Horoscop Urania zilnic: vineri, 6 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 6 septembrie 2013


Berbec:

Vineri, 6 septembrie 2013, ar trebui să îţi reconsideri poziţia în ceea ce priveşte locul pe care job-ul îl ocupă în viaţa ta. Gândeşte-te la toate argumentele pro şi contra înainte de a lua o anumită decizie. Nu este vorba numai de felul în care te raportezi la munca în sine, deoarece şi raporturile cu colegii au o mare pondere.


Taur:

Astăzi, 6 septembrie 2013, dai dovadă de mai multă creativitate ca niciodată şi reuşeşti să transformi în practică aproape toate ideile care îţi vin. Cu toate că ai vrea să te relaxezi, eşti conştient că trebuie întâi să te achiţi de responsabilităţi şi obligaţii. Ai ajuns să te cufunzi atât de mult în muncă, încât reuşeşti să găseşti o doză de plăcere chiar şi în cele mai grele sarcini.


Gemeni:

Astăzi, 6 septembrie 2013, cu toate că eşti unul dintre cele mai sociabile şi comunicative semne din zodiac, nu ai chef să vezi pe nimeni şi nici să vorbeşti cu ceilalţi, aşa că vei prefera să rămâi ascuns în casă, unde îţi găseşti confortul şi liniştea. Nu trebuie să te îngrijorezi! Este o fază trecătoare!


Rac:

Va trebui să îţi planifici cu mare grijă priorităţile şi să renunţi la anumite activităţi, căci altfel nu ai nicio şansă să faci faţă la toate provocările zilei şi să te achiţi de toate sarcinile pe care le ai de rezolvat azi. Eşti foarte ambiţios şi chiar dacă intri în panică, tot nu renunţi! Eşti hotărât să rezolvi totul într-o singură zi, chiar dacă este aproape imposibil.


Leu:

Vineri, 6 septembrie 2013, cu toate că îţi doreşti să îţi cumperi anumite obiecte, constaţi cu durere că nu prea te ţin buzunarele. Problemele financiare cu care te confrunţi de ceva timp au lăsat o mare gaură în bugetul tău. Este momentul să iei măsuri sau să înveţi să te întinzi cât îţi e plapuma, chiar dacă eşti un mare amator de mici plăceri personale.


Fecioară:

Simţi nevoia să împărtăşeşti ceea ce simţi cu cei dragi şi apropiaţi ţie. Din păcate, azi, totul va fi mai dificil pentru tine, chiar dacă tu ţi-ai planificat acţiunile cu mare grijă. Trebuie să accepţi că viaţa poate fi uneori grea şi să nu te demoralizezi. Înainte să iei o decizie gândeşte-te bine dacă te încadrezi în banii pe care îi ai şi planifică-ţi cu grijă demersurile viitoare.


Balanţă:

Astăzi, 6 septembrie 2013, nu prea eşti în apele tale, însă nu vrei ca cei din jur să îşi dea seama că te frământă ceva, aşa că vei încerca să disimulezi cât poţi tu de bine ceea ce simţi şi vei purta o mască aproape perfectă în societate. Ba mai mult, simţi nevoia să te izolezi şi să petreci timpul doar cu gândurile tale, fapt care va ridica ceva semne de întrebare în jur.


Scorpion:

Din punct de vedere financiar, soarele va răsări azi pe strada ta. Ţi se va propune o colaborare foarte avantajoasă şi este posibil să primeşti deja un avans consistent. Însă trebuie să fii foarte atent ca prin acţiunile tale să nu încalci anumite reguli sau legi. Nu trebuie să ai aşteptări nerealiste de la cei din jur şi nici să încerci să îi impresionezi cumva.


Săgetător:

Vineri, 6 septembrie 2013, eşti foarte motivat să faci lucruri măreţe, mai ales în domeniul profesional. Cu toate că astrele nu sunt momentan de partea ta, trebuie să încerci să îţi pui la cale un plan de acţiune pentru viitorul apropiat şi eventual să şi demarezi anumite demersuri pentru a-l pune în practică. De săptămâna viitoare ţi se vor deschide noi oportunităţi, aşa că trebuie să fii pregătit.


Capricorn:

Se pare că azi vei avea răspunsurile la toate întrebările, căci datorită poziţiei astrelor intuieşti exact care va fi cursul evenimentelor, atât în anturaj, cât şi la locul de muncă. Felul tău de a fi calm şi cu picioarele pe pământ te va ajuta să rezolvi aproape orice problemă, indiferent dacă este a ta sau celor din jur.


Vărsător:

Astăzi, 6 septembrie 2013, nu prea îţi place să explorezi dinamica relaţiilor cu cei din jur, însă vei avea multe de câştigat dacă te vei orienta asupra laturii tale emoţionale, în loc să te cufunzi în demersuri intelectuale pentru a rezolva diverse probleme. Dacă vei ştii să pui întrebările potrivite vei afla mai mult decât nişte simple răspunsuri.


Peşti:

Este o zi foarte importantă pentru tine din punct de vedere emoţional. Fie te vei îndrăgosti, fie relaţia pe care o ai va trece la un nivel superior, însă este cert că azi vei fi fericit şi vei vedea numai amoraşi în jur. Este totuşi recomandabil să nu îţi pierzi complet capul, pentru a nu avea parte de dezamăgiri ulterioare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS