Horoscop Urania zilnic: luni, 14 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 14 octombrie 2013


Berbec:

Luni, 14 octombrie 2013, e de aşteptat să nu renunţi, să perseverezi să-ţi aduci visele la viaţă. Te afli probabil într-o stare de efervescenţă fizică, doreşti să te faci remarcat şi să câştigi admiraţia celorlalţi. Acasă poţi fi un sprijin de nădejde pentru ai tăi, poţi triumfa în gospodărie cu îndemânări care te surprind până şi pe tine. Ai parte de un triumf asupra ta, te îmblânzeşti şi obţii controlul asupra unor sentimente năbădăioase.


Taur:

Într-o zi ca cea de azi s-ar putea să supui relaţia cu persoana iubită unor presiuni suplimentare. Poate că eşti prea incisiv şi insistent, împovărându-l pe celălalt cu temerile şi angoasele tale intense. În plus poţi compromite prin angoasele personale un plan de profit financiar. Nevoia de intimitate poate fi mare, de amploare, dar s-ar putea să-ţi formulezi, să-ţi exteriorizezi destul de incoerent senzaţiile şi emoţiile.


Gemeni:

Astăzi, 14 octombrie 2013, acordă mai multă atenţie lucrurilor pe care le faci şi cum le faci. Perfecţiunea îţi va permite să mergi într-o direcţie pozitivă. Poţi cunoaşte o persoană ce va fi interesată de munca ta. Profită de acestă zi şi desprinde-te puţin de cuibuşorul tău.


Rac:

Astăzi, 14 octombrie 2013, dă dovadă de bunătate şi generozitate, oferind o mână de ajutor, astfel vei fi sigur că ţi se va întoarce această favoare atunci când vei avea nevoie. Gândeşte-te să-ţi îmbunătăţeşti confortul locuinţei tale, căci acest lucru îţi poate influenţa chiar şi norocul, având şanse să-ţi construieşti un viitor mai bun.


Leu:

Probabil că azi ţi-e foarte greu să convingi pe alţii că ai anumite abilităţi şi merite, că ţi se cuvin nişte recompense financiare. Poţi fi excesiv, neplăcut şi turbulent mai ales într-un subiect care priveşte o cauză, un interes de familie. În iubire poţi fi tentat să visezi fără limite. Energia fizică e azi la cote dintre cele mai ridicate.


Fecioară:

Poate fi o zi în care să cauţi în iubire certitudini de nezdruncinat ori dovezi de necontestat. Probabil că eşti mai suspicios şi neliniştit, e posibil să simţi că totul merită verificat şi nu poţi fi sigur de nimic. Pe de altă parte, perseverenţa şi stăruinţa într-o sumă de activităţi te pot aduce în pragul unor rezultate favorabile; poţi încasa acum un beneficiu, un premiu sau o sumă de bani de la care îţi luasei gândul.


Balanţă:

S-ar putea să fii azi admirat sincer de către cei apropiaţi pentru felul în care ştii să-ţi exploatezi unul dintre talente. Poţi vedea în părinţi nişte prieteni apropiaţi, cărora simţi nevoia să le faci confidenţe, nu-i mai percepi ca fiind indiscreţi şi pisălogi. Altfel, e posibil ca în urma unui eşec în iubire să capeţi iar acum chef de viaţă, să reuşeşti să faci din înfrângere un nou izvor de energie.


Scorpion:

Cineva nu îţi spune adevărul. Revizuieşte-ţi evoluţiile recente din viaţa ta de cuplu şi vei descoperi ce trebuie să îmbunătăţeşti. O neînţelegere poate avea un impact semnificativ în viaţa ta, dacă nu vei reuşi să o rezolvi cât se poate de repede. Nu neglija responsabilităţile pe care ţi le-ai asumat.


Săgetător:

Vei fi extrem de dinamic, plin de energie şi vei refuza să amâni pe mâine ceea ce poţi face astăzi. Discuţiile din familie pot fi furtunoase. În viaţa de cuplu, nu lăsa relaţiile cu persoanele de s#x opus să se amestece în viaţa ta privată, altminteri vei avea probleme. Unii dintre prietenii tăi vor avea nevoie de ajutor imediat.


Capricorn:

S-ar zice că sunt departe vremurile în care succesele erau amăgitoare, reputaţia îţi era terfelită ori onoarea pătată. Te poţi bucura de un bun renume, de şansă şi reuşită în afaceri, de mici victorii personale în activităţi în care se lucrează cu bani sau bunuri de valoare. Cum poţi fi într-un moment în care gândeşti sclipitor, cu umor dezinvolt şi-o inteligenţă suplă, creşte binişor probabilitatea de a beneficia de un câştig.


Vărsător:

Ai tendinţa să te opui schimbărilor. Este timpul să te opreşti, următoarea schimbare din viaţa ta îţi va aduce numai bine. Păstrează-ţi o minte deschisă. Rezultatul te va impresiona plăcut. Unul dintre copiii tăi pare că încearcă să crească mult mai repede. Oferă-i un mediu sigur şi potrivit pentru vârsta lui.


Peşti:

Ziua de azi ar putea să nu exceleze prin cine ştie ce acalmie şi armonie în sfera dragostei. Pe fondul unor nemulţumiri deja existente, e posibil să ai un comportament vulcanic şi resentimentar, să doreşti să-ţi iei o revanşă şi să obţii o victorie, de-ar fi chiar şi prin mijloace mai puţin cinstite. Sau, extrem de pragmatic, ai putea manipula fără scrupule sentimentele cuiva pentru a obţine un folos propriu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS