Horoscop Urania zilnic: luni, 16 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 16 septembrie 2013


Berbec:

Luni, 16 septembrie 2013, există foarte multă incertitudine în viaţa ta, iar acest fapt îţi va influenţa negativ capacitatea de a munci sau de a-ţi rezolva problemele. Cu toate că de obicei ai încredere în tine şi în abilităţile tale, azi te vei îndoi chiar şi de direcţia în care vroiai să te îndrepţi.


Taur:

Astăzi, 16 septembrie 2013, va exista un conflict destul de mare între două aspecte importante ale vieţii tale: profesia şi familia. Ai vrea să poţi petrece mai mult timp cu cei dragi, însă în acelaşi timp trebuie să te achiţi de responsabilităţile de la locul de muncă. Situaţia ţi se pare cu atât mai dificilă cu cât eşti conştient că ai nevoie de bani, iar munca ta va fi răsplătită cu sume importante.


Gemeni:

Astăzi, 16 septembrie 2013, te tot gândeşti să faci anumite cursuri profesionale sau să îţi completezi studiile, învăţând despre un domeniu care te pasionează şi te interesează în mod special. Din păcate nu va fi posibil acest lucru, cel puţin nu în următoarele luni, căci ai anumite obligaţii presante, ce nu pot fi ignorate şi care necesită timp.


Rac:

Ai o stare destul de proastă, căci simţi că există multe tensiuni între tine şi cei din jur. Nu reuşeşti să îţi dai seama ce anume îţi generează disconfortul psihic, însă vestea bună este că mâine vei fi într-o formă mai bună. Nu încerca să îţi impui ideile sau punctele de vedere!


Leu:

Luni, 16 septembrie 2013, este momentul să faci eforturi pentru a-ţi muta gândurile de la obiectivele profesionale şi să îţi concentrezi atenţia asupra familiei. Trebuie să te deconectezi şi să te relaxezi măcar o zi pe săptămână, astfel încât să capeţi mai multă energie şi chiar o nouă perspectivă asupra problemelor de la locul de muncă.


Fecioară:

Dimineaţă este posibil să ai parte de momente tensionate din cauza unei discuţii în contradictoriu cu un coleg de la locul de muncă sau cu un partener de afaceri. Din fericire vei reuşi să clarifici foarte rapid situaţia şi după-amiaza ţi-o vei petrece în compania familiei sau a prietenilor, relaxându-te după o săptămână cu adevărat dificilă şi încărcată.


Balanţă:

Astăzi, 16 septembrie 2013, nu prea ai chef să fii numai tu, de fiecare dată, adultul responsabil din familie şi ai chef să faci ceva ieşit din comun sau să îţi asumi anumite riscuri, numai pentru a ieşi din monotonie şi tipare. Însă asta nu înseamnă că nu trebuie să te achiţi de responsabilităţi sau de obligaţiile pe care le ai.


Scorpion:

Să păstrezi un secret este firesc, cel puţin pentru o perioadă de timp, dar dacă îţi vei păstra secrete sentimentele, acest fapt îţi va afecta relaţia cu partenerul. Este posibil să realizezi că este mai bine să spui exact ceea ce simţi şi gândeşti şi să îţi împărtăşeşti temerile şi îndoielile. Greşelile trecutului nu mai pot fi îndreptate!


Săgetător:

Luni, 16 septembrie 2013, nu suporţi când cei din jur te presează să faci anumite lucruri sau îţi impun anumite conduite. Însă şi mai mult urăşti când vezi că unele persoane încearcă să profite de tine şi te roagă să le ajuţi să îşi rezolve problemele. Din păcate, azi vei avea parte numai de asemenea „specimene”.


Capricorn:

Este posibil să subestimezi volumul de muncă şi energia şi timpul de care vei avea nevoie azi pentru a finaliza un proiect sau pentru a ajuta pe cineva care îţi solicită asistenţa. Din păcate eroarea ta de calcul îţi va da peste cap tot programul zilei de azi. Nu te epuiza în încercarea de a impresiona pe cineva!


Vărsător:

Astăzi, 16 septembrie 2013, eşti destul de nervos pentru că nu reuşeşti să te încadrezi în timp şi să rezolvi tot ce ţi-ai propus. Dacă nu îţi vei controla comportamentul şi ieşirile nervoase este posibil să ai probleme atât acasă, cât şi la locul de muncă. Concentrează-ţi atenţia asupra lucrurilor prioritare şi nu te mai agita inutil!


Peşti:

Simţi că între tine şi o persoană la care ţii foarte mult a intervenit o ruptură şi azi eşti pregătit să intervii şi să încerci să refaci această legătură. Chiar dacă nu ştii care este cea mai bună cale sau metodă de a remedia lucrurile între voi, eşti dispus să încerci orice. Cea mai bună soluţie ar fi să vorbeşti deschis despre ceea ce simţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS