Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 12 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 12 octombrie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 12 octombrie 2013, eşti într-o stare de zile mari şi acest lucru se va reflecta pozitiv pe toate planurile şi în tot ceea ce faci. Vei reuşi să obţii tot ce ţi-ai dorit, căci dai dovadă de multă persuasiune şi reuşeşti să îţi faci noi aliaţi. Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor, azi vei reuşi să îţi baţi recordul personal.


Taur:

Dai dovadă de multă creativitate, iar entuziasmul pe care îl resimţi azi te va ajuta să găseşti noi soluţii la probleme mai vechi sau chiar noi resurse de a câştiga bani frumoşi. Nu este cazul să începi să cauţi nod în papură celorlalţi, mai ales dacă ei nu reacţionează aşa cum ţi-ai dori. O asemenea atitudine poate genera certuri serioase.


Gemeni:

Nu mai ai chef să te ascunzi după deget şi preferi să spui ceea ce gândeşti, fără a-ţi mai păsa de eventualele consecinţe. Constaţi cu uimire că francheţea te ajută mai mult decât ţi-ai putut imagina şi este posibil să primeşti răspunsuri pe care le cauţi de mult timp. Trebuie să fii atent şi la ceea ce spui, dar şi la felul în care interpretezi ceea ce auzi.


Rac:

Este posibil să faci unele mărturisiri despre tine, care vor dezvălui mai mult decât ai vrea să ştie ceilalţi despre viaţa ta privată. Pentru a te scuti de o situaţie penibilă, ar trebui, ca înainte de a deschide gura şi a spune ceva, să te gândeşti foarte bine la consecinţe.


Leu:

Ziua de azi va fi mai degrabă una plină de surprize, mai mult sau mai puţin plăcute. Chiar dacă îţi organizaseşi foarte atent această zi, planurile îţi vor fi date peste cap de intervenţia neprevăzutului. Este foarte posibil să trebuiască să pleci într-o călătorie neaşteptată. Înainte să crezi ce ţi se spune, analizează cu atenţie sursa de informaţii.


Fecioară:

Ţi-ai pus prea mari speranţe în cei din jur şi este posibil să fii dezamăgit dacă lucrurile nu decurg aşa cum ai fi vrut tu. Eşti prea visător, iar planurile pe care ţi le-ai făcut sunt cu greu realizabile. Atenţie la discuţiile în contradictoriu, căci pot degenera rapid în adevărate certuri!


Balanţă:

Astăzi, 12 octombrie 2013, vei avea o zi foarte bună, plină de succes, mai ales pe planurile social şi financiar. Este posibil să trebuiască să faci o deplasare în afara localităţii şi chiar dacă nu îţi surâde ideea este bine să nu refuzi, căci vei avea ocazia să cunoşti o persoană care va juca un rol foarte important în viitorul tău profesional.


Scorpion:

Relaţiile cu cei din jur se vor dovedi a fi destul de dificile, mai ales dacă persoana care te interesează îşi ascunde sentimentele, iar tu te-ai săturat să încerci să ghiceşti dacă simte ceva pentru tine sau nu. Dacă vrei cu adevărat să afli ce vrea, cel mai sigur şi simplu ar fi să întrebi direct.


Săgetător:

Este o zi dificilă pentru tine, căci simţi că există prea multă incertitudine în jurul tău. Cea mai bună strategie este să analizezi cu grijă informaţiile pe care le ai şi apoi să încerci să găseşti cea mai bună cale de a obţine ceea ce îţi doreşti.


Capricorn:

Vei avea un program foarte încărcat şi chiar dacă îţi făcuseşi anumite planuri de relaxare sau ieşit în oraş cu prietenii, nu vei reuşi să îţi termini munca în timp util şi nici nu vei mai avea energia necesară pentru a mai face ceva. Din acest motiv vei fi destul de morocănos şi este posibil să te cerţi cu persoana iubită.


Vărsător:

Ai senzaţia că numai tu ştii ce este bine pentru cei din jur. Însă este posibil ca aşteptările sau valorile tale să nu fie tocmai congruente cu idealurile celorlalţi. Cel mai bine ar fi să ai o discuţie deschisă şi să afli şi perspectiva persoanelor din jurul tău.


Peşti:

Din păcate s-au cam adunat sarcini restante din celelalte zile ale săptămânii şi va trebui să încerci să mai rezolvi din ele, astfel încât să îţi poţi permite să te relaxezi şi tu măcar o zi în weekend. Trebuie să te ţii de promisiuni şi să îţi stabileşti cu grijă priorităţile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS