Horoscop Urania zilnic: duminică, 8 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 8 septembrie 2013


Berbec:

Duminică, 8 septembrie 2013, vei reuşi să vezi ambele feţe ale tuturor situaţiilor şi vei putea chiar să simţi, instinctiv, ce se ascunde în faţa aparenţelor. Vei avea o mai mare claritate decât până acum şi ar trebui să profiţi de această zi pentru a-ţi elucida unele nelămuriri sau pentru a găsi răspunsurile la întrebările care te macină de mult timp.


Taur:

Astăzi, 8 septembrie 2013, te interesează mai degrabă ceea ce simţi tu, decât ce se poate ascunde în spatele aparenţelor. Trebuie să fii atent, căci ai putea trage concluzii greşite în ceea ce priveşte o persoană sau situaţie, căci nu reuşeşti să vezi imaginea de ansamblu, ci ai tendinţa de a-i crede necondiţionat pe cei din jur.


Gemeni:

Astăzi, 8 septembrie 2013, se întâmplă foarte multe lucruri ciudate în anturajul tău şi ai doar două opţiuni: fie te chinui să afli adevărul, fie accepţi că unele lucruri este mai bine să nu le ştii. Şi într-un caz şi în celălalt, trebuie să îţi foloseşti la maxim resursele intelectuale.


Rac:

Traversezi o perioadă destul de dificilă, în care trebuie să faci anumite alegeri sau să iei decizii care te vor marca pentru o perioadă lungă de timp. Încearcă să rămâi cât poţi de obiectiv şi nu te îmbăta cu apă rece; nu îţi face iluzii deşarte şi nici nu te baza pe promisiunile celor din jur.


Leu:

Duminică, 8 septembrie 2013, ai foarte multă încredere în tine şi crezi că ştii, cu certitudine, cum trebuie să acţionezi, dar şi ceea ce ar trebui să facă cei din jur. Încearcă să îţi păstrezi capul pe umeri şi să nu te umfli prea tare în pene. Nimeni nu este perfect, nici măcar tu! Aşa că este posibil să te înşeli...


Fecioară:

Este posibil ca azi să interpretezi eronat anumite gesturi sau situaţii şi să îţi complici singur existenţa. Nimic nu este atât de rău pe cât pare! Fii realist şi renunţă la visele deşarte! Trebuie să îţi simplifici pe cât posibil viaţa, nu să o complici şi mai mult decât deja este! Pune-ţi ordine în gânduri şi stabileşte-ţi priorităţile!


Balanţă:

Astăzi, 8 septembrie 2013, simţi nevoia să te retragi într-o lume imaginară, în care toate lucrurile sunt perfecte şi viaţa ta este mult mai frumoasă. Însă va trebui să îţi păstrezi capul pe umeri şi să reacţionezi în funcţie de circumstanţe, nu în funcţie de visele şi iluziile pe care ţi le faci, căci traversezi o perioadă destul de zbuciumată şi plină de evenimente stranii.


Scorpion:

Ai parte de multe situaţii neaşteptate şi de multă agitaţie, astfel încât tânjeşti după zilele liniştite în care nu se întâmpla nimic deosebit şi existenţa ta era tihnită. Îţi va fi foarte greu să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le ai de făcut, căci toată lumea trage de tine, însă în direcţii diferite.


Săgetător:

Duminică, 8 septembrie 2013, cu toate că în viaţa ta este un adevărat haos, într-o oarecare măsură, tu te simţi fericit, chiar dacă este o adevărată nebunie în jurul tău. Ai grijă ce îţi doreşti, căci ai tendinţa de a visa prea mult şi prea departe, la lucruri pe care nu ai cum să le obţii sau să le realizezi. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ şi să te axezi pe idealuri realizabile!


Capricorn:

Te afli într-un echilibru destul de precar între optimism şi pesimism. În foarte scurt timp ideile şi visele tale vor fi supuse testului realităţii, căci o mare parte dintre ele se vor materializa într-o anumită măsură. Trebuie să ai încredere în tine şi în forţele tale, căci ceea ce îţi doreşti nu este imposibil de realizat.


Vărsător:

Astăzi, 8 septembrie 2013, te confrunţi cu o situaţie destul de dificilă, căci se pare că visele şi aspiraţiile tale parcă luptă împotriva ta. Ai o perspectivă mult mai realistă asupra situaţiei şi constaţi că ceea ce îţi doreai până azi nu este tocmai uşor de realizat. Asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la ceea ce îţi doreşti. Ci trebuie doar să schimbi un pic strategia!


Peşti:

Chiar dacă ai parte de sentimente contradictorii, optimismul tău va compensa această problemă. Gândeşte pozitiv şi încearcă să îţi depăşeşti propriile limite, căci astrele îţi oferă toată susţinerea posibilă. Viaţa este făcută şi din bune şi din rele, însă poţi să treci cu bine peste toate încercările.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS