Horoscop Urania zilnic: marţi, 17 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 17 septembrie 2013


Berbec:

Marţi, 17 septembrie 2013, cu toate că vei avea o zi foarte aglomerată şi plină de provocări, tot vei reuşi să îţi rezervi puţin timp pentru tine. Din fericire pentru tine vei avea destulă energie pentru a te achita cu succes de toate sarcinile de la locul de muncă. Cheia succesului constă în abilitatea ta de a te concentra asupra fiecărei sarcini, pe rând.


Taur:

Astăzi, 17 septembrie 2013, o serie de evenimente neaşteptate va determina o întâlnire cu o persoană care a însemnat foarte mult în trecut sau va favoriza o nouă prietenie. Oricum ar sta lucrurile, azi vei avea parte de o experienţă unică, ce îţi va schimba total modul de a aborda viaţa. Sentimente foarte puternice se vor trezi în tine şi acest fapt te va lua prin surprindere.


Gemeni:

Astăzi, 17 septembrie 2013, vei sesiza anumite progrese în procesul de schimbare pe care l-ai iniţiat de ceva timp. Poate că cei din jur nu reuşesc încă să realizeze ce anume s-a modificat la tine şi poate că este mai înţelept să mai aştepţi până le vei dezvălui transformările care au loc în interiorul tău.


Rac:

Te simţi de parcă te-ai afla într-un carusel al emoţiilor, care se învârte nebuneşte, iar tu nu poţi să intervii în niciun fel. Îmi pare rău să îţi spun, dar eşti singurul responsabil de această situaţie. Ai jonglat cu sentimentele şi i-ai jucat pe ceilalţi pe degete, iar acum a venit timpul să plăteşti!


Leu:

Marţi, 17 septembrie 2013, la servici ai randament maxim şi tot ceea ce faci îţi iese foarte repede şi bine. Vei reuşi să îţi termini munca mai devreme decât ai estimat, şi îţi va rămâne suficient timp să ieşi în oraş cu prietenii. Din păcate, partenerul de viaţă se va supăra din acest motiv şi este posibil să ai parte de o ceartă serioasă.


Fecioară:

Din cauza unei neînţelegeri cu persoana iubită preferi să ieşi în oraş cu prietenii. Vei întâlni cu această ocazie o persoană care te va cuceri la prima vedere. Nu lua însă nicio decizie radicală în ceea ce priveşte viaţa amoroasă, căci ai putea să faci o greşeală ireversibilă.


Balanţă:

Astăzi, 17 septembrie 2013, simţi că există o incompatibilitate totală între nevoile, dorinţele şi opiniile tale şi cele ale persoanelor apropiate ţie. Te gândeşti să faci anumite schimbări radicale şi să îţi modifici valorile personale, însă cu cât analizezi mai mult situaţia cu atât realizezi că nu prea ai multe opţiuni la această oră.


Scorpion:

Cu toate că în ultimul timp ai traversat o perioadă mai dificilă în viaţa ta, acest lucru nu te-a descurajat. Ai luat anumite decizii şi eşti hotărât să îţi schimbi radical cursul vieţii. Nu te mai uita în trecut şi nu mai regreta ceea ce nu ai făcut! Concentrează-te asupra prezentului şi viitorului şi viaţa ta chiar se va schimba în bine!


Săgetător:

Marţi, 17 septembrie 2013, s-ar putea să te laşi sedus de o persoană din anturaj, care a tot flirtat cu tine în ultimul timp. Este posibil să ajungi chiar să te şi îndrăgosteşti. Cel mai bine ar fi să analizezi foarte bine situaţia şi şansele unei asemenea relaţii, înainte de a-ţi pierde controlul.


Capricorn:

Cu toate că ai multe de rezolvat la locul de muncă, o problemă personală te împiedică să te concentrezi la ceea ce ai de făcut. Ai grijă să nu îi răneşti pe cei din jur datorită impulsivităţii cu care acţionezi! Nu încerca să negi ceea ce simţi, ci pune-ţi un pic de ordine în viaţă!


Vărsător:

Astăzi, 17 septembrie 2013, ai tendinţa de a te lăsa acaparat de o idee, iar acest lucru îţi poate influenţa negativ performanţele, întreaga zi. Încearcă să nu exagerezi şi să îţi controlezi fluxul gândurilor, astfel încât să îţi duci la bun sfârşit sarcinile pe care le ai de îndeplinit azi. Vei cunoaşte persoane influente, care vor avea un rol important în viitorul tău.


Peşti:

Este posibil ca la locul de muncă să apară nişte probleme, însă nu va fi nimic serios. Iritabilitatea de care dai dovadă azi se datorează faptului că ai ajuns să te simţi prizonierul responsabilităţilor pe care le ai. Încercă să te calmezi şi să dai dovadă că ştii, cu maturitate, să rezolvi orice problemă care apare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS