Horoscop Urania zilnic: duminică, 22 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 22 septembrie 2013


Berbec:

Duminică, 22 septembrie 2013, nimic nu poate sta în calea ta atunci când vine vorba să îţi atingi obiectivele, pentru că eşti cu adevărat pregătit să răzbaţi şi să îţi realizezi visurile. Asta nu înseamnă că trebuie să te umfli în pene precum un păun! Păstrează-ţi un nivel de stimă acceptabil şi nu îi subestima pe ceilalţi!


Taur:

Astăzi, 22 septembrie 2013, faptul că nu te-ai achitat de anumite responsabilităţi în ultimul timp, ar putea da naştere la discuţii aprinse acasă. Cu toate acestea, vei alege să te sustragi unei lecţii de morală şi preferi să îţi consumi energia în moduri mai plăcute. Sau îţi vei găsi de lucru, aşa, ca de ochii soacrei, încât ziua ta va fi foarte ocupată.


Gemeni:

Astăzi, 22 septembrie 2013, este posibil să ai parte de tensiuni în viaţa de cuplu, datorită unor discuţii în contradictoriu apărute între tine şi partenerul tău. Chiar dacă nu sunt motive serioase de ceartă, tot vei avea parte de un oarecare disconfort. Nu este cazul să iei decizii extreme, mai ales că te confrunţi cu o anumită stare de confuzie şi nu prea mai ştii exact ceea ce vrei.


Rac:

Tot ceea ce ai dorit în ultimul tău se va putea împlini azi! Demersurile tale din ultima perioadă încep în sfârşit să dea roade, aşa că poţi să îţi vezi visul cu ochii! Poate că nu progresezi atât de repede pe cât ţi-ai dori, însă trebuie să mai faci un ultim pas: spune deschis ce îţi doreşti de la cei din jur şi vei fi uimit să vezi cum vor percuta!


Leu:

Duminică, 22 septembrie 2013, mingea este în terenul tău, însă există două posibilităţi: fie eşti pregătit pentru schimbările care vor avea loc, fie vei rata o şansă importantă. Chiar dacă ai emoţii şi te temi să acţionezi, vei vedea că dacă iniţiezi ceva nou, toate îndoielile se vor risipi. Nu încerca să te opui sorţii!


Fecioară:

Să te bazezi exclusiv pe intuiţie este o misiune grea pentru tine, mai ales că ţi se pare că ai idei de-a dreptul irealiste, iar acest lucru îţi dă o stare de nelinişte. Însă este momentul să renunţi la felul tău de a analiza totul în amănunt şi ar trebui să ai curajul să te lansezi în necunoscut.


Balanţă:

Astăzi, 22 septembrie 2013, cineva îţi va solicita asistenţă într-o chestiune destul de complicată, în care sunt implicate sume importante de bani. Chiar dacă nu prea te interesează acest aspect şi ai vrea să te sustragi unei asemenea responsabilităţi, acest lucru nu te va feri de anumite discuţii destul de neplăcute pentru tine.


Scorpion:

Este momentul să te bucuri de aprecierea şi respectul pe care le meriţi, având în vedere că ai depus foarte multe eforturi în ultimul timp. Nu este cazul să fii modest, chiar dacă tu consideri că doar ţi-ai făcut datoria şi nimic mai mult. Cu toate că îţi este greu să îţi deschizi inima în faţa celorlalţi şi să le arăţi cât de emoţionat eşti, primeşte laudele!


Săgetător:

Duminică, 22 septembrie 2013, chiar dacă a venit toamna, tu simţi nevoia de a evada din cotidian şi vrei să pleci într-o excursie, alături de o persoană specială din viaţa ta. Nu este neapărat să pleci foarte departe de casă, dar ideea în sine de a scăpa din închisoarea oraşului te va face să te simţi foarte bine şi liber.


Capricorn:

Te simţi extenuat după această săptămână în care ai tras din greu pentru a te achita de toate sarcinile şi responsabilităţile. Simţi nevoia să îţi încarci bateriile şi să te recuperezi pe plan mental. Însă asta nu înseamnă că trebuie să leneveşti! Te poţi relaxa într-o plimbare cu bicicleta sau escaladând munţii.


Vărsător:

Astăzi, 22 septembrie 2013, te laşi copleşit de griji şi probleme, aşa că ai tendinţa de a te retrage în colţul tău şi nu ai chef să vezi pe nimeni şi nici să discuţi cu ceilalţi ceea ce te preocupă. În acelaşi timp, în mod paradoxal, te simţi neglijat de către ceilalţi, iar acest fapt îţi adânceşte starea şi aşa destul de proastă.


Peşti:

Nu suporţi să fii atras sau împins într-o circumstanţă nouă, atât timp cât nu deţii suficiente informaţii sau nu eşti pregătit. Însă azi, fie că vrei sau nu, chiar dacă nu eşti pregătit, schimbările tot vor avea loc în viaţa ta. Este momentul tău, aşa că trebuie să profiţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS