Horoscop Urania zilnic: joi, 19 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 19 septembrie 2013


Berbec:

Joi, 19 septembrie 2013, vor avea loc schimbări semnificative în viaţa ta, mai ales pe plan social şi profesional. La locul de muncă vei primi recunoaşterea meritelor pentru stilul în care lucrezi şi pentru felul metodic în care reuşeşti să rezolvi chiar şi cele mai dificile probleme sau sarcini. În cazul în care doreşti să te retragi dintr-un anumit proiect, cel mai bine ar fi să spui deschis şi motivele care te-au determinat să faci acest pas.


Taur:

Astăzi, 19 septembrie 2013, este posibil să apară anumite tensiuni în familie, generate de problemele financiare cu care te confrunţi. Este indicat să discuţi cu partenerul de cuplu şi să clarificaţi orice neînţelegere ce ar putea interveni între voi, însă alege-ţi cu mare grijă cuvintele. Nu este deloc productiv să daţi vina unul pe celălalt.


Gemeni:

Astăzi, 19 septembrie 2013, te vei confrunta cu o alegere destul de dificilă, mai ales dacă nu eşti genul de persoană care să îşi ia angajamente prea uşor sau să se implice rapid într-o relaţie. Cu toate că simţi nevoia de intimitate, în momentul în care o persoană se apropie prea mult de tine, ai tendinţa de a te retrage şi a dispărea.


Rac:

Dacă vei avea curajul de a solicita ajutor din partea familiei sau a unui prieten cu siguranţă îl vei primi, aşa că nu este normal să taci şi să te chinui singur să rezolvi toate problemele. Chiar dacă nu îţi imaginezi că cineva poate fi alături de tine în clipe de restrişte, dacă nu spui nimic şi nu ceri nimic, nu vei primi nici răspunsuri şi nici sprijin.


Leu:

Joi, 19 septembrie 2013, intuiţia te va ajuta să găseşti rezolvarea unei probleme foarte dificile de la locul de muncă. Problemele vor apărea însă când va veni vorba de implementarea soluţiei, căci va fi un demers destul de anevoios! Lasă temerile şi incertitudinile deoparte şi acţionează direct, fără ezitare. Numai aşa vei reuşi să te bucuri de succes!


Fecioară:

Te confrunţi cu dificultăţi financiare, însă nu este cazul să disperi sau să intri în panică! Nu ştii de unde sare iepurele! În esenţă, problema ta nu este legată de banii în sine, ci de felul în care tu personal te valorizezi. Când vei realiza cât de multe poţi să realizezi şi cât de puternic eşti, vei constata că vei face şi bani.


Balanţă:

Astăzi, 19 septembrie 2013, eşti destul de zgârcit când vine vorba de timpul şi energia ta. Nu suporţi să ai parte de timpi morţi şi nici să faci anumite lucruri numai pentru a fi pe placul altora. Ai deja un program foarte încărcat şi nu vrei să te ocupi de chestiuni adiacente până nu rezolvi tot ceea ce ţi-ai propus.


Scorpion:

Chiar dacă momentan nu îţi ies toate aşa cum ţi-ai dori, nu este cazul să te pui pe inimă rea! Există anumite probleme din trecut, care revin acum în actualitate, însă atitudinea ta este cea care va determina direcţia în care te vei îndrepta şi modul în care alegi să acţionezi. Poţi alege să te laşi copleşit sau să trăieşti din plin prezentul. Alegerea este a ta!


Săgetător:

Joi, 19 septembrie 2013, vei fi mai sensibil decât de obicei şi chiar ai putea să ajungi să crezi că toată lumea este împotriva ta. Însă este numai o chestiune de deformare a percepţiei şi nimic mai mult! Nu mai rememora eşecurile anterioare, ci priveşte cu optimism spre viitor. Este posibil să închei un contract de colaborare, ce se va dovedi a fi foarte profitabil pe termen lung.


Capricorn:

Este posibil să nu reacţionezi tocmai bine dacă nu vei primi respectul cuvenit în domeniul profesional. Cu toate că doar ţi-ai făcut treaba şi te-ai achitat de sarcini, ego-ul tău te face să crezi că meriţi mai multă apreciere decât primeşti momentan. Nu este cazul să îţi pierzi timpul cu gânduri de mărire irealiste, ci mai bine savurează sentimentul dat de treaba bine făcută.


Vărsător:

Astăzi, 19 septembrie 2013, din păcate, programul foarte încărcat nu îţi va permite să îţi aloci nici măcar un minut pentru satisfacerea unor plăceri personale. Încearcă să nu îţi mai iroseşti timpul gândindu-te la ceea ce nu ai sau nu poţi să obţii acum, ci concentrează-ţi energia asupra realizării obiectivelor pe termen lung. Vei avea destul timp şi pentru tine!


Peşti:

Chiar dacă simţi că partenerul îţi opune o anumită rezistenţă, asta nu înseamnă că trebuie să te izolezi de el sau că lucrurile nu decurg bine între voi. Nu îţi mai băga capul în nisip precum struţul şi nu te îndepărta de persoana iubită. Evitarea unei discuţii directe şi sincere nu este o strategie bună!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS