Horoscop Urania zilnic: miercuri, 16 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 16 octombrie 2013


Berbec:

Miercuri, 16 octombrie 2013, tendinţa ta este aceea de a face totul din proprie iniţiativă, fără a cere şi opinia celorlalţi. Te consumi pentru activităţile de rutină şi pentru activităţile profesionale în prima parte a zilei.


Taur:

Trebuie să te pregăteşti pentru o bruscă schimbare în bine, dar pentru care vei avea nevoie de multă hotărâre. Foloseşte-ţi creativitatea renunţând la comoditate. Ideile tale nu îi încântă pe toţi colegii.


Gemeni:

Investeşti mult într-un scop de la care ai speranţe maxime şi nu vei sta pe loc până nu vei ajunge la ţelul propus. Trebuie să faci în aşa fel încât problemele tale să fie o prioritate chiar dacă unele persoane depind de tine.


Rac:

Te-ai putea simţi sfârşit astăzi datorită micilor exagerări în privinţa mâncării sau a băuturii. Se impune cu acuitate o schimbare a stilului de viaţă.


Leu:

Ai să ai nevoie de toate resursele de diplomaţie de care dispui. Pentru a mulţumi pe cineva nu trebuie să faci în aşa fel încât să-i placă, ci trebuie să ţii cont şi de dorinţele tale.


Fecioară:

Un coleg sau un prieten va încerca să îţi ceară părerea despre nişte probleme personale. Din eşecuri trebuie să înveţi, însă nu te concentra pe ele. Nu pierde timpul certându-te.


Balanţă:

Rugaţi prietenii să vă ajute şi daţi la o parte pesimismul! Va trebui să alegi ce drum vei urma chiar dacă tentaţiile sunt multe. Situaţia este stabilă în plan financiar.


Scorpion:

Trebuie să te pregăteşti pentru o bruscă schimbare în bine, dar pentru care vei avea nevoie de multă hotărâre. Atât cât se poate, dă dovadă de tact şi de foarte multă răbdare.


Săgetător:

Vei putea avea parte de o schimbare de direcţie pe plan sentimental. Doar cu vorba bună nu vei reuşi niciodată să rezolvi anumite situaţii care ţin doar de locul de muncă.


Capricorn:

Este posibil să simţi nevoia de a te descărca şi de a spune pe şleau ce gândeşti. Lasă lucrurile să se sedimenteze şi abia după aceea extrage o concluzie.


Vărsător:

Este posibil să cheltuieşti mai mulţi bani decât ai cheltuit până acum. O boală cronică stabilită cere măcar un control de rutină pe care trebuie să-l faci.


Peşti:

Nu merită să-ţi mai pierzi timpul să te gândeşti cum ai fi putut spune sau face un lucru altfel. O bună parte din timp ţi-l vei petrece muncind.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS