima parte a zilei.


Vărsător:

Fereşte-te de proiecte foarte riscante. Vei întâlni deseori dezamăgiri şi speranţe deşarte în drumul tău. Este posibil să te faci remarcat dacă reuşeşti să-ţi susţii coerent punctul de vedere. Este o perioadă în care îţi va fi mult mai uşor să te uiţi în oglindă şi să te vezi aşa cum eşti, nu aşa cum ai vrea să fii.


Peşti:

Norocul se apropie de tine, iar schimbările în parteneriate sunt benefice. O întâlnire emoţionantă te ajută să rezolvi unele probleme sufleteşti care te deranjau de ceva vreme. Dragostea este bine aspectată de astre, iar succesul pe plan financiar şi personal este aproape.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS