Horoscop Urania zilnic: luni, 9 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 9 septembrie 2013


Berbec:

Luni, 9 septembrie 2013, te simţi ca Făt-Frumos când se lupta cu balaurul: rezolvi o problemă şi apar alte două în locul ei, aşa cum capetele balaurului se înmulţeau în poveste. Degeaba încerci tu să scapi de dificultăţi, căci dai de noi şi noi obstacole. Însă răul nu este atât de „mare“ pe cât pare! Fă doi paşi în spate şi priveşte totul dintr-o altă perspectivă!


Taur:

Astăzi, 9 septembrie 2013, o problemă de natură emoţională te va împiedica să îţi atingi obiectivele. Culmea este că această problemă nu te priveşte în mod direct, însă pici cumva la mijloc într-o situaţie melodramatică şi nu prea ai cum să te eschivezi. Trebuie să încerci să joci puţin teatru: să pari implicat în chestiunea în cauză, însă să îţi vezi de ale tale.


Gemeni:

Astăzi, 9 septembrie 2013, din păcate nu te vei putea bucura de linişte, căci sentimentele tale sunt foarte intense. Nu trebuie să te nelinişteşti, căci lucrurile vor intra pe făgaşul lor normal spre seară. Problemele emoţionale cu care te confrunţi îşi au originea în trecut, aşa că dacă vrei să obţii răspunsuri va trebui să faci o călătorie printre amintiri.


Rac:

Azi te vei simţi ca un rac veritabil aruncat pe ţărm de un val nemilos şi te vei afla cumva la dispoziţia sentimentelor, care vor fluctua precum curenţii marini: acum eşti pe mal, acum eşti în vâltoarea talazurilor. Nu încerca să fugi de ceea ce simţi, căci nu vei reuşi! Chiar dacă te simţi copleşit de intensitatea emoţiilor trebuie să le accepţi că fiind parte integrantă din tine.


Leu:

Luni, 9 septembrie 2013, indiferent cât de mult vei încerca să eviţi o confruntare cu un prieten, partener de afaceri sau iubit, nu vei reuşi să scapi! De altfel este recomandat să pui lucrurile la punct şi să clarifici orice neînţelegere dintre tine şi acea persoană, înainte ca lucrurile să se agraveze.


Fecioară:

Ai planuri măreţe pentru viitor şi simţi nevoia să le împărtăşeşti cu prietenii, chiar dacă aceştia ar putea considera că ele sunt de-a dreptul nebuneşti. Din păcate, starea de agitaţie pe care o ai te va împiedica să savurezi anumite experienţe. Trebuie să îţi respecţi angajamentele anterioare şi să te pregăteşti pentru viitor!


Balanţă:

Astăzi, 9 septembrie 2013, ai vrea să faci anumite schimbări în viaţă şi în casa ta, însă ideile tale vor fi primite cu multă circumspecţie de către membrii familiei, astfel încât demersurile tale ar putea avea consecinţe destul de neplăcute. Trebuie să depui eforturi serioase dacă vrei ca lucrurile să evolueze în direcţia pe care ţi-o doreşti.


Scorpion:

Te simţi în mare formă şi eşti pregătit să faci faţă provocărilor pe care următoarele zile le vor aduce în calea ta. Din păcate ai o stare de nervozitate care ar putea să scape de sub control şi să dea naştere unui conflict cu persoana iubită. Încearcă să îţi controlezi reacţiile şi să fii mai atent la semnele pe care destinul ţi le arată.


Săgetător:

Luni, 9 septembrie 2013, uneori dai senzaţia că le ştii pe toate şi poţi fi perceput ca fiind o persoană încrezută. Este drept că reuşeşti să vezi poate mai mult decât alţi nativi, însă trebuie să admiţi că nimeni nu le poate ştii chiar pe toate, dar şi faptul că nu poţi face totul de unul singur.


Capricorn:

Simţi că eşti pregătit pentru schimbările pe care vrei să le faci pe plan personal şi profesional, însă lucrurile se pare că nu evoluează în direcţia pe care ţi-o doreşti. Nu cumva ai omis să iei în calcul anumite aspecte? Este posibil ca planurile tale să se năruie precum un castel de nisip în calea valurilor furioase.


Vărsător:

Astăzi, 9 septembrie 2013, este posibil ca cei din jur să interpreteze greşit ceea ce spui şi ar putea să te taxeze destul de dur, chiar dacă ideile exprimate sunt foarte bune. Este posibil ca interlocutorii tăi să nu fie pregătiţi pentru ceea ce gândeşti tu şi din acest motiv ar putea să reacţioneze contrar aşteptărilor tale.


Peşti:

Încearcă să nu te mai opui schimbărilor care au loc în viaţa ta, căci nu vei reuşi decât să înrăutăţeşti şi mai mult situaţia şi îţi va fi şi mai greu să te adaptezi. Chiar dacă nu îţi plac schimbările şi ruperile de ritm, va trebui să te adaptezi din mers, căci viaţa merge înainte şi nu te aşteaptă pe tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS