Horoscop Urania zilnic: vineri, 20 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 20 septembrie 2013


Berbec:

Vineri, 20 septembrie 2013, te simţi obosit şi irascibil şi este indicat să încerci să te controlezi, căci există riscul să faci o criză de nervi, chiar dacă nu ai motive reale, iar acest lucru ar putea duce la un conflict cu cineva de la locul de muncă. Vrei să te faci auzit cu orice preţ şi încerci să îi faci pe ceilalţi să te asculte.


Taur:

Astăzi, 20 septembrie 2013, cu toate că eşti o persoană conservatoare, căreia nu îi plac schimbările, vei fi mai nerăbdător ca oricând să faci anumite modificări. Vrei să vezi în ce direcţie vor evolua lucrurile după ce alegi să faci totul în mod diferit. Asumă-ţi unele riscuri dacă vrei să te autodepăşeşti şi să reuşeşti să realizezi mai multe decât până acum.


Gemeni:

Astăzi, 20 septembrie 2013, te confrunţi cu o problemă foarte interesantă. Ai prea multe opţiuni şi nu ştii care este cea mai potrivită alegere în acest moment. Trebuie să iei o decizie, însă te simţi copleşit de faptul că şansele răsar în calea ta ca ciupercile după ploaie. Deja imaginaţia ţi-a luat-o razna şi îţi faci tot felul de scenarii despre ce ar putea rezulta din alegerile tale.


Rac:

Degeaba ai tu tot felul de idei ingenioase, dacă acestea nu îşi dovedesc şi utilitatea practică. Ai idealuri măreţe şi simţi nevoia să vorbeşti despre asta. Încearcă să nu mai visezi cu ochii deschişi şi să îţi faci planuri de viitor, căci nu aduce anul ce aduce ceasul! Păstrează-ţi realismul şi nu mai încerca să îţi înţelegi sentimentele!


Leu:

Vineri, 20 septembrie 2013, să lucrezi în colaborare cu cineva se poate dovedi a fi foarte dificil, căci nevoile şi ideile voastre sunt total diferite şi nu reuşiţi să ajungeţi la un numitor comun. Preferi să eviţi discuţiile în contradictoriu, căci vrei să eviţi un potenţial conflict cu orice preţ. Însă dacă vei tot evita o discuţie directă, nu vei reuşi nici să obţii rezultatele dorite.


Fecioară:

Este posibil să pleci într-o călătorie în interes profesional. Din păcate nu prea eşti în toane bune şi ai tendinţa de a exagera sau de a reacţiona nepotrivit în timpul unor discuţii cu ceilalţi. Nu trebuie să încerci să îţi impui punctele de vedere sau să dai naştere la controverse, ci trebuie să le dai şi celorlalţi dreptul de a-şi exprima opiniile.


Balanţă:

Astăzi, 20 septembrie 2013, ai tendinţa de a fi mai critic decât de obicei cu toţi cei din jur, iar acest lucru ar putea da naştere la unele tensiuni. Partenerul de viaţă îţi reproşează că nu ştii diferenţa între a cheltui şi a risipi banii. Pentru a reuşi să faci ceea ce ţi-ai propus este nevoie să încalci anumite reguli sau să le modifici în favoarea ta.


Scorpion:

Este posibil să primeşti nişte veşti proaste legate de o rudă care stă în altă localitate. Acest lucru îţi va da o stare foarte proastă şi îţi va modifica integral programul pentru următoarele zile. Dacă trebuie să pleci la drum trebuie să fii prevăzător şi să conduci cu atenţie, căci rişti să fii implicat într-un accident rutier.


Săgetător:

Vineri, 20 septembrie 2013, ai tendinţa de a fi destul de neatent la ceea ce se petrece în jurul tău şi trăieşti cu impresia că toţi din jur sunt fericiţi. Din păcate, o persoană foarte apropiată ţie încearcă să facă eforturi disperate pentru a-şi masca supărarea şi se zbate să iasă dintr-o situaţie dificilă. Se pare că nu ştii chiar atât de multe pe cât crezi!


Capricorn:

Te simţi inconfortabil căci nu prea ştii cu exactitate care este exact poziţia ta într-o anumită situaţie şi te simţi ca un căpitan de vas care navighează printr-o ceaţă groasă. Eşti foarte ocupat la locul de muncă şi ai multe probleme de rezolvat, iar incertitudinea legată de o problemă sentimentală îţi afectează puterea de concentrare.


Vărsător:

Astăzi, 20 septembrie 2013, încerci să te redresezi din punct de vedere financiar, însă se va dovedi a fi un deziderat greu de atins, datorită unor circumstanţe asupra cărora nu ai nicio putere şi nu poţi să faci absolut nimic pentru a întoarce totul în favoarea ta. Poate ar fi bine să ceri ajutorul unui prieten care se pricepe mai bine decât tine la chestiunile legate de bani.


Peşti:

Nu prea reuşeşti să păstrezi azi perspective obiective asupra vieţii tale, nici la locul de muncă, dar nici în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Ai tendinţa de a fi mai visător ca niciodată, iar sentimentele tale sunt foarte intense. Nu te mai stresa în încercarea de a lua anumite decizii, căci nu este un moment potrivit pentru aşa ceva.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS