Horoscop Urania zilnic: duminică, 13 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 13 octombrie 2013


Berbec:

Duminică, 13 octombrie 2013, poţi fi pus într-o situaţie de penibil ori într-o ipostază incomodă în raport cu unul dintre părinţi, te poţi simţi excedat de o dorinţă exprimată de cineva din familie. În rest, te arăţi probabil un personaj destul de monden, care ţine să fie în rând cu lumea şi care caută nişte satisfacţii superioare într-o poveste de iubire. Eşti optimist şi rezistent fizic, reuşeşti să vezi în colţuri ale existenţei unde alţii se împotmolesc.


Taur:

Emoţional sunt încurajate azi visarea şi reveria. S-ar putea zice că doreşti să te retragi din dezlănţuitul iureş cotidian într-o lume imaginară, feerică şi de basm, unde totul poate fi posibil. Dacă însă refugiul tămăduitor întârzie să apară, ai putea deveni încordat şi nemulţumit, purtând schimburi incendiare şi imprudente de replici cu ceilalţi, atacându-i, criticându-i şi învinovăţindu-i pentru neîmplinirile tale.


Gemeni:

Aliatul tău este cunoaşterea, lucru ce nu trebuie să-l uiţi. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă; oportunităţile care ţi se deschid nu trebuie ratate. Este posibil să primiţi o primă, ca recompensă pentru finalizarea unei lucrări importante, sau o moştenire neaşteptată.


Rac:

Nimic nu va fi foarte simplu în viaţa ta în cursul acestei zile. Poate că te vei mulţumi cu o prietenie de iubire fermecătoare ce nu îţi va pune în pericol ceea ce consideri tu că este esenţial. Fii conştient de faptul că trebuie să-ţi pui în ordine situaţia materială, să acumulezi diverse bunuri şi să-ţi asiguri viitorul financiar. Va trebui să lupţi din răsputeri împotriva tendinţelor pesimiste, într-adevăr ai putea fi înclinat să vezi lucrurile în negru, iar această atitudine nu-ţi va aduce nimic bun.


Leu:

Ai putea să experimentezi azi o stare de perplexitate ori de exasperare într-o chestiune ce priveşte o sumă de bani. Sunt posibile şicane sau inflamări, e posibil să fii pe pragul de a exploda tocmai pentru că nu-ţi iese o strategie de câştig financiar. În relaţiile sentimentale ţi-ai câştigat doza de libertate necesară, nu eşti pretenţios şi nu ai aşteptări exagerate.


Fecioară:

Nu-ţi afişa independenta într-un mod prea izbitor, altminteri te poţi trezi singur împotriva tuturor. Dacă eşti pe cale să te implici într-o nouă afacere, cu siguranţă că vei beneficia de toate şansele norocoase. Risc de insomnie, de aceea nu mânca la ore târzii şi înlocuieşte carnea roşie cu carnea albă, consumă legume şi produse lactate. Viaţa de familie poate fi foarte furtunoasă, vei încerca să-ţi domini partenerul, iar acesta va refuza pur şi simplu să se conformeze capriciilor tale, ca urmare vor fi multe certuri în căminul tău.


Balanţă:

Atenţie la accesele colerice şi de nervozitate izbucnite în raport cu membrii familiei. E posibil să afli azi că nu poţi să te porţi chiar cum îţi vine, că este nevoie să respecţi un cod minim de politeţe, oricât de familiar ţi-ar fi cei cu care interacţionezi. În plan afectiv însă, echilibrul de forţă pare restabilit şi funcţional, eşti iubit şi iubeşti, ceea ce-ţi dă o motivaţie suficient de puternică să vrei să mergi mai departe.


Scorpion:

Astăzi s-ar părea că te simţi apt să te răzbuni pe toate tăcerile, să combaţi tristeţile şi apăsările cotidiene. Probabil că ai o stare bună interior şi excelezi în arta oratoriei, că te comporţi degajat adolescentin, volubil, încurajând poanta şi anecdota. Cu o singură menţiune - ai grijă ca vorbitul să curgă eficient şi cu măsură, să nu se transforme în incontinenţă verbală ori prilej de lungi monologuri moralizatoare.


Săgetător:

Ai toate şansele azi să probezi teoria magnetică a dragostei, să fii martor la momentul în care se creează un fluid de atracţie faţă de cineva de s#x opus. În plus, e posibil să-ţi revină forţele fizice, să te arăţi stăpân pe tine, extrem de optimist şi încrezător în ceea ce vrei să faci.


Capricorn:

Ai putea constata azi consolidarea laturii feminine a personalităţii tale: te poţi manifesta mai primitor şi protector, le poţi purta de grijă celor dragi mai mult decât o făceai până acum. Te-ai putea transforma pentru o zi într-un soi de mamă eroină, preocupată de binele şi siguranţa celorlalţi. Simţi probabil nevoia să sprijini şi să intervii în viaţa altora, fără ca măcar aceştia să ţi-o ceară.


Vărsător:

În ceea ce priveşte problemele legate de carieră te poţi folosi de intuiţie. Ţi se deschid multe drumuri în faţă, însă unele sunt pline de pericole. E bine să te gândeşti de două ori înainte de a te lansa pe un drum nou atunci când intri într-o fază nouă a vieţii.


Peşti:

Astăzi, 13 octombrie 2013, veţi avea parte de multă treabă în cămin şi nu întotdeauna se va găsi cineva care să vă sară în ajutor. În luarea unor decizii cu caracter financiar, legal sau medical nu trebuie să implicaţi sentimentele. O surpriză căreia te vei adapta mai repede decât ţi-ai închipuit îţi va putea apărea pe plan sentimental. Fă tot posibilul să cunoşti oameni noi; vei avea şansa de a întâlni pe cineva deosebit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS