Horoscop Urania zilnic: vineri, 11 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 11 octombrie 2013


Berbec:

Vei avea o zi foarte încărcată, însă inteligenţa nativă şi tenacitatea de care ai dat dovadă în ultimul timp, te vor ajuta să rezolvi tot ceea ce ţi-ai propus. Ai mari şanse să înregistrezi ceva câştiguri financiare neaşteptate. Încearcă să nu exagerezi în ceea ce spui şi faci!


Taur:

Este o zi favorabilă mai ales examenelor sau interviurilor pentru angajare. Aşa că dacă te afli într-una din aceste situaţii, poţi fi sigur că te vei bucura de succes! Încearcă să respecţi o anumită limită a comportamentului şi nu încerca să intri cu forţa în viaţa celorlalţi!


Gemeni:

Vineri, 11 octombrie 2013, vrei să începi un nou proiect, însă te tentează să îţi alegi şi un partener, căci simţi că în doi totul va fi mai uşor. Însă ai mare grijă cu cine te însoţeşti, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal! Este posibil chiar să termini o anumită colaborare/relaţie, iar acest lucru nu pare să te afecteze prea mult!


Rac:

Este o zi potrivită să începi să îţi faci planuri de viitor şi să te implici în mai multe activităţi sociale. Te plângi că eşti singur, dar nici nu vrei să ieşi în lume şi să cunoşti persoane noi. Asta nu înseamnă că trebuie să îţi neglijezi îndatoririle zilnice! Dacă îţi planifici cu atenţie timpul, te vei putea şi distra!


Leu:

Cu toate că eşti o persoană foarte conştiincioasă, de obicei, azi vei alege să te distrezi în loc să te achiţi de responsabilităţile zilnice. Simţi nevoia să ai parte de experienţe memorabile, aşa că vei face tot ce îţi stă în putere să te bucuri de ele. Ideal ar fi să reuşeşti să îţi delegi anumite sarcini şi astfel să îţi eliberezi programul.


Fecioară:

Vei reuşi să îţi foloseşti abilităţile creative pentru a rezolva o serie de probleme, chiar dacă acestea aparţin prietenilor tăi. Simţi nevoia să te odihneşti, căci oboseala acumulată începe să se manifeste. Asta nu înseamnă să ieşi cu prietenii, ci doar să dormi sau să leneveşti în pat cu o carte sau un film bun.


Balanţă:

Astăzi, 11 octombrie 2013, simţi o nevoie acută de a evada dintre cei patru pereţi ai casei sau ai biroului. Chiar dacă nu prea îţi stă în fire, este posibil ca azi să faci o lungă plimbare mergând pe jos, rătăcind fără o ţintă precisă, ci doar admirând culorile toamnei.


Scorpion:

Ai o stare foarte specială azi şi simţi nevoia de a cheltui o sumă însemnată de bani doar pentru a-ţi satisface o plăcere extravagantă sau pentru a cumpăra un cadou costisitor pentru o persoană foarte specială din viaţa ta. Ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a face ceva regretabil!


Săgetător:

Eşti într-o pasă foarte vulnerabilă din punct de vedere emoţional şi este posibil să îţi asumi riscul de a-ţi mărturisi sentimentele pe care le nutreşti pentru o persoană specială din viaţa ta. Asigură-te însă că şi acea persoană simte ceva pentru tine, înainte de a te arunca în necunoscut şi a plonja în ape tulburi.


Capricorn:

Ideal ar fi să nu ţii numai pentru tine nici ideile pe care le ai şi nici sentimentele pe care le nutreşti pentru cineva. Însă, în acelaşi timp nu eşti dispus nici să rişti, căci îţi este teamă să nu fii respins. Nu vrei să ai parte de complicaţii inutile, aşa că preferi să fii mai retras.


Vărsător:

Schimbări majore vor avea loc în viaţa ta şi acest fapt îţi va aduce numeroase beneficii şi satisfacţii. Actualitatea intelectuală intensă şi creativitatea de care te bucuri azi îţi vor aduce atât succes pe plan social, cât şi numeroase reuşite pe plan profesional. Va trebui însă să iei anumite decizii destul de radicale.


Peşti:

Îţi vei apăra cu fervoare punctele de vedere, indiferent dacă chestiunile discutate au legătură cu viaţa ta personală, socială sau profesională. Iar cei din jur vor aprecia acest fapt, căci vei deveni, fără să vrei, un fel de lider de opinie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS